magdola Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Angi napisał(a):a czemuż to? :lol: Bo bym Was jako modeli zatrudniła ;) Quote
angineuuka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 magdola napisał(a):Bo bym Was jako modeli zatrudniła ;) nie pogniewałabym się ;) jednak zbyt daleko :-( Quote
phase Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 No, no, brawo dziennikarko! Udał się wywiad? :) Quote
whiteterrier Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Sonka95 napisał(a):To długo musisz siedzieć w pracy ... Nie w pracy, ja mam dopiero 16 lat :eviltong: Na warsztatach po prostu jestem :D Angi napisał(a):nie pogniewałabym się ;) jednak zbyt daleko :-( Ale my z Amoorem jesteśmy blisko :D phase napisał(a):No, no, brawo dziennikarko! Udał się wywiad? :) Ah dziękuję :D Udał i to bardzo ! Bardzo przyjemny i miły był Michał :) Quote
Bzikowa Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [B][COLOR=#008000]Przeniosłam ten wątek do działu Galeria :) Pozdrawiam :) -mod[/COLOR][/B] Quote
Sonka95 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Aha .... A te warsztaty to są często ? ;) Quote
Baton Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [url]http://i47.tinypic.com/2nlycuc.jpg[/url] Wyglądasz jak rasowa dziennikarka :D Quote
whiteterrier Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Bzikowa'][B][COLOR=#008000]Przeniosłam ten wątek do działu Galeria :) Pozdrawiam :) -mod[/COLOR][/B][/QUOTE] O dziękuję ! Bo ja własnie nie moglam przenieść ( nie umiałam :oops: ) a niedawno się skapnełam, ze jest w złym wątku :crazyeye: [quote name='Sonka95']Aha .... A te warsztaty to są często ? ;)[/QUOTE] Dziś ostatni dzień był a następne w marcu dopiero :) [quote name='maryg22'][URL]http://i47.tinypic.com/2nlycuc.jpg[/URL] Wyglądasz jak rasowa dziennikarka :D[/QUOTE] haha a jak :D Jutro nawet będę w telewizji :cool3: Quote
Baton Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='whiteterrier']O dziękuję ! Bo ja własnie nie moglam przenieść ( nie umiałam :oops: ) a niedawno się skapnełam, ze jest w złym wątku :crazyeye: haha a jak :D Jutro nawet będę w telewizji :cool3:[/QUOTE] A mi to pasowało, łatwiej było do Was dojść :lol: O, a gdzie to będzie można Cię zobaczyć? :evil_lol: Quote
magdola Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='whiteterrier'] Ale my z Amoorem jesteśmy blisko :D [/QUOTE] To kiedy wpadacie na sesje:cool3: Quote
Bzikowa Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='whiteterrier']O dziękuję ! Bo ja własnie nie moglam przenieść ( nie umiałam :oops: ) a niedawno się skapnełam, ze jest w złym wątku :crazyeye: [/QUOTE] Bo samemu się nie da, moderator może to zrobić. Co prawda ja wchodzę na Dogo raz na sto lat ale akurat wczoraj weszłam i to przyuważyłam także spoko ;) I przy okazji powiem, że pięknego masz białasa :) Quote
magdola Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Bzikowa']Bo samemu się nie da, moderator może to zrobić. Co prawda ja wchodzę na Dogo raz na sto lat ale akurat wczoraj weszłam i to przyuważyłam także spoko ;) I przy okazji powiem, że pięknego masz białasa :)[/QUOTE] Oj, a mod moze usunąć wpis, ktory mam niewiadomo skąd????? przy informacjach o postach...... Quote
Bzikowa Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='magdola']Oj, a mod moze usunąć wpis, ktory mam niewiadomo skąd????? przy informacjach o postach......[/QUOTE] jaki wpis? niezbyt rozumiem. Quote
angineuuka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Bzikowa']jaki wpis? niezbyt rozumiem.[/QUOTE] to chodzi o to chyba po prawej stronie, jest pod iloscia postow :D Quote
magdola Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Angi']to chodzi o to chyba po prawej stronie, jest pod iloscia postow :D[/QUOTE] Dokładnie:) jest Dołączył, Przegląda, Posty i jakiś Wpis???????? Quote
angineuuka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ja mam dwa i nawet nie wiem gdzie nacisnęłam :lol: Quote
magdola Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Angi']ja mam dwa i nawet nie wiem gdzie nacisnęłam :lol:[/QUOTE] Widziałam, ale mnie to strasznie wkurza:/ Quote
Sonka95 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='whiteterrier'] haha a jak :D Jutro nawet będę w telewizji :cool3:[/QUOTE] Na jakim programie można cię zobaczyć ? :p Quote
phase Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Culineo']z kim wywiad robiłaś ? :D[/QUOTE] Z przyszłym mężem. :evil_lol::evil_lol: Quote
magdola Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='phase']Z przyszłym mężem. :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Hehehehe dobre :D Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='phase']Z przyszłym mężem. :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] to niech do przedstawi dogo cioteczką, przyjdziemy przecież na wesele :evil_lol: Quote
Recommended Posts