Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='komar']no ja sie tak wtrące apropo namiotów;P Otóż z tamtego roku pamietam co panie w recepcji powiedziały na temat tych namiocików i psów, żeby nie było akcji w stylu że musismy sie o tej 8 rano zawijac bo jakies bikini party czy cos...

Ogólnie chodzi o to żeby wczesniej dać znac na recepcji że bedzie pewna ilość namiotów i psów i oni wtedy wyznacza jakis tam teran nie kolidujacy z ludźmi przyjezdnymi i imprezami... [B]i może nie beda juz sie bali Metki bez kagańca?<lol>[/B]:D

No i to tyle z mojej strony;P mam nadzieje że moja rada bedzie dobra;)[/quote]
Hej!

Jakby bylo czego..:eviltong:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Mrówa23 i Mona 4 a wy domek czy namiot?[/COLOR][/B]

Pati napisała:
[QUOTE]a proponuję 11-15.08 lub 15-19.08[/QUOTE]

[B][COLOR="DarkGreen"]Obydwie daty mi pasują.[/COLOR][/B]

Posted

Z tego co mi wiadomo od Mamy to bedziemy tylko 2 dni,sobote niedziele ,bo mama niedostanie urlopu.:angryy:

Ale napewno zamawiamy domek,bo bedzie nas 3 osoby i 4 psy.

Pawel syn MONY 4

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Mrówa23 i Mona 4 a wy domek czy namiot?[/COLOR][/B]

Pati napisała:

[B][COLOR=DarkGreen]Obydwie daty mi pasują.[/COLOR][/B][/quote]

agga ja przyjechal bym z checia h pytanie czy 300zl wystarczy bo tyle narazie mam odlorzone ;p na takowe wyjazdy ;)

Posted

[quote name='XXL']agga ja przyjechal bym z checia h pytanie czy 300zl wystarczy bo tyle narazie mam odlorzone ;p na takowe wyjazdy ;)[/quote]
Hej!

Jak na namiot to napewno:evil_lol:Tomuś koniecznie z Agrafka:loveu:

Posted

na namioty zapisow nie trzeba;P ale chodzi o to żeby (jesli skorzystacie z mej rady) podać orientacyjna liczbe tych namiotów;) ale to nawet na ostatnbio chwile mozna powiedziec:d...

Posted

[B][COLOR=darkorange]No własnie:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]ja napisałam do Paya dzisiaj żeby jednak się nie obrażał i jednak zajął się organizacją zlotu on przynajmnienj ma min. doświadczenia:) Mam nadzieję żę się zgodzi:)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Jak na namiot to napewno:evil_lol:Tomuś koniecznie z Agrafka:loveu:[/quote]

spox pomyslimy nie jestem pewien czy tukl bym sie tyle z agrafka ale do tego czasu sie moge zastanowic :)

Posted

[quote name='goldenka245']Może sie wybiore ;-) To zależy od pewnych osób ;-)[/QUOTE]

:p :p :p :p :p :p

fajnie by bylo , nie Karolinko? tez chcialabym poznac innych dogomaniakow...:loveu: zwlaszcza tych co poznalam na czacie...ktory sie juz rozpadl jakis czas temu :(

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Poprawiłam liste.
XXL ja myśle, że powinno ci starczyć, ale zbieraj dalej:p
Kochani to wybierzcie [COLOR="Red"]11-15.08 lub 15-19.08[/COLOR] [/COLOR][/B] [B][COLOR="DarkGreen"]Mnie osobiscie pasuje jak i jedna tak i druga data.[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR="DarkGreen"]Poprawiłam liste.
XXL ja myśle, że powinno ci starczyć, ale zbieraj dalej:p
Kochani to wybierzcie [COLOR="Red"]11-15.08 lub 15-19.08[/COLOR] [/COLOR][/B] [B][COLOR="DarkGreen"]Mnie osobiscie pasuje jak i jedna tak i druga data.[/COLOR][/B][/QUOTE]

ja bym wolala pierwsza.....wtedy na 99% bym pojechala. W drugiej dacie nie bardzo bym mogla juz....