Jaga. Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [url]http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/Szkolenie%201508/CIMG7948.jpg?t=1282050358[/url] na tym zdjęciu wygląda jak żaba :D :D :D polecam sklep kuchnia pupila, w Warszawie, można odebrać osobiście, sprawdzone przez moją koleżankę, polecała mi i chyba zacznę tam zamawiać po zamówieniach z krakvetu, gdzie paczka szła 3 tyg a w tym czasie pies mi padł z głodu :mad: Quote
*Monia* Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 żaba? :evil_lol: Z krakvetu zamawiałam bardzo długo, ale odkąd zaczęli lecieć w kulki to zrezygnowałam :shake:. Zobaczę czy Kuchnia pupila ma piłki Hiltona na których mi zależy, bo jak nie ma to będę musiała szukać dalej... Jak się uprę na coś to muszę to mieć :evil_lol:. Quote
Talia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 He he ... też tak mam ;) Jak coś chcę to musi być! :evil_lol: Quote
Jaga. Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 żaba :D [IMG]http://www.eioba.org/files/user12706/horror_20frog.jpg[/IMG] a z tym upieraniem się to takowoż podobnie mam ;) Quote
*Monia* Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Do każdego sklepu gdzie są te piłki i można odebrać w Wawie mam jakieś 'ale' - a to mi nie odpisali na czas, a to w ogóle nie odpisali, a to telefonu nie odbierali przez 3 dni. I weź tu człowieku się nie zdenerwuj :angryy: Quote
*Monia* Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Ta żaba jest owłosiona? :crazyeye::crazyeye::-o:-o Quote
Jaga. Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 w tym sklepie co Tobie podawałam podobno już na drugi dzień paczki przychodzą, oni sami dowożą, znajoma zachwycona. ja osobiście nie próbowałam ale spróbuję teraz jak się żarcie skończy Quote
*Monia* Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='akaka']w tym sklepie co Tobie podawałam podobno już na drugi dzień paczki przychodzą, oni sami dowożą, znajoma zachwycona. ja osobiście nie próbowałam ale spróbuję teraz jak się żarcie skończy[/QUOTE] Niestety piłek tych tam nie ma :shake:. Ale znalazłam gdzie indziej :multi:. Wszystko mi pasuje i mam nadzieję że uda mi się złożyć zamówienie które zostanie zrealizowane ;). Karmę zamawiam teraz na allegro u różnych sprzedających i nie miałam do tej pory problemów. Za to jak zamawiałam w krakvecie nigdy pewna nie mogłam być że pies będzie miał co jeść... [quote name='Talia']Rzeczywiście widać podobieństwo :lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='*Monia*'] Z moim TZem, rodzicami, bratem i kundlami mymi byś chciała mieszkać? Wątpię :evil_lol: A ja lubię czasem powrzeszczeć na kogoś :razz:. Tylko kundle zwykle mają gdzieś to że ja sobie gardło nadwyrężam... Nie uciekły bo najpierw sprawdziłam teren, później się rozglądałam i Hexolinę zajmowałam zabawą. Shina nie ucieka bo na szczęście nie wie że tak się da. Tylko biedna nie mogła pojąć dlaczego ja nie mam piłek i rzucam jakieś dziwne rośliny do których Hexa cieszy się jak głupek. Pokazałam roślinkę, Hexa za nią pobiegła, a Shina spojrzała z miną "pańcia, ty na łeb upadłaś że każesz mi też za tym ganiać" [url]http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/Hexa%20i%20Shina/CIMG8096.jpg?t=1282076588[/url] Zapytałam, ale nikogo w domu nie było :evil_lol: Wolę mieć odbiór osobisty, bo wtedy mogę nie odebrać jak coś jest nie tak a i za przesyłkę płacić nie muszę ;). Karmy mam jeszcze sporo, więc z karmą piłek nie zamówię i szukam sklepu z Wawy gdzie te piłki mają i mogę po nie pojechać, obmacać i upewnić się że to na pewno te co chcę ;)[/QUOTE] A TZ ładny ? :razz: Bo się namyślam :diabloti::diabloti::diabloti: rodziców, brata i kundle jakoś zdzierżę :cool3: Ja o ile jak mówię to mam mocny głos, to jak wrzeszczę wychodzi z tego pisk :evil_lol: i brzmi to strasznie dlatego wolę tego unikać :eviltong: To nie bawiłaś się z nią nigdy patykami? :crazyeye: Dziwnie tak :lol: Na tym zdjęciu ma oczka jak kot za Shreka :loveu::loveu: No to dochodzi kolejny problem, mało że Ciebie nikt nie widzi to na dodatek jeszcze Ty nikogo nie widzisz :crazyeye: Zawsze to daje jakąś gwarancję bezpieczeństwa, przynajmniej kasy nie stracisz. Quote
