Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super! Marta, uwielbiam czytać Twoje relcje:lol: Ktoś będzie miał z niej dużo radości. Jakoś tak mam przeczucie, że niedługo znajdzie swoich:p

Marta, a na tymczas do Ciebie to ja się chyba zapiszę w kolejce, trzeba ze mną w końcu porządek zrobić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

gagatekk napisał(a):
a ja czekam na fotki od Macieja :)

ja również :)
gagatekk napisał(a):
słyszałam że było zabawnie ;)

tak,Carmena zaprezentowała się jako struś pędziwiatr :evil_lol:

Posted

Dzisiaj mijają 2 miesiące od kiedy Carmenka jest u nas w DT...

Nie wiedziałam,że napis "Szukam domu" jej się podwinął....a pan fotograf był lekko zaskoczony jej energią,którą Carmen włącza po spuszczeniu jej ze smyczy :diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

U Carmenki cisza, bo ostatni czas nie byl dla niej najlaskawszy :( Sunia podupadła na zdrowiu :( Sparaliżowało jej połowę pysia i prawdopodobnie będzie ją czekała wycieczka do Poznania na rezonans, bo pomimo leków, jej stan się nie poprawia.

Nadzieja potrzebuje Waszej pomocy, bo koszty po prostu przerosły możliwości stowarzyszenia :( Nawet głupie 5zł pomoże Carmence wyjść wreszcie na prostą!
http://www.siepomaga.pl/r/carmen

Posted

Carmen ma się odrobinę lepiej jeśli chodzi o pysk. Ślini się o wiele mniej i kuchnia też jest czyściejsza jeśli chodzi o jedzenie,ale niestety ta jedna strona dalej wisi....

W przyszłym tygodniu robimy sobie z Księżniczką weekendowy wypad do Wolina :) wariatka codziennie z tęsknotą zerka na auto :evil_lol: teraz czekamy,aż przyjdzie pas dla niej,żeby jeszcze bezpieczniej z nią podróżować.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Marta666'][B]justysiek[/B] niestety nie wiadomo...mimo zażywania leków poprawa nie nastąpiła.[/QUOTE]

kurde, już było tak dobrze:shake:
mała trzymaj się, a czy są o nią jakieś telefony?

Posted

w piątek Carmenka miała przebadaną krew, i na szczęście lub nieszczęście wyniki ma w normie...

wet miał bardzo podobny przypadek i po roku "szukania" okazało się, że pies ma wodogłowie:( Wynik wyszedło dopiero po tomografii komputerowej... Obecnie wet zmienił leczenie, na tą chwilę nie kazał panikować...

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Nie wiemy co jest przyczyną, bo jedyną teraz opcją jest zrobienie Carmen rezonansu :(

A oprócz tego Carmen miewa się dobrze, to naprawdę rewelacyjna sunia, ale niestety chorowita.