wikikoniki Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Collie']"Odpowiedz z cytatem" Technika kopiuj-wklej :lol:[/QUOTE] ŻÓŁWIK ! :razz: Quote
Aleksa. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Collie']"Odpowiedz z cytatem" Technika kopiuj-wklej :lol:[/QUOTE] męczarnia. :D Quote
Fantowa Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='Collie']Boże... nie domyśliłam się dotąd :evil_lol: edit. Klaudia idziesz na spotkanie organizacyjne w ZKwP w sprawie agi ?[/QUOTE] Nie idę, bo nie mam po co, od razu na trening przychodzę. W ogóle, to muszę jeszcze zapłacić. [quote name='Aleksandra95']męczarnia. :D[/QUOTE] Chyba mi wyszło z tym klikaniem XD Quote
Kasia&Mela Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [SIZE=3][SIZE=2][QUOTE][FONT=Times New Roman]"agility is fun, a DISY kolekcjonować też trzeba"[/FONT][/QUOTE] kocham :loveu::loveu::loveu: wreszcie trafiłam do waszej galerii, mam nadzieję, że będziesz pisać częściej niż na blogu :diabloti: no i do zobaczenia na jakichś zawodach albo seminarium... albo wpadnij do mnie tak sobie ot :cool3:[/SIZE][/SIZE] Quote
Fantowa Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='Kasia&Mela'][SIZE=3][SIZE=2] kocham :loveu::loveu::loveu: wreszcie trafiłam do waszej galerii, mam nadzieję, że będziesz pisać częściej niż na blogu :diabloti: no i do zobaczenia na jakichś zawodach albo seminarium... albo wpadnij do mnie tak sobie ot :cool3:[/SIZE][/SIZE][/QUOTE] Bloga już nie ma, nie chce mi się go prowadzić zbytnio XD Ale galerii SPRÓBUJĘ nie zaniedbać ^^ Kiedy są najbliższe zawody w Twoich okolicach? Te majowe dopiero? Quote
Kasia&Mela Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Przeklejam Ci listę gdzie planuję być z Melą :cool3: - 3-6 maja mini obóz z Tomkiem Jakubowskim Tarnów 26-27 maja Wwa o/Radom 21-22 lipca Wwa o/Radom 19 sierpnia o/Radom 23-30 sierpnia obóz DCAC 8-9 września o/Radom 23 września Wwa Powsin Quote
Fantowa Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Zapomniałaś o zawodach treningowych z DCACA :D Quote
paulaa. Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Klaudia, wy będziecie na tych treningowych zawodach ? :smile: Quote
Kasia&Mela Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [QUOTE]Zapomniałaś o zawodach treningowych z DCACA :-D [/QUOTE] ach, no tak :lol: to kiedy przyjeżdżasz z Fanterem na jakieś zawody do mnie? bo już nie mogę się doczekać! Quote
Fantowa Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [quote name='paulaa.']Klaudia, wy będziecie na tych treningowych zawodach ? :smile:[/QUOTE] Niee. [quote name='Kasia&Mela']ach, no tak :lol: to kiedy przyjeżdżasz z Fanterem na jakieś zawody do mnie? bo już nie mogę się doczekać![/QUOTE] Hmmmm, 26-27 maja? :D Quote
Fantowa Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Jeszcze napiszę, że dzisiaj miałyśmy pierwszy trening po zimowej przerwie ^^ Muszę stwierdzić, że Fanta biega szybciej niż jesienią i ogólnie lepiej się dogadujemy na torze ^^ Nakręciła się na tor, jak nigdy. Czasami zdarza jej się coś w slalomie pomieszać, ale będziemy nad tym pracowały :D Poza tym to cud, miód, własnego psa nie poznaję:loveu: A jutro trening ze strefówkami, czyli czas zacząć ogarniać strefy:loveu: Quote
Demowata Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='Klaudia.']Jeszcze napiszę, że dzisiaj miałyśmy pierwszy trening po zimowej przerwie ^^ Muszę stwierdzić, że Fanta biega szybciej niż jesienią i ogólnie lepiej się dogadujemy na torze ^^ Nakręciła się na tor, jak nigdy. Czasami zdarza jej się coś w slalomie pomieszać, ale będziemy nad tym pracowały :D Poza tym to cud, miód, własnego psa nie poznaję:loveu: A jutro trening ze strefówkami, czyli czas zacząć ogarniać strefy:loveu:[/QUOTE] No to gratulujemy Fancie. :D Wygłaszcz ją ode mnie. :) Quote
wikikoniki Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Gratulujemy i miłego jutrzejszego treningu ;) Quote
