Tolutkowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Dorota_Fiszer']Jak to ?? Ponoc flatka byla 3 na BIS Junior ;-)[/quote] SORRY!!!!! Golden I, cocker II, flat III! Matko Jedyna nie wiem co mi się stało, to chyba efekt pobudki o 5 rano :evil_lol: ! Quote
Dorota_Fiszer Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dadij Dudu Gordius Zlota Szekla czy jakos tak ;-) Nigdy nie pamietam co jest po Dadij ;-) Quote
Martyna Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Tak tak flatka byla III na bis junior ze mna :-) [IMG]http://www.compendio.vel.pl/nowa/fotki/czestochowa/nasza_final5_small.JPG[/IMG] a goldena fote tez mamy ;-) wstawie jak dostane :P Quote
Dominika i Porto Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No tak wszystko wina Martyny .He he ;) Quote
Dominika i Porto Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pewnie że byśmy chciały ale wiesz po koleżeńsku żeśmy Cię puściły z tymi czarnymi kundlami na pudełko :) bo i tak wszyscy wiedza że goldeny są ładniejsze He he . Quote
Ania_Carmen Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ma ktoś jakieś goldenowe foty? Tyle ludzi robiło, a teraz nikt się nie przyznaje ;-) Jakby miał ktoś taką ładną suczke z użytków, to ja ładnie proszę :cool3: Kto sędziował BISy, bo w katalogu było trochę ubogo na ten temat... Nasz Zw.Rasy nic nie dostał? Quote
Martyna Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Konkurencje finalowe byly chyba tylko dwie BIS Junior i BIS (albo BOG jak kto woli ;-) Obie sedziowal Rehanek :-) Faktycznie goldenka nic nie powalczyla (pierwsza na BIS byla bankowo labradorka, a 3 clumberka :-) Quote
Dominika i Porto Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ja dostałam dziś potwierdzenie zgłoszenia na wystawę w Częstochowie :) Bravoooo :) Quote
tylko psy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ma ktoś fotki goldenów (z otwartej lub innych klas):):) Quote
Recommended Posts