Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BajUla napisał(a):
Jola, to będzie burza marcowa, myślę, że najbliższosobotnia;)

Tylko mojego ulubionego Szczecina nie spiorunujcie :cool3: :lol:

Posted

Ulcia wpisz w rozliczenie to 200 zl od Romana C. ;) bo te pieniazki sa, tylko nie wiem kiedy dojda do Ciebie na konto, slaby net na morzu...:shake: przyjmijmy ze na razie sa u mnie na koncie jak cos!

Posted

some napisał(a):
Ulcia wpisz w rozliczenie to 200 zl od Romana C. ;) bo te pieniazki sa, tylko nie wiem kiedy dojda do Ciebie na konto, slaby net na morzu...:shake: przyjmijmy ze na razie sa u mnie na koncie jak cos!

Zapomniałam:oops:...już zapisuję

Posted

Roman C wplacil 250zl sie okazalo, zamiast 200 ;)
mam kolejna wplate - 80 zl od mojej serdecznej przyjaciolki Marty D, zaraz zrobie przelew, dziekujemy :)))

Posted

some napisał(a):
Roman C wplacil 250zl sie okazalo, zamiast 200 ;)
mam kolejna wplate - 80 zl od mojej serdecznej przyjaciolki Marty D, zaraz zrobie przelew, dziekujemy :)))

Dziękujemy Panu Tacie:loveu: (wpłynęło) i Marcie:loveu:

Posted

Witam! Od jakiegos czasu na budowie na Basenie Gorniczym pojawiala sie sunia(bez domu)miala jeszcze wczoraj synka(mix asta)niestety wczoraj po poludni zgina przejechany przez samochod!!!Mial dopiero 4 miesiace!!!Ledwo zaczal swoje zycie,a juz je zakonczyl!Jego mama zostala tez potracona.Nie wiem jak jej pomoc.Sunia jest bardzo lagodna i szuka kontaktu z czlowiekiem.Nie wiem ile ma lat,ale pani ktora mi o tym powiedziala,twierdzi,ze ona jest znowu w ciazy!!!Na dodatek po tym potraceniu nie moze chodzic na lapki.Czy zechcialby ktos ze mna tam pojechac i chociaz zobaczyc?

Posted

matko! czy ktos dzwonil do schronu? przeciez jej jest potrzebna opieka medyczna! i gdzie ta sunia jest skoro nie moze sie ruszac? ja jestem jutro poza szczecinem, boze niech sie ktos zlituje i chociaz ja do schronu odwiezie!

Posted

Do schronu to moze nie,ale TOZ podobno powiedzial w niedziele,zeby ja ktos przywiozl A zabitego szczeniaczka bardzo szybko zabrali.Nie wiem gdzie jest sunia.Dowiedzialam sie o niej od znajomej co tam pracuje..A podobno gdzies tam jest jeszcze jeden szczeniak!

• 3 weeks later...
Posted

jolam napisał(a):
A co tu taka cisza ;-)

Jolu, miejsca w hoteliku będą po Świętach...:pNie piszę o planach, jak będą konkrety to od razu dam znać. Robimy ile możemy na ten moment, pomagamy doraznie, głównie w schronie weekendowo.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Pierwsza strona zaktualizowana:lol:
Witam po dłuższej przerwie na wątku dla cierpliwych;). Kompan po kastracji. We wtorek, 17 kwietnia będzie miał zdjęte szwy i w najbliższy weekend opuszcza mury, czy raczej kraty schronu...jedzie do hoteliku http://www.dogan.pl/, gdzie będzie miał najlepszą opiekę i w godności będzie czekał na dom. Liczę po cichu, że podobnie, jak poprzedni tymczasowicze Arleny - duża Lusia;) i Tołdi - znajdzie swojego dwunożnego kompana;)

Dzisiaj ze schroniska zabrałyśmy małą sunię...Ola po wczorajszej wizycie w schronie przez całą noc nie spała i dzisiaj pojechałyśmy. Malutka jest u naszej kochanej Oli na dt. Zaczynamy pilnie szukać jej domku. Sunia będzie miała wątek na dogo. Zapraszam do odwiedzin:p

Edited by BajUla
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...