Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja czekam cały czas na info czy auto dzisiaj do wieczora będzie złożone.Jak tylko będę wszystko wiedziała to jutro jadę na pewno z całą trójką.
Postaramy się jutro od razu po zabraniu ze schronu podskoczyć z dziewczynkami do weta na takie ogólne oględziny.

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że Sky powinien być dobrze odizolowany od dziewczynek. Jest dalej roznosi to cholerstwo, a one są póki co nieszczepione.

[quote name='Avilia']Ja czekam cały czas na info czy auto dzisiaj do wieczora będzie złożone.Jak tylko będę wszystko wiedziała to jutro jadę na pewno z całą trójką.
Postaramy się jutro od razu po zabraniu ze schronu podskoczyć z dziewczynkami do weta na takie ogólne oględziny.[/QUOTE]

Posted

[quote name='marta-t']Myślę, że Sky powinien być dobrze odizolowany od dziewczynek. Jest dalej roznosi to cholerstwo, a one są póki co nieszczepione.[/QUOTE]

Będzie jechał w oddzielnym transporterze.Dziewczynki w klatce.Inaczej w jednym aucie nie mamy go jak odseparować.I tak biorę większe auto żeby nam się pomieściły jakoś.Jedyną separacją mogą być oddzielne klatki.

Posted

Kurde o tym nie pomyślałam ...
Może rzeczywiście lepiej nie ryzykować i skoro i tak jest problem z transportem Sky'a do Krakowa to niech on zostanie w klinice ?
A Wy pojedziecie z dziewczynami bezpośrednio do Wadowic, ja już przegląd im zrobię . To nic nie da 2 min przed wyjazdem, ani ich nie odrobaczycie ani nic się nie zrobi , ja je wezmę do naszych pań wet .
Zwłaszcza że nie wiem czy mnie uda się załatwić 3 transporterki .
No i właśnie czy Bella i Donna wejdą w razie czego do jednego transporterka takiego większego trochę od kociego czy nie bardzo ? Bo muszę coś skombinować bo mój gdzieś w świecie został ...

Posted

Ale Sky w lecznicy już nie może siedzieć!Miałyśmy powiedziane,że w tym tygodniu mamy go zabierać.Musiałby się znaleźć dla niego inny transport na już,a chętnych brak.Ja nie widzę innego rozwiązania jak tylko przewieźć ich jutrzejszym transportem.

Czy Bella i Donna wejdą-trudne pytanie.Wydaje mi się,że będą bardzo ściśnięte.O ile w ogóle wejdą.
Jeżeli transportera nie znajdziesz to ewentualnie podjedziemy do Myślenic,ale na Kraków pchać się nie będziemy.Musi ktoś Sky'a z Myślenic odebrać.

Posted

Odbierzemy :).

[quote name='Avilia']Ale Sky w lecznicy już nie może siedzieć!Miałyśmy powiedziane,że w tym tygodniu mamy go zabierać.Musiałby się znaleźć dla niego inny transport na już,a chętnych brak.Ja nie widzę innego rozwiązania jak tylko przewieźć ich jutrzejszym transportem.

Czy Bella i Donna wejdą-trudne pytanie.Wydaje mi się,że będą bardzo ściśnięte.O ile w ogóle wejdą.
Jeżeli transportera nie znajdziesz to ewentualnie podjedziemy do Myślenic,ale na Kraków pchać się nie będziemy.Musi ktoś Sky'a z Myślenic odebrać.[/QUOTE]

Posted

Proszę o konto dla maluszków zaraz zrobię przelew,bo z tego co zrozumiałam to Sky;ek opuści lada chwila lecznicę i trzeba zacząć spłacać ich dług?

Posted

[quote name='Agnieszka103']Zapytanie przekierowane na powyższy adres[/QUOTE]

Zaraz odpiszę :)

[quote name='Avilia']Ale Sky w lecznicy już nie może siedzieć!Miałyśmy powiedziane,że w tym tygodniu mamy go zabierać.Musiałby się znaleźć dla niego inny transport na już,a chętnych brak.Ja nie widzę innego rozwiązania jak tylko przewieźć ich jutrzejszym transportem.

Jeżeli transportera nie znajdziesz to ewentualnie podjedziemy do Myślenic,ale na Kraków pchać się nie będziemy.Musi ktoś Sky'a z Myślenic odebrać.[/QUOTE]

Olu mam tylko możliwość pożyczenia transporterka, takiego większego niż na kota nie wiem co to za rozmiar, panie dr stwierdziły że dwie Dafi by się tam zmieściły - a Bella i Donna chyba są mniejsze od Dafi ? Ale na Sky'a nie mam już nic :(
To może przyjeździe do Myślenic jak dacie radę , towarzystwo zostanie w lecznicy a Kraków odbierze Sky'a . To już jakoś tu na miejscu zorganizujemy .

[quote name='FLY']Proszę o konto dla maluszków zaraz zrobię przelew,bo z tego co zrozumiałam to Sky;ek opuści lada chwila lecznicę i trzeba zacząć spłacać ich dług?[/QUOTE]

Już wysyłam :) Ślicznie dziękujemy w imieniu maluchów :)

Posted

[B]Apropo's SKY'a![/B]

[B]Właśnie dzwoniła do mnie Klaudus-Sky'a weźmie na stałe dziewczyna pracująca w lecznicy w Bielsku![/B]

[B]Marta-t zapytaj Państwa z Czeladzi czy nie przyjęli by którejś z dziewczynek?[/B]

[COLOR=red]Znamy mniej więcej koszt leczenia.[/COLOR]
[COLOR=red]Wychodzi ok 400-500zł za jednego szczeniaka.Szczeniaków było 4;/ [/COLOR]
[COLOR=red]Jutro podobno faktury mają być gotowe.[/COLOR]

Posted

Zrobiłam przed chwila przelew dla maluchów. Z bazarku przypadało im 518,50zł, ale jeszcze 2 osoby nie wpłaciły kasy (23zł razem) więc póki co 495,50zł + 10zł z nadpłat = 505,50zł wyrównane do 510zł przeze mnie.

