diabelkowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 jeeee trafilam na foty juuupi :D baardzo mi sie podoba umaszczenie tej sunki :-) co w ogole Hexa w domu robi ??? do budy pfff kundla w domu trzymac?? pozdrow babcie:evil_lol::evil_lol: Quote
*Monia* Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Z małą jedziemy najprawdopodobniej jutro do mojego chłopaka i wracamy w poniedziałek (teraz się dowiedziałam :cool1:). A środa pasuje? Suńka ma fajne umaszczenie tylko się brudzi strasznie :roll:.Nigdy białego długowłosego psa w domu ;). Zapomniałam że kundel w budzie powinien siedzieć i niechcący do domu nam wlazł. A za wlezienie na łóżko to wpierdziel powinna dostać :evil_lol:. Z babcią się narazie nie będę widzieć, ale jak zobaczę to pozdrowię :razz:. A może ciocię pozdrowić? Ona baardzo kocha zwierzęta :diabloti: Quote
*Monia* Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 A o której mniej więcej? Następny tydzień mam wolny, więc mi jest wszystko jedno :). Quote
*Monia* Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Jak pies z kotem :diabloti:. Mała kleszcza złapała :shake:. O 7 rano ją ganiałam żeby wyjąć i chciałam do właścicieli dzwonić, żeby się zapytać czy zabezpieczona (w co wątpię :roll:). Fiprexa Hexy na nią wylałam i mam nadzieję, że nic jej po tym jednym opitym osobniku nie będzie :roll:. Quote
*Monia* Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Chyba lepiej po południu, bo rano to pewnie będę odsypiać wczesne wstawanie z tego tygodnia ;). Quote
puchu Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Łokej :) [COLOR=PaleTurquoise][COLOR=black]Na skoroszach się spotkamy czy już przy cmentarzu?[/COLOR] [/COLOR] Quote
*Monia* Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 A nie chce ci się przywędrować do opaczy na to pole? Dentystę mam w środę i nie wiem jak będzie z moimi siłami, bo jak znieczulenie jak zwykle dostanę to nie wiem czy się doczłapię :roll:. Maruda jestem, ale jak ci nie pasuje to może być na skoroszach :). Tylko tam to jakoś 16.30 bym dotarła najwcześniej. Zupełnie zapomniałam o dentyście, bo ja sklerotyczka jestem.. Quote
puchu Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 To może w czwartek lepiej? Możemy się spotkać w Opaczy, ale myślałam, żeby się przejść na forty we Włochach. Quote
*Monia* Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Może być w czwartek, bo już będę przedwyjazdowej nudy dostawać ;). A te forty to gdzie dokładniej są? Jednak nigdzie dzisiaj nie pojechałam bo się z chłopem pokłóciłam i sam pojechał :lol:. Ależ ja kłótliwa baba jestem :evil_lol:. Quote
puchu Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Czyli w czwartek o 16? Forty to te chaszcze za cmentarzem. Quote
*Monia* Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Acha. O 16. A gdzie w końcu idziemy? Lala pojechała i lekko rozkojarzona jestem, bo zaczyna mi tej wariatki brakować :roll:. Quote
puchu Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 To może dzisiaj spacer w Opaczy i dogadamy resztę? Tylko też popołudniu Quote
*Monia* Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Ok. Napewno po południu, bo rano bym nie dała rady się zwlec. 16 może być? Czy 18 jak już chłodniej się zrobi? nie wiem jaka ma być jutro pogoda.. Quote
*Monia* Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Ok. Akurat mniej więcej nasza godzina spacerów :). Quote
*Monia* Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Spacerek był wyczerpujący. Wróciłyśmy dopiero dobrze po 21, bo zgubiłam całą paczkę fajków i się wróciłam po nią, bo wiedziałam gdzie (byłam już prawie przy domu jak się zorientowałam :oops:). Jestem gapa do sześcicianu normalnie :roll:. Ale za to zrobiłam teraz Hexi zdjęcie jak śpi po takim spacerku :loveu:. Hexolinie raczej rzadko się zdarza tak spać i się napatrzeć nie mogę. Wstawię później fotki śpioszka, który nie pomyślał, że nie jest sam :evil_lol:. Quote
puchu Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ariuchna jeszcze w drodze powrotnej poszalała za piłką :) I się w końcu nie dogadałyśmy co do czwartkowego spaceru. Dalej chętna? Quote
*Monia* Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Dalej chętna :). Tylko teraz musimy się umówić w konkretnym miejscu, żebyśmy się znowu nie szukały po polach albo po mieście jak na te forty miałybyśmy iść ;). Quote
puchu Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Forty są przy cmentarzu, więc możemy się umówić albo tam na przystanku, albo gdzieś po drodze. [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10557215#post10557215[/url] Następny sobowtór Hexy Quote
*Monia* Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Ten sobowtór to nawet taki krawacik ma jak Hexi :-o. Przy tym cmentarzu przy ryżowej tak? (muszę być pewna bo ja się zgubić mogę :roll:) To możemy się umówić na tym przystanku w stronę ursusa. Quote
puchu Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 O ten cmentarz chodzi :) Może jakaś rodzina? Tak się zastanawiałam jeszcze kto mógł być ojcem Hexy. Nie było w sąsiedztwie żadnego greya? Quote
diabelkowa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 a moze to braciszek hexy ?:P do lolka to jedynie troche bystra podobna a raczej lolek do niej bo ona starsza ;] Quote
Recommended Posts