ff_koszulki Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 A u mnie widnieje taki tytuł transakcji: Kwota 35,00 Waluta PLN Tytułem KOSZULKA Wpłata w UP nr:006730070712BR#70316 Dalej już tylko numer transakcji i data księgowania. Stąd wątpliwości... +++ Sprawa wyjaśniona. Koniec dywagacji. +++ Quote
CASIA&ttb Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='ff_koszulki']A u mnie widnieje taki tytuł transakcji: Kwota 35,00 Waluta PLN Tytułem KOSZULKA Wpłata w UP nr:006730070712BR#70316 Dalej już tylko numer transakcji i data księgowania. Stąd wątpliwości... +++ Sprawa wyjaśniona. Koniec dywagacji. +++[/QUOTE] no więc widać jak panie na poczcie przywiązują wage do tego co klient pisze w tytule przelewu-złoże skarge na poczcie że pracownicy nie wywiązują sie ze Swoich obowiązków Quote
Patikujek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [B][COLOR=darkorange]Bo co ich interesuje co i jak...Na szczęście aktualny pan poczciarz:evil_lol: Wpisuje wszystko dokłądnie do swojego komputerka ale mi też się już zdażalo że wszystkiego nie napisali:shake:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Czy moja wpłata doszła???[/COLOR][/B] Quote
ff_koszulki Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Doszła :) Proponuję dodać do listy nicków i napisów na rękawie imiona i nazwiska i będzie po kłopocie :roll: Quote
Agnisia =) Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='ff_koszulki']Proponuję dodać do listy nicków i napisów na rękawie imiona i nazwiska i będzie po kłopocie :roll:[/quote] Razem z adresem zamieszkania, datą urodzenia i numerem buta :eviltong: Quote
Bonsai Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Psów będzie mnóstwo. Naliczyłam 44! :) Ja biorę mala_pijawke i volontariuszkę + 1 pies. Na chwilę obecną. ;) Quote
ff_koszulki Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 @Agnisia=) - To naprawdę ułatwi sprawę, czy wydaje się śmieszne, czy nie. Skoro już zdarzyła się sytuacja z wpłatą, którą trudno zidentyfikować, nie wykluczam, że może się pojawić ponownie... Quote
Cerber Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ja chciałabym zakomunikować, że nie moge jechać na zlot... osoba, która jest wpisana ze mną raczej tez chyba nie pojedzie. Quote
Agga Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Bonsai'] Ja biorę mala_pijawke i volontariuszkę + 1 pies. Na chwilę obecną. ;)[/quote] [COLOR=DarkGreen][B] czyli dopisać do Ciebie 2 osoby?[/B][/COLOR] Quote
Agnisia =) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='ff_koszulki']@Agnisia=) - To naprawdę ułatwi sprawę, czy wydaje się śmieszne, czy nie. Skoro już zdarzyła się sytuacja z wpłatą, którą trudno zidentyfikować, nie wykluczam, że może się pojawić ponownie...[/quote] Teraz patrzę i widzę, że źle Cię zrozumiałam :oops: . Myślałam, że chcesz, żeby na rękawach koszulek drukować imiona i nazwiska :evil_lol: . Wybacz :oops: . Tak to jest jak się czyta kilka rzeczy na raz. Twój pomysł jest jaknabardzij trafny :p . Quote
Asia & Ginger Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='asia_pie']A czy moja wpłata dotarła? :cool3:[/quote] Ponawiam pytanie. ;) [quote name='Cerber']ja chciałabym zakomunikować, że nie moge jechać na zlot... osoba, która jest wpisana ze mną raczej tez chyba nie pojedzie.[/quote] :obrazic:Nigdy Ci tego nie wybaczę! :shake: :diabloti: ;) Quote
ff_koszulki Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 @asia_pie - nie odpowiedziałem? Dotarła :) @Agnisia=) - nic się nie stało :) Wpłata od Ciebie również dotarła. Powiększyła ona ogólną liczbę opłaconych koszulek do 7-miu. Co z resztą zlotowiczów? @cerber - mam Cię wykreślić z listy osób chętnych na koszulkę? Quote
Cerber Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 koszulek też nie kupuję, więc prosze o wykreślenie mnie... asia_pie - kochana nie gniewaj się na mnie... to wszystko tak szybko wyszło, a mi zalezy na tych zawodach...:roll: Quote
ff_koszulki Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [SIZE=4][SIZE=2][B]UWAGA![/B] Z wpłatami za koszulki jest słabiutko, mijają kolejne dni i w temacie nic się nie dzieje... Ustalam ostateczną datę do której pieniądze powinny trafić na nasze konto: [/SIZE] [COLOR=Red]25. lipca (środa)[/COLOR] [SIZE=2]Oznacza to, że nalezy wpłacić pieniądze najpóźniej do poniedziałku, 23. lipca (lub wtorku, jeśli dokona się przelewu w okienku Banku Śląskiego). Jeśli ktoś z tych, którzy zamówili t-shirt, nie zdąży, nie dostanie koszulki. Jeśli ktoś będzie to robił na ostatnią chwilę proszę o kontakt i przesłanie potwierdzenia przelewu (skanu, lub pliku PDF generowanego w systemach on-line).[/SIZE] [/SIZE] Quote
