Jump to content
Dogomania

Xv Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, Wrocław, 29-30.09.2007

Recommended Posts

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jovanna']Mam pytanko czy na pewno beda sprawdzac rodowody, bo pisza zeby zabrac ze soba A rodowod mojej Angie zginal, wlasnie przekopuje wszystkie papiery w domu i nie ma :(. Wszystko przez to wozenie po wystawach :(... W koncu sie zgubil...
Nigdy sie nie nikt o niego nie pytal a nuz ktos tutaj bedzie chcial go ogladac ;(...[/quote]

Na pewno nie. Z tego co się orientuje to nigdy nie sprawdzają nawet tego czy ten pies jest na pewno tym. Równie dobrze zamiast Roxy mogłabym wziąć Igora:lol:. No chyba, że znajdzie sie jakiś upierdliwy, no ale za dużo czasu by to zajeło a i tak zawsze są długie kolejki do wejścia.

Posted

[quote name='Błyskotka']Ja wczoraj dzwoniłam się zapytać czy mi podadzą stawkę i mi podano. Fakt faktem części nie zapamiętałam ale mniej więcej wiem kto będzie.
Jak mi sie uda to przyjadę jako widz. W przyszłym tygodniu się dowiem.[/quote]
[B]Błyskotka[/B] - liczę na Ciebie we Wrocku!
A u nas w skrzynce pocztowej nadal pusto..
Pzdr.

Posted

dzieki kochani ....wlasnie mialam zrobic ksero tego rodowodu w pracy ale go wetlo po Slupsku i nie wiem gdzie go wsadzilam. Ja go bralam tak na wszelki nawet z samochodu nie wyciagalam na wystawie. Powinien gdzies byc w domu. ech...mam ksero jednej strony ale to za malo ...

Posted

Zupelnie nie rozumiem tego - czy nie latwiej usiasc na godzinke przy komputerze i wrzucic stawki do internetu niz siedziec tygodnie przy telefonie i czytac stawki wystawcom...

Posted

[quote name='Agasia']Zupelnie nie rozumiem tego - czy nie latwiej usiasc na godzinke przy komputerze i wrzucic stawki do internetu niz siedziec tygodnie przy telefonie i czytac stawki wystawcom...[/QUOTE]

a podają telefonicznie?????????????:crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Atena']Napiszmy do nich petycje:lol:.
Tak podają, ja w sumie nie dzwoniłam bo teraz to nie ma znaczenia.[/quote]
Mogę od razu powiedzieć,że jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć na temat wystawców to niech dzwoni do związku....Ponieważ oni nic na ten temat nie napiszą:shake::shake::shake:

A jeśli kogoś obchodzi Młody Prezenter w sobotę to mogę powiedzieć iż eliminacje zaplanowane są na godzinę jedenastą takie informacje podano mi w związku:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='sylrwia']Moze ten oddział nie ma osoby biegle zajmujacej sie internetem i wprowadzaniem danych do sieci, a stali pracownicy "boja sie" nowosci technicznych:roll:[/quote]

ma taka osobe ale ona w tym roku nie robi katalogu i sie yhm obrazila ?

Posted

[quote name='Błyskotka']O ile dobrze pamiętam to w zeszłym roku była podana stawka chyba dzień przed wystawą :roll:.[/quote]
Moze tak było ale ja jestem w odziale Wrocławskim i wiem że w tym roku nic nie będzie podane a wszelkie informacje telefonicznie:evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiapk']Nie podadzą nawet o której godzinie będą sędziowane poszczególne rasy? :razz:

Kto będzie w sobotę???[/quote]
Ja będę w sobote - i oferta mojej pomocy dalej aktualna :)

Posted

[quote name='Agasia']Zupelnie nie rozumiem tego - czy nie latwiej usiasc na godzinke przy komputerze i wrzucic stawki do internetu niz siedziec tygodnie przy telefonie i czytac stawki wystawcom...[/quote]

Właśnie! I mieliby w du.... tzn. święty spokój z zawracającymi im głowę dzwoniącymi :mad:, bo wiadomo, że każdy chce wiedzieć więc dzwoni.

Posted

[quote name='Korenia']Ja będę w sobote - i oferta mojej pomocy dalej aktualna :)[/quote]
Potrzymasz mi jedną sunię, gdy z drugą będę w ringu? :)

Znacie kogoś z Warszawy kto jedzie na wystawę do Wrocławia w sobotę? :cool3: