Jump to content
Dogomania

Xv Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, Wrocław, 29-30.09.2007

Recommended Posts

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od dobrych kilku lat jeżdżę do Wrocka na wystawy (pod koniec września) i jeszcze nigdy nie padało. Oby i tym razem prognozy sie sprawdziły!
Jefta - dziękuję za dobre wieści.:lol:
Pzdr.

Posted

Wie ktoś może czy ułożenie ringów będzie takie samo jak rok temu? Bo zobaczyłam link z zeszłorocznego rozkładu.

No i jeśli będzie takie samo to nasz ring będzie na stadionie lekkoatletycznym. To dobrze czy źle?

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak, tak! W niedzielę!!!
Czy to oznacza, że jest szansa na spotkanie? Bo ostatnio to się jakoś mijamy...:cool3:
pzdr.[/quote]

W takim razie szansa na spotkanie jest prawie 100% :-). My też w niedzielę, będziemy was szukać :-).

Posted

[quote name='Cavisia']W takim razie szansa na spotkanie jest prawie 100% :-). My też w niedzielę, będziemy was szukać :-).[/quote]
Baski maja ring nr 15 i zaczynamy o 10.00. Ale po ocenie na pewno jeszcze będziemy koło ringu. Potem (po 12-tej) idziemy szukac p. Matyasa). Ale moje transporterki zostana przy ringu...

[quote name='fidekangela']Asiaczku i ja jestem w niedziele! :)

We wrocławiu powinnam być już w sobote ok.12-13..ciekawe co ja będe robić do niedzieli.. ;)[/quote]
O, super! Pamiętaj, ring nr 15, godz. 10:00 - baski.
BTW - chcesz Wahzirka na niedzielę?
pzdr.

[quote name='_jamaica19']czy jedzie któras z was z okolic opola? Bo ja bardzo chciałabym jechac jednak nie mam jak się zabrac?Pozdrawiam![/quote]
A propos transportu.
[SIZE=4][COLOR=Navy][B]MAMY 1-2 WOLNE MIEJSCA W BUSIE DO WROCłAWIA NA NIEDZIELę!
Wyjazd z W-wy.[/B][/COLOR][/SIZE]
Może kogoś po drodze zabrać?
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Savannah[/B] - jedziesz prosto z domu, czy najpierw do Gosi?
pzdr.[/quote]
w sobote jade do Gosi poznym popoludniem, potem zaraz po ocenie odwozi mnie ona na dworzec we Wrocławiu... Oczywiscie jade tez po to by pomoc Asiaczka w porownaniach:diabloti:

Posted

[quote name='Savannah']w sobote jade do Gosi poznym popoludniem, potem zaraz po ocenie odwozi mnie ona na dworzec we Wrocławiu... Oczywiscie jade tez po to by pomoc Asiaczka w porownaniach:diabloti:[/quote]
Super!

[quote name='fidekangela']Dziękuję ale ja nie biore udziału w MP. ;)[/quote]
Wiek nie ten?;)

[quote name='Agasia']Asiaczku to mi wez Wahzirka :)[/quote]
Załatwione. Ale baski są w niedzielę, pamiętasz?
pzdr.