No i trzymam kciuki za nie,jak już się rozjadą do DT to proszę żeby osoby u których się znajdą skleciły jakis tekst+foty+swoje dane kontaktowe i wkleiły na bazarku ogłoszeniowym tutaj [url]http://www.dogomania.pl/threads/224052-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-25-og%C5%82osze%C5%84-5-z%C5%82-50-og%C5%82osze%C5%84-10-z%C5%82[/url] i proszę mnie tez poinformować, wtedy potwierdzę że to dla nich wykupiłam ogłoszenia. Każdy ma po 50.

Pozdrawiam:)

Posted (edited)

[quote name='Avilia'][B]Apropo's SKY'a![/B]

[B]Właśnie dzwoniła do mnie Klaudus-Sky'a weźmie na stałe dziewczyna pracująca w lecznicy w Bielsku![/B]

[B]Marta-t zapytaj Państwa z Czeladzi czy nie przyjęli by którejś z dziewczynek?[/B]

[COLOR=red]Wychodzi ok 400-500zł za jednego szczeniaka.Szczeniaków było 4;/ [/COLOR]
[COLOR=red]Jutro podobno faktury mają być gotowe.[/COLOR][/QUOTE]

Ale wiadomość :) Ale co się dziwić jak te szczeniaki rozkochują w sobie wszystkich :)
A to Sky powinien dużą zniżkę dostać ;)

Edited by Rudzia-Bianca
Posted

super wiadomość! [quote name='Avilia'][B]Apropo's SKY'a![/B]

[COLOR=red]Jutro podobno faktury mają być gotowe.[/COLOR][/QUOTE]

Posted

No super, tylko co ja mam powiedzieć tym ludziom, którzy na niego czekają???? Teraz się obudziła? Jak on mógł już tydzień temu stamtąd wyjść?

[quote name='sajlana']super wiadomość![/QUOTE]

Posted

to mamy na koszty dwóch szczeniaczków, była oferta (przepraszam juz nie szukam czyja) pokrycia kosztów jednego

więc trzeba dalej zbierać na transport + (400-500) zł

Czy praca w lecznicy to wystarczająca rekomendacja dla dziewczyny ?

Posted

[quote name='Aldrumka']to mamy na koszty dwóch szczeniaczków, była oferta (przepraszam juz nie szukam czyja) pokrycia kosztów jednego

więc trzeba dalej zbierać na transport + (400-500) zł

Czy praca w lecznicy to wystarczająca rekomendacja dla dziewczyny ?[/QUOTE]

Właśnie jest u niej przeprowadzana wizyta.

Posted

[quote name='marta-t']No super, tylko co ja mam powiedzieć tym ludziom, którzy na niego czekają???? Teraz się obudziła? Jak on mógł już tydzień temu stamtąd wyjść?[/QUOTE]

Nie zazdroszczę Ci...
A swoją drogą to też prawda...ale takie życie ...sama miałam taki przypadek u siebie w domu z własnym tymczasem ...

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Nie zazdroszczę Ci...
A swoją drogą to też prawda...ale takie życie ...sama miałam taki przypadek u siebie w domu z własnym tymczasem ...[/QUOTE]
Ale to chyba jednak trochę inaczej

Posted

Już wszystkoo opanowane.
Wynikło parę nieporozumień.
Jutro cała trójka jedzie do Wadowic i Myślenic.

Z Rudzią już ustalone co i jak:)

Marta jak jesteś to napisz mi na jaką ulicę w Wadowicach mamy podjechać?

Posted

Ja w ogóle nie znam Wadowic. Ale pomyślałam, że może ja jednak odbiorę Sky'a w Myślenicach i umówię się z jego nowymi właścicielami przy wjeździe do Krakowa od strony Śląska. Wprawdzie pan się deklarował, że może podjechać do Wadowic po niego, ale myślę, że ty nie będziesz niepotrzebnie zbaczać z trasy i zatrzymywać się w Wadowicach i będziecie się tam szukać, bo on też nie zna Wadowic. Jedź prosto do Myślenic, ja tam myknę szybko obwodnicą, a oni też do Krakowa mają prostszą i szybszą drogę. Zadzwonię rano, żeby ustalić miejsce spotkania w Myślenicach.

[quote name='Avilia']Już wszystkoo opanowane.
Wynikło parę nieporozumień.
Jutro cała trójka jedzie do Wadowic i Myślenic.

Z Rudzią już ustalone co i jak:)

Marta jak jesteś to napisz mi na jaką ulicę w Wadowicach mamy podjechać?[/QUOTE]

Posted

Super że się wszystko wyjaśniło :)
A pani z lecznicy może by przerzuciła swoją miłość na Bellę lub Donnę , co one winne, że nie kudłate ;)
Podaję mój nr telefonu 602709383 do ok. 12.00-12.15 jestem na rehabilitacji ale postaram się to szybko załatwić , zresztą w trakcie mogę rozmawiać .
My z Olą umówiłyśmy się w dobrym weterynarzu . Tu jest mapka jak dojechać

[url]http://www.dobryweterynarz.eu/lecznica-dla-zwierz%C4%85t#dojazd[/url]
z Wadowic i z Krakowa .

Gdybyście miały jakiekolwiek problemy to dzwońcie .
Ja do DW dojadę zaraz po rehabilitacji :)