Jump to content
Dogomania

3 czarnule: Berneńczyki Abra i Megi & Dobcia Sonia oraz reszta stada :)

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hanek dziękuję za wstawienie foteczek!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Są cudne!!!

Tylko nie wiem co tam robi moja nieszczęsna osoba, niszczy cały urok fotki ech...

hanek napisał(a):
Nieśmiało stawiam na Abrę.

Brawo :p

A ja nieśmiało spytam - kiedy riplej?

Posted

hanek napisał(a):
Może być nawet jutro! I śnieg się potopił, i jeszcze jakby słonko było, no!

Kurcze nie wiem jak to jutro będzie wyglądało, proszę podaj mi na pw Twój nr tel to się będziemy próbować spiknąć :p

• 1 month later...
Posted

To jest "Zalew Chechło" oficjalnie.
A nieoficjalnie - tama :)

Zbiornik używany do wszystkiego ;) Do wędkowania, żeglowania i różnych sportów wodnych, do pływania dla ludzi i psów (oficjalnie zabronione), do jeżdżenia na łyżwach i za czasów mojego dzieciństwa także na bojerach. Są tam różne kluby kajakowe, żeglarskie itd oraz knajpy :roll: a oprócz tego lęgną się kaczki, łabędzie i inne stworzonka nadwodne.
Zawsze dziwię się jak na tak młym stawku może się dziać tyle rzeczy :p

Posted

No :multi: Mam nadzieję, że wiosną więcej osób się dołączy.

Tak patrzę na Sonię i na fotkach wyszła chyba mniej parówiasto niż jest w rzeczywistości :evil_lol:

Posted

[quote name='Ulaa']No :multi: Mam nadzieję, że wiosną więcej osób się dołączy.[/quote]

Na razie usiłuję namówić dorixx, może przed wiosną się uda. I może Zuzia ulegnie czarowi Berysia i zaszczyci go zabawą!

Posted

Zuzia jest już zdemoralizowana przez Sorbona :razz:

A dziś po raz kolejny Sorbon zdemoralizował Abry głowę :roll: Dobrze, ze jutro to odjajczenie. Bo stary świntuch z niego :mad:

Posted

Pani Jola pisała na którymś wątku, że jej Jeje demoralizuje mimo odjajczenia w młodym wieku. Głowo Abry, miej się na baczności. I nie trać czujności.

Posted

[quote name='hanek']Pani Jola pisała na którymś wątku, że jej Jeje demoralizuje mimo odjajczenia w młodym wieku. Głowo Abry, miej się na baczności. I nie trać czujności.[/quote]

No cóż. Abra bardzo polubiła Sorbonka i uznała, że jest słusznym kawalerem dla niej. Na szczęście od dzisiaj może sobie go już kochać do woli... :evil_lol:

[quote name='saganka']Wow, wow, wow!! Ale laski na tych zdjeciach!! Wszystkie!! :-D A Ty Ula cicho siedz i nie marudz![/quote]

Ech Saganko, jakby nie było na co, to bym nie narzekała :roll::evil_lol:

• 1 month later...