Asia & Ginger Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Cerber']asia_pie - kochana nie gniewaj się na mnie... to wszystko tak szybko wyszło, a mi zalezy na tych zawodach...:roll:[/quote] Wiem Luizko, wiem. Tylko szkoda strasznie, że nie bedziemy miały okazji poznać się na żywo. :placz: Ale wierzę, że kiedyś na pewno się spotkamy. :cool3: [quote name='ff_koszulki'][SIZE=4][SIZE=2][B]UWAGA![/B] Z wpłatami za koszulki jest słabiutko, mijają kolejne dni i w temacie nic się nie dzieje... Ustalam ostateczną datę do której pieniądze powinny trafić na nasze konto:[/SIZE] [COLOR=red]25. lipca (środa)[/COLOR] [SIZE=2]Oznacza to, że nalezy wpłacić pieniądze najpóźniej do poniedziałku, 23. lipca (lub wtorku, jeśli dokona się przelewu w okienku Banku Śląskiego). Jeśli ktoś z tych, którzy zamówili t-shirt, nie zdąży, nie dostanie koszulki. Jeśli ktoś będzie to robił na ostatnią chwilę proszę o kontakt i przesłanie potwierdzenia przelewu (skanu, lub pliku PDF generowanego w systemach on-line).[/SIZE] [/SIZE][/quote] [B]ff_koszulki[/B], a może warto wysłać pw z przypomnieniem do zapominalskich, bo może a nuż ktoś nie zagląda na ten wątek. :roll: ;) Quote
ff_koszulki Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 PW zajęła się już bigos... i na razie odpowiedzi raczej dostała niewiele... O poprzednim terminie wiedziała chyba spora grupa Foruowiczów, bo był ogłoszony wraz z rozpoczęciem tematu koszulek (określono go na "koniec czerwca - połowę lipca"). Obawiam się, że wiele osób luźno potraktowało takie stwierdzenie i obudzą się tuż przez zlotem. Ze względów na inne zamówienia nie mogę czekać dłużej niż do dnia, o którym wspomniałem. A tak przy okazji - Forumowicze/Zlotowicze - znacie się przecież lepiej - wystarczy, że wyślecie PW do jednej - dwóch osób z prośbą, by wysłać informacje dalej - będzie pewnie szybciej i efktywniej. Naprawdę trudno jest mi pilnować produkcji i przypominania o terminach i ścigania każdego z osobna... Quote
ff_koszulki Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 To znowu ja. Powtórzyła się sytuacja z przelewem opisanym bardzo lakonicznie, słowem "Koszulka". Proszę o sygnał, jakiego nicka używa [B]p. Lucyna Mierzwiak[/B], lub dla kogo uiściła wpłatę ze swojego konta. Stan na dzisiejszy wieczór: [B]8 opłaconych koszulek zlotowych[/B]. Wpłacających jutro (wtorek) proszę o przesłanie potwierdzenie nadania przelewu. [SIZE=3][COLOR=Red]W środę, zgodnie z zapowiedzią, zamykam definitywnie listę zamówień! Proszę już od środy nie wpłacać pieniędzy za koszulki![/COLOR][/SIZE] Quote
CASIA&ttb Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 no i pewnie albo poczta albo pani w banku miała zły dzień i nie wpisała całego tytułu przelewu i wyszło że "my"(dogomaniacy) jesteśmy rozumni inaczej i nie wpisujemy nicka na złość coby utrudnić komuś życie ;/ pozdrawiam Quote
ff_koszulki Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 @Casia - Sygnalizuję jedynie sytuację... Nie wiem, czy p. Lucyna wpisała tylko jedno słowo, czy opis został obcięty przez osoby (lub automat) trzecie... Potrzebuję tej informacji do zrobienia nadruku na ramieniu :) Quote
CASIA&ttb Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='ff_koszulki']@Casia - Sygnalizuję jedynie sytuację... Nie wiem, czy p. Lucyna wpisała tylko jedno słowo, czy opis został obcięty przez osoby (lub automat) trzecie... Potrzebuję tej informacji do zrobienia nadruku na ramieniu :)[/QUOTE] ja rozumiem że nick jest niezbędny i nie neguje wogóle Twoich pytań bo przecież nikt nie jest jasnowidzem żeby wiedzieć po imieniu i nazwisku jaki nick na dogo ma dana osoba ale człowieka zalewa krew bo jakby sie nie starał to taka pani w okienku czy automat "utnie" część i ma to gdzieś że później problemu mogą z tego być(bo niekoniecznie wszyscy mają non stop dostęp do netu) pozdrawiam i proszę zrobić na śliczne koszulki na zlot :cool3: bo inaczej będzie :mad: (to oczywiście żar :evil_lol: ) Quote
ff_koszulki Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Czy ten fragment mojego wcześniejszego postu ([url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6404429&postcount=1437[/url]) może dotyczyć Ciebie? [quote] Proszę o sygnał, jakiego nicka używa [B]p. Lucyna Mierzwiak[/B], lub dla kogo uiściła wpłatę ze swojego konta.[/quote]Jeśli tak, to wpłata dotarła... @Casia - jest to irytujące, ale co zrobić... Czasem twórcy skryptów zapisujących dane w systemie elektronicznym poczty są zupełnie oderwani od rzeczywistości, albo paniom trzeba wyraźnie zwrócić uwagę, bo same nie dodadzą sobie pracy, jeśli nie będą musiały... Quote
Recommended Posts