pati Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 eustachy super relacja i super wyniki idealna wiosenna wyprawa :multi: i jeszcze my mozemy oko nacieszyc :cool3:
Śnieżynka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 EUSTACHY :) ogromne Gratulacje dla Cześki :) i dla ciebie za piękne fotki Dużych Czarnuchów :D A Biała piękność też śliczna :D
Ewelinaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=54856"][B]Eustachy[/B][/URL] mnie również było miło Cię poznać :)
Eustachy Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Śnieżynka']EUSTACHY :) ogromne Gratulacje dla Cześki :) i dla ciebie za piękne fotki Dużych Czarnuchów :D A Biała piękność też śliczna :D[/quote] Dzięki za Cześkę :lol:, natomiast zdjęcia to sprawka mojego męża ;) spisał się!!
Eustachy Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Ewelinaa'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=54856"][B]Eustachy[/B][/URL] mnie również było miło Cię poznać :)[/quote] Mi również :lol:
Oleniek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Poradźcie proszę co robić:cool1: jakiś czas temu (czyba na początku marca) zgłosiłam Belkę na wystawę do Częśtochowy - internetem. Dałam 2 tygodnie czasu żeby mieli czas na "znalezienie" moich danych:cool3: i - jak kazali - zaczęłam dzwonić żeby potwierdzić zgłoszenie. Mijały dni a tam albo: 1. zajęte:roll: 2. nikt nie odbiera:roll: 3 poczta głosowa pełna:roll: najpierw dzwoniłam, jak mi się przypomniało, a od tygodnia codziennie i .... nic:shake: Mam się nie przejmować i jechać? (oczywiście z wydrukowanym z netu "przelewem"... co robić?
aneta Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Sprawdzasz czy jesteś w spisie wystawców i jak jestes to masz ich w nosie . Ewentualnie zabierasz dowód wpłaty na wystawę - właśnie ktoś wie jak naprawić na szybko drukarkę ???
Oleniek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 a co z tą drukarką? i gdzie jest ten spis wystawców???
aneta Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Oleniek [url]http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/[/url] Wchodzisza na wystawa krajowa / spis wystawców Masz tez już plan sędziowania, pudle idą jako ostatnie po około 60 ozdóbkach u p. Marii Zasady Pudel Miniatura-Biał.Czar.Brąz - Zwerg Pudel-Weiss,Schwarz,Brau PSY - RÜDEN Klasa otwarta 2 1407 - 1408 Klasa championów 2 1409 - 1410 Pudel Miniatura-Srebrny,Aprico - Zwerg Pudel-Silber,Apricot PSY - RÜDEN Klasa młodzieży 1 1411 - 1411 SUKI - HÜNDINNEN Klasa pośrednia 2 1412 - 1413 Klasa otwarta 1 1414 - 1414 Pudel Toy PSY - RÜDEN Klasa młodzieży 1 1415 - 1415 Klasa otwarta 1 1416 - 1416 SUKI - HÜNDINNEN Klasa championów 2 1417 - 1418 A drukarka mi nie działa i chyba nie wydrukuję potwierdzenia wpłaty ... Chyba tonwer- ale nie będę za potrzebą jednego wydruku latała po nowy -(
Oleniek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 jeśli toner to czasem działa, jak go wyjmiesz, trochę popotrząsasz i włożysz dzięki za info JESTEM NA LIŚcie!!!!!!!!!! Buziaczki Aneta jesteś boska że też tego wcześniej nie znalazłam - ot laik ze mnie
Oleniek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Aneta tez bedziesz? Może ja Ci wydrukuję??? i dowiozę? Do której tam trzeba przyjechać? A w ogóle to ze srebrnych i morelowych mini są tylko 3 sunie: 2 - pośrednia 1- otwarta - ta otwarta to my a kto w pośredniej?:loveu: Może ktoś z dogo? a pieski? może też znam??? A żeby nie było tak miło i różowo:shake: to w zeszłym tygodniu Belka gdzieś "wycieła" sobie kawałek opuszka w łapce:placz: 8 dni skakała na 3 łapkach:placz: ładnie się już zagoiło, a jej .... pozostał czasem "tik" podskoczenia na 3 łapkach:placz: Na ringówce idzie ładnie, ale "normalnie" jak biega to jeszcze podskakuje. No i się martwię, że mi będzie "podskakiwać" na ringu:placz::placz::placz:Może ją jeszcze trochę boli:-(
Oleniek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 To chyba wiosenna choroba drukarek:crazyeye: mojej też odbiło:crazyeye: nie chce drukować:shake: a wiem że toner mam:crazyeye:
Gośka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 :lol:pierwsze co mi do głowy przyszło to brak tonera ;) Moja też nie działa, ale właśnie z tego powodu.