Luzia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='*Monia*']Do każdego sklepu gdzie są te piłki i można odebrać w Wawie mam jakieś 'ale' - a to mi nie odpisali na czas, a to w ogóle nie odpisali, a to telefonu nie odbierali przez 3 dni. I weź tu człowieku się nie zdenerwuj :angryy:[/QUOTE] A co to za piłki :razz: (nie da się edytować znowu :angryy: więc przy okazji sobie posta nabiję :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ) Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 To bardzo wyjątkowe piłki zapewne :D Monia to te? [url]http://animalia.pl/produkt,16399,66,Hilton_Pi%C5%82ka_speed_40.html[/url] Quote
Luzia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Talia']To bardzo wyjątkowe piłki zapewne :D Monia to te? [url]http://animalia.pl/produkt,16399,66,Hilton_Pi%C5%82ka_speed_40.html[/url][/QUOTE] Strasznie małe te piłki, jak tylko 3,7 cm średnicy ? Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Ja za to nie mogę kopiować, a przepisywać nie będę :eviltong:. TZ paskudny, marudny, chrapie, narzeka. Ale... sprząta, zmywa, tylko przy tym musi ponarzekać. Z piłkami nie zgadłyście :eviltong:. Odkąd kupiłam piłkę Hilton Funny i Shinie się spodobała zapragnęłam mieć więcej tych piłek w razie jak bym zgubiła czy jak by Hexolina zeżarła (ona lubi takie piłki kawałkować i przeżuwać więc nie żyją bardzo długo). Średnica 6,3, bo 6,6 akurat nie ma. Zamawiałam w światzoo.pl (nie mogę skopiować linku, się mi coś popsuło). Zamówienie potwierdzone, wszystko ładnie powpisywałam i będę grzecznie czekać na odzew. Z tamtych sklepów odp brak więc uważam że zamówień nie było skoro 3 dni nie dostałam żadnego info czy potwierdzenia. Mam jeszcze sklep glonojad.pl ale też mi raz podpadli jak się długo nie odzywali i wtedy anulowałam zamówienie jak im się o mnie po tygodniu przypomniało (na maile nie odpowiadali). Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Te niektóre sklepy to bym wysłała na orbitę. Po co zakładać sklep z takim podejściem do klienta. Mi jak na razie nie podpadła tylko animalia i pelna-miska (prodog). Kiedyś jeszcze zamawiałam w be-wet czy cos takiego, ale teraz w ogóle nie mogę znaleźć tego sklepu. Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 mi jak na razie najbardziej podpadła internetowa zoo-natura, gdzie mi napisali meila żebym JA do nich zadzwoniła bo mają problem z zamówieniem... do mnie dzwonili sami raz :roll: no i krakvet, gdzie z 3 zamówionych karm nie było żadnej ;) ale pan ładnie zadzwonił i się dogadałam, choć chcieli mi ariona wcisnąć : P Quote
limonka97 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 ja na razie zamawiałam tylko w pełnej misce i się nie zawiodłam, więc pewnie tam będę kupować. karusek i animalia chyba też są w miarę ok. Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 I z jednego sklepu mi odpisała pani - jednej zabawki nie ma, zaproponowała inną, większą w tej samej cenie. Ale ja kupiłam [U]opakowanie 6 szt.