Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tonia znalazla nowy domek

ta piekna suka trafila do azylu w weekend ZNALEZIONA NA BIELANACH...jest strasznie potezna na zywo wyglada duzo duzo ladniej tutaj pani fotograf sie nie postarala:evil_lol:...szukamy jej wlasciciela widac ze byla czyjas sunia(roboczo nazwana TONIA ;)) jest bardzo sprytna pcha sie z nochalem gdzie tylko sie da,probuje uciekac z boksow z kaltek,ladnie chodzi na smyczy musiala komus zginac na pewno ktos jej szuka...prosze czytajac ogloszenia miejcie ja na uwadze bidulka teskni

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kostek napisał(a):
hop hop czy nikt pieknej nie szuka?

Kostek ile ona moze miec lat - Luna007 szuka o ile sie nie myle duzej suni jasnej dla znajomych z 11 letnie coreczka do domku pod warszawa
mieli sunie ale wlasnie odeszla

moze tej sie poszczesci - zgloszenie jest w Przyjme psa - swieze

Posted

a mozesz mi jakies takie fotki rzucic belgowe mi belgi to takie chudzinki sie kojarza(maliniaki moje ukochane) no i jedynie wlochate to tervureny(o ile dobrze napisalam) a Tonia taka no kurcze ON bardziej ale wiesz ze ja w bullowatych siedze wiec mogie sie mylic:D

Posted

sama mam mixa belga i On :) to wiem:) tylko one zawsze roznie wychodza....
generalnie: belgi maja bardziej waskie pysiaki, i dłuzsze bardziej, hmm...., takie spiczaste razem uszy. i sa drobniejsze niz ON.