aneta Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tak Oleniek, jestem ... Tylko ta pogoda mnie doprowadza do rozstroju - zimno, mokro :shake: To nie pogoda do wystawiania pudla - jeszcze na zewnątrz :shake::shake::shake:
Oleniek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 To może Aneto prześlij mi plik z potwierdzeniem, a mój mąż w pracy Ci go wydrukuje (mój też drukuje) i przywiozę dwa i się spotkamy przed wystawą to Ci go wręczę. Tak, w sobotę i niedzielę ma padać. ;( 10stopni brrrrrrrr, będę mokra, pies też i ......... aż się nie chce jechać. A na łódzkiej nie będę bo się wyprowadzam w weekend majowy Buuuuuuuuuuuuuu
Oleniek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Aneto i jak tam udało Ci się wydrukować ppotwierdzenie? Ja naprawiłam drukarke.... wiecie co to było?... Konia z rzędem temu kto odgadnie... otóż któreś z latorośli (5 lat lub 3,5) musiało przypadkiem zaznaczyć w panelu sterowania drukarki "wstrzymuj wszystkie wydruki":crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: godzinę szukałm problemu:cool3: Tak więc Aneto jak nie masz potwierdzenia to wysyłaj to wydrukuję. Druga sprawa.:oops: Czy ktoś kto będzie w Częstochowie, a ma taki "namiocik" przyjąłby nas pod swój dach w razie deszczu?:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: obawiam się że moja parasolka nie wystarczy:placz:
aneta Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Powiem tak, namiocik mam - ale nie jestem w stanie go zabrać :shake: Jedą ze mną ludzie i nie mam miejsca ... musze chociaż dziś załatwic sobie jakiś parasol - bo w zeszłym roku ktoś sobie pożyczył na wieczne nieoddanie ... I względem pogody - nikt mnie nie zmusi abym jechała wcześniej niż o 9 - a więc na miejscu na około 11- 12, chociaż widzę że pudle idą na samym koniuszku i to może być za wcześnie. Drukarka po intewencji mi wydrukowała - na kolorowo ;) Ale nie mam do dziś potwierdzenia, jakbym nie widziała siebie w spisie wystawców to bym przynajmniej siedziała w ciepłym domku zamiast marznąć w deszczu.
Oleniek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote] I względem pogody - nikt mnie nie zmusi abym jechała wcześniej niż o 9 - a więc na miejscu na około 11- 12, chociaż widzę że pudle idą na samym koniuszku i to może być za wcześnie [/quote] A nie boisz się że taki przyjazd będzie za późny? Napisali że psy beda przyjmowane do 10:roll: Ja się boję i chyba będę o tej 10. A potem bedę czekać. Może w autku:roll: A skoro pudle idą na końcu to o której szacujesz zaczną wchodzić??? A czy ktoś oprócz Ciebie i mnie z dogomaniaków będzie??? Co do namiotu to szkoda ze nie masz jak wziąć. Ja mam pusty bagażnik:evil_lol:, ale jadę z łodzi:eviltong: Wzięłabym kogoś z sobą, ale nikt się nie zgłasza :evil_lol:
aneta Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Spróbują mnie nie wpuścić :diabloti: Ani mi się śni jechac wcześniej , bo muszę odespać zaległości z całego tygodnia :diabloti:
Śnieżynka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja będę ja będę :D i to już od 7-8 żeby rozbić namiocik licząc, że jeszcze nie będzie padać i sie zdrzemnąć do 10 :D
Oleniek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Śnieżynko, a w razie czego ugościsz? nie dasz Belluni zmoknąć?:loveu::loveu::loveu: Właśnie kupiłam ... dużą parasolkę:evil_lol: ale może być za mała jak by "coś więcej" z nieba lunęło:roll:
Cheritka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dziewczyny co wy takie pesymistki, trzeba pogodę zamówić i juz
martyna. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Uno wczoraj u P.Junikiewicz zdobył CWC :D I spełnił warunki na [B]reproduktora[/B], w poniedziałek jedziemy wbić to do rodowodu :loveu: Dzisiaj jedziemy do Inowrocławia walczyć o kolejne CWC :)
MagicJohnson Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Martyna2006']Uno wczoraj u P.Junikiewicz zdobył CWC :D I spełnił warunki na [B]reproduktora[/B], w poniedziałek jedziemy wbić to do rodowodu :loveu: Dzisiaj jedziemy do Inowrocławia walczyć o kolejne CWC :)[/quote] [B][COLOR=red]Gratulujemy! [/COLOR][/B]:laola: a co to znaczy, ze spelnil warunki na reproduktora?:oops:
.ania Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='MagicJohnson'][B][COLOR=red]Gratulujemy! [/COLOR][/B]:laola: a co to znaczy, ze spelnil warunki na reproduktora?:oops:[/quote] To znaczy że teraz może kryć suczki ;) Chyba muszę zacząć Szelmę bardziej pilnować na wystawach :evil_lol: Martyna, to kiedy Unek tatą zostanie? :cool3:
Recommended Posts