Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Carmen tydzień temu miała badanie kardiologiczne metodą Dopplera u dr. Niziołka. Badanie wykazało szmery po lewej stronie serca, przyspieszono tętno, umiarkowaną tachykardię i łagodne zwężenie aorty typu zastawkowego. Zalecono zmianę leków na propranolol, który jest niedrogim lekiem co nas bardzo cieszy :)
Jeśli chodzi o pysk to też jest poprawa w porównaniu z tym co jest powyżej na filmie :)

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Carmen moja najkochańsza opuściła niedawno DT i trafiła do DS:multi::multi::multi: Mam nadzieję, że nowi właściciele pokochają ją z całego serca, a ona ich :)

A ja? no cóż...
wiedziałam, że to się kiedyś stanie, ale taki jest niestety los DT, że swoje trzeba przecierpieć po rozstaniu ;)

Posted

Marta666 napisał(a):
Carmen moja najkochańsza opuściła niedawno DT i trafiła do DS:multi::multi::multi: Mam nadzieję, że nowi właściciele pokochają ją z całego serca, a ona ich :)

A ja? no cóż...
wiedziałam, że to się kiedyś stanie, ale taki jest niestety los DT, że swoje trzeba przecierpieć po rozstaniu ;)

Oj tam, oj tam, Marta - na takie cierpienie bardzo łatwo zaradzić :diabloti:

Powodzenia w nowym domku!

• 2 months later...