Paulina87 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Uff... by ta prognoza sie sprawdziła. Bo ja pojadę na wystawę z grypą :shake:. Od wczoraj jestem na lekach. Na ring pewnie wyskoczę z czerwonym nochalem i paczką husteczek. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Od dobrych kilku lat jeżdżę do Wrocka na wystawy (pod koniec września) i jeszcze nigdy nie padało. Oby i tym razem prognozy sie sprawdziły! Jefta - dziękuję za dobre wieści.:lol: Pzdr. Quote
Cavisia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Oby pogoda dobra była :-). Asiaczki, a wy kiedy jesteście? W niedzielę może? Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Tak, tak! W niedzielę!!! Czy to oznacza, że jest szansa na spotkanie? Bo ostatnio to się jakoś mijamy...:cool3: pzdr. Quote
Elitesse Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ja niestety deszcz pamietam :diabloti: ale mam nadzieje ze tym razem nas ominie :thumbs: na razie we wroclawiu kichowata pogoda :shake: Quote
Paulina87 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wie ktoś może czy ułożenie ringów będzie takie samo jak rok temu? Bo zobaczyłam link z zeszłorocznego rozkładu. No i jeśli będzie takie samo to nasz ring będzie na stadionie lekkoatletycznym. To dobrze czy źle? Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dobrze - bo pięknie utrzymana murawa. Źle - bo na konkurencje hodowlane, finałowe trzeba się przenosić na boisko... Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ring honorowy jest na lekkoatletycznym co roku :roll: Quote
Wiza Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 wystawa w sobote wystawa w sobotee yeaaah ! Ale bosko, spodkam WioleW z Sonią i Magdee Aww Quote
Cavisia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Asiaczek']Tak, tak! W niedzielę!!! Czy to oznacza, że jest szansa na spotkanie? Bo ostatnio to się jakoś mijamy...:cool3: pzdr.[/quote] W takim razie szansa na spotkanie jest prawie 100% :-). My też w niedzielę, będziemy was szukać :-). Quote
fidekangela Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Asiaczku i ja jestem w niedziele! :) We wrocławiu powinnam być już w sobote ok.12-13..ciekawe co ja będe robić do niedzieli.. ;) Quote
_jamaica19 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 czy jedzie któras z was z okolic opola? Bo ja bardzo chciałabym jechac jednak nie mam jak się zabrac?Pozdrawiam! Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Cavisia']W takim razie szansa na spotkanie jest prawie 100% :-). My też w niedzielę, będziemy was szukać :-).[/quote] Baski maja ring nr 15 i zaczynamy o 10.00. Ale po ocenie na pewno jeszcze będziemy koło ringu. Potem (po 12-tej) idziemy szukac p. Matyasa). Ale moje transporterki zostana przy ringu... [quote name='fidekangela']Asiaczku i ja jestem w niedziele! :) We wrocławiu powinnam być już w sobote ok.12-13..ciekawe co ja będe robić do niedzieli.. ;)[/quote] O, super! Pamiętaj, ring nr 15, godz. 10:00 - baski. BTW - chcesz Wahzirka na niedzielę? pzdr. [quote name='_jamaica19']czy jedzie któras z was z okolic opola? Bo ja bardzo chciałabym jechac jednak nie mam jak się zabrac?Pozdrawiam![/quote] A propos transportu. [SIZE=4][COLOR=Navy][B]MAMY 1-2 WOLNE MIEJSCA W BUSIE DO WROCłAWIA NA NIEDZIELę! Wyjazd z W-wy.[/B][/COLOR][/SIZE] Może kogoś po drodze zabrać? pzdr. Quote
_jamaica19 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jedziecie jakos przez opole??To moze ja bym się zabrała. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='_jamaica19']jedziecie jakos przez opole??To moze ja bym się zabrała.[/quote] Niestety, nie. To nie bardzo po drodze... Pzdr. Quote
Savannah Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Asiaczek']Niestety, nie. To nie bardzo po drodze... Pzdr.[/quote] ni-jak nie podrodze :diabloti: Ciekawe o ktorej my bedziemy z Gosia... Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [B]Savannah[/B] - jedziesz prosto z domu, czy najpierw do Gosi? pzdr. Quote
Savannah Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Asiaczek'][B]Savannah[/B] - jedziesz prosto z domu, czy najpierw do Gosi? pzdr.[/quote] w sobote jade do Gosi poznym popoludniem, potem zaraz po ocenie odwozi mnie ona na dworzec we Wrocławiu... Oczywiscie jade tez po to by pomoc Asiaczka w porownaniach:diabloti: Quote
fidekangela Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Asiaczek'] O, super! Pamiętaj, ring nr 15, godz. 10:00 - baski. BTW - chcesz Wahzirka na niedzielę? pzdr.[/quote] Dziękuję ale ja nie biore udziału w MP. ;) Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Savannah']w sobote jade do Gosi poznym popoludniem, potem zaraz po ocenie odwozi mnie ona na dworzec we Wrocławiu... Oczywiscie jade tez po to by pomoc Asiaczka w porownaniach:diabloti:[/quote] Super! [quote name='fidekangela']Dziękuję ale ja nie biore udziału w MP. ;)[/quote] Wiek nie ten?;) [quote name='Agasia']Asiaczku to mi wez Wahzirka :)[/quote] Załatwione. Ale baski są w niedzielę, pamiętasz? pzdr. Quote
fidekangela Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wiek ten ten.;) Poprostu jakoś specjalnie nie bawi mnie ta konkurencja.. Quote
graszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Agasia']Asia - przeciez jade z Wami... :)[/quote] nieźle, nieźle Agasia, a może to Twoje miejsce Asiaczek proponuje jako wolne? :lol::eviltong: Quote
Recommended Posts