[/U] a ona mi zaproponowała jedną, czyli albo na stronie wprowadzają w błąd pisząc 6 szt. albo pani myślała że się nie zorientuję że mi proponuje 1 zamiast 6 :roll: (wydaje mi się że to pierwsze, bo zamówiłam jeszcze drugie "opakowanie 6 szt." i pewnie bym dostała 1 i bym na darmo jechała bo bym czegoś nie zgodnego z opisem podanym przy zakupie nie wzięła, a po dwie piłki mi się nie opłaca fatygować...) Głupie piłki a tyle zachodu :evil_lol:. Ale w sklepach internetowych są połowę tańsze niż w zoologach, więc opłaca się pomęczyć z szukaniem i kupić od razu kilka na zapas - będą miały 6 piłek plus te gumowe na sznurku i do jesieni mam nadzieję starczy ;). Zaginęły mi gdzieś nasze talerze, a chciałam pofrizbować dzisiaj :placz: Animalia ma duży wybór, ale mi jakoś pod górkę do nich i zawsze znajdę coś czego szukam gdzieś indziej. Pełna miska też jakoś niespecjalnie, Lupiny kupuję na futrzakowo.pl i polecam - super kontakt, można się dogadać jak czegoś nie ma i wtedy się skontaktują jak dotrze albo zamówić nowy wzór lupina którego jeszcze w PL nie ma i wyślą zaraz jak dotrze do nich :razz:, no i szybko wysyłają, za wysyłkę też niedużo liczą jak się pierdółki typu obroże zamawia ;). Zoolandia też jest ok, nie wiem jak z wysyłką ale z odbiorem nie miałam problemu (no, żesz... zauważyłam właśnie że w zoolandii mają te [URL="http://sklep.zoolandia.pl/psy,zabawa,i,nauka,zabawki,94.html?producent=33&product=0"]piłki[/URL] a ja po innych sklepach szukałam, teraz to sobie mogę tylko na siebie poprzeklinać :angryy:). I się wnerwiłam na siebie że nie pomyślałam o tym sklepie..... Ale na przyszłość będę pamiętała, że trzeba najpierw szukać najbliżej siebie a nie kombinować :shake:. No to się wyżaliłam na fotoblogu mych kundli :evil_lol: Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Aż mi się nie chciało czytać jak zobaczyłam wielkość postu :D Ale przeczytałam ;) Od tego są przecież foto blogaski :D Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Zawsze piszę takie długaśne wypracowania, bo ja gaduła jestem :evil_lol:. No i w sumie sama na siebie ponarzekałam nie na psy :razz:. Podziwiam że Ci się chciało czytać, bo w sumie nic ciekawego nie nabazgrałam :evil_lol: Quote
jamagda Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ja najczęściej zabawki, książki, smaczki i inne gadżety kupuje przez neta w Karusku lub w sklepie internetowym mampsa i jestem zadowolona. Karmy zamawiam w zooekspres nie dość że wysyłka faktycznie ekspresowa - tego samego dnia lub nastepnego po zaksięgowaniu wpłaty to jeszcze dostawa kurierska gratis. Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='*Monia*']Zawsze piszę takie długaśne wypracowania, bo ja gaduła jestem :evil_lol:. No i w sumie sama na siebie ponarzekałam nie na psy :razz:. Podziwiam że Ci się chciało czytać, bo w sumie nic ciekawego nie nabazgrałam :evil_lol:[/QUOTE] Ale liczyłam na to, że będziesz mnie za to podziwiać :) :lol: Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='jamagda']Ja najczęściej zabawki, książki, smaczki i inne gadżety kupuje przez neta w Karusku lub w sklepie internetowym mampsa i jestem zadowolona. Karmy zamawiam w zooekspres nie dość że wysyłka faktycznie ekspresowa - tego samego dnia lub nastepnego po zaksięgowaniu wpłaty to jeszcze dostawa kurierska gratis.[/QUOTE] Ja zwykle wolę najpierw pomacać to co mam zamiar kupić (tak jak było z piłkami czy niektórymi obrożami) i dopiero wtedy zamówić jak mi podpasuje i nie muszę mieć na już. W zooekspres kiedyś zamówiłam i nie narzekałam ;). Ostatnio na allegro kupiłam karmę po południu jakoś, a następnego dnia rano już była :-o. [quote name='Talia']Ale liczyłam na to, że będziesz mnie za to podziwiać :smile: :lol:[/QUOTE] To podziwiam bardzo :loveu::loveu: Shina znowu sobie łapę rozbabrała i zaczynam się zastanawiać czy ona w ogóle ból odczuwa... Quote
Recommended Posts