patusiove Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Fancik. ♥ - to takie słodkie. ♥ Wreszcie jej galeria. ;* Jaka ona jest mraaaaaaśna. ;) Quote
Casablanca Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='Klaudia.']Jeszcze napiszę, że dzisiaj miałyśmy pierwszy trening po zimowej przerwie ^^ Muszę stwierdzić, że Fanta biega szybciej niż jesienią i ogólnie lepiej się dogadujemy na torze ^^ Nakręciła się na tor, jak nigdy. Czasami zdarza jej się coś w slalomie pomieszać, ale będziemy nad tym pracowały :D Poza tym to cud, miód, własnego psa nie poznaję:loveu: A jutro trening ze strefówkami, czyli czas zacząć ogarniać strefy:loveu:[/QUOTE] Coś o tym wiem :D Boje burki nakręcone na agility jak nigdy, aż od tego nienadąrzania wysyłania je nauczyłam :D Quote
Joann Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Moje kundle tez po tej zimie jakieś zmiany przeszły wyżej skaczą, lepsza kondycja, szybciej biegają hehe dziwne;p hehje czekam na jakieś nowe fotki;] więcej i wiecej i więcej;] Quote
paulaa. Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 To chyba tylko moje zupełnie na odwrót. Na pierwszym treningu przed startem pierwszy raz odbiegło wąchać krzaki i mnie olało, nigdy tego nie robił.. :mad: Jak tam trening strefowy ? :cool3: Quote
Fantowa Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Trening baaaardzo dobrze, takiego nakręcenia na strefówki u Fanty jeszcze nie widziałam. No i sukces - Fanta zostaje na 2on2off, ja mogę sobie odbiec dalej, robić pajacyki, kucać, czyli robić z siebie idiotkę, a ta zostaje ^^ Nie spodziewałam się, że po TAKIEJ przerwie coś więcej z 2on2offa zapamięta, robimy go na huśtawce i kładce, palisada to po prostu pilnowanie, żeby zaliczyła, na szczęście nie zeskakuje:loveu: Ale żeby nie było tak "kolorowo" - na początku Fanta miała MAŁY problem z odróżnieniem komendy "góra" od "tunel" :evil_lol: Wejścia były obok siebie, a Fanta jest niewyżyta tunelowo :loveu: Quote
Kashdog Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 No to gratulacje! Ja jestem ciekawa jak mój pies zareaguje na palisade, bo miała przyjemność pokonywać ją raz w życiu, hym. Quote
patusiove Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 No, a ja jestem ciekawa jak mój pies zareaguje na agility ;pp Ojj to gratulujemy Wam ;] Quote
wikikoniki Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Fajnie :) A u mnie poprawiło się moje prowadzenie no ale pies troszku leniwy się zrobił, ale to wina moich treningów w czasie, kiedy świeci słońce, następny o 17 :mad: Quote
Fantowa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='Kashdog']No to gratulacje! Ja jestem ciekawa jak mój pies zareaguje na palisade, bo miała przyjemność pokonywać ją raz w życiu, hym.[/QUOTE] Będzie dobrze, palisada to w sumie fajna przeszkoda, trudności nie powinna sprawić(jeśli pies się przed nią rozpędzi:evil_lol:) [quote name='patusiove']No, a ja jestem ciekawa jak mój pies zareaguje na agility ;pp Ojj to gratulujemy Wam ;][/QUOTE] Początkowo i tak będziesz miała pewno same hopki i tunele, musisz się w to wkręcić, po jakimś czasie sama dostrzeżesz ;) Nie ukrywam, że sekwencje hopka-tunel-hopka mnie meega nudziły, no ale to było potrzebne, żeby mogło być tak, jak jest teraz. [quote name='wikikoniki']Fajnie :) A u mnie poprawiło się moje prowadzenie no ale pies troszku leniwy się zrobił, ale to wina moich treningów w czasie, kiedy świeci słońce, następny o 17 :mad:[/QUOTE] Eeee, teraz jeszcze słońce mocno nie śweieci... Popracuj nad motywacją, bo to podstawa ;) Quote
paulaa. Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Klaudia, a ty nie miałaś problemu z Fantą, że właśnie wbiegając rozpędzona na palisade przeskakiwała strefe ? Bo moje niby Medium, a ta pierwszą strefe idealnie przeskakuje i nie wiem zbytnio jak to wypracować, bo przecież, nie będe go ciągle zatrzymywać.. :D Quote
Recommended Posts