Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wlasnie tam bylo napisane ze pies pod specjalna opieka panie dyrektor i ze posiada zachowania typowe dla rasy...
To "typowe dla rasy" już trochę znaczy ze mógł zostać zaszufladkowany właśnie z powodu rasy... tego nie wiadomo...może rzeczywiście jest nieprzewidywalny. to może powiedzieć tylko ten kto go zna.
myślę jednak ze na razie lepiej sie skupić na ogłaszaniu tego drugiego ,bo tego z kociarni mogą po prostu nie wydać do adopcji.

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomożecie z ogłaszaniem Bulika? Ja mu zamówiłam pakiet ogłoszeń więc ogłoszenia ma, niestety nic to nie daje i nikt się nie zgłosił :( A co będzie z tym z kociarni i z tym sparalizowanym?

Posted

A tak pisze pani z fundacji o Tiramie i Aronie:
[FONT=Arial]Tiramowi założono kubraczek i opatulono budę polarami. Czuje się coraz lepiej. No cóż musimy się cieszyć z takiego rozwiązania, innego na razie nie ma. Ważne, że ma dużo swobody i bardzo dbają o niego. Ma apetyt i jest przyjazny do pozostałych mieszkańców: Aron, Oskar i dwa psiaki właścicieli.[/FONT][FONT=Arial]Na razie nie mamy zainteresowanych adopcją.
Cóż, ja bym wolała by Tiram i Aron mieszkali w domu choć na pewno nie mają zle....domy stałe poszukiwane!
[/FONT]

• 2 months later...
Posted

Wklejam ze strony fundacji:" Tiram utył, zrobił się kontaktowy, przytula się i domaga przysmaków. A kiedyś: smutny, wyciszony, zrezygnowany. Może więcej niż jego koledzy lubi wylegiwać się w ciepłej budzie, ale na widok smakołyków od razu dołączył do nas i pięknie okazywał zadowolenie. Jego okrągłe boki i radość życia cieszą niepomiernie." Oczywiście nadal szukamy stałego domu dla niego, nadal pragnę by zamieszkał w domu w środku, ale cieszą takie dobre wiadomości. U Bulika- bez zmian :( ale mam nadzieję że jednak i dla niego zaświeci słońce.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='patrycja100']U Bulika niestety bez zmian, ale jest dla niego szansa na hotelik... Jego ogłoszenia cały czas odświeżam i nic... Czy nie ma dla niego szansy na domek?[/QUOTE]

Może w końcu znajdzie się domek, Bulik swoje przeszedł a schronisko nie ukształtuje go tak jak by chciał "domek". Domki mają (niektóre) coraz wyższe wymagania.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

No i gdzie się podział mój wpis? Przed chwilą dodałam wpis którego teraz tu nie ma. Więc napiszę jeszcze raz. U Bulika- zmiany! Od środy jest podopiecznym fundacji Przytul Psa. Zamieszkał w hoteliku. Może ktoś mógłby wspomóc fundację w postaci wsparcia finansowego dla Bulika? Mam jego nowe fotki, ale sama ich nie umiem wkleić.

Posted

Tatankas dziękuję za wstawienie fotek :) Dzięki że zaglądacie. Cisowianka, dzięki że jesteś :) Bardzo się cieszę że w losie Bulika zaszła taka zmiana, teraz jest socjalizowany, i będzie potzrebny domek stały. Już ktoś o niego pytał ale przeoczyłam odpowiedz na ogłoszenie :( A potem ci ludzie usunęli konto i nie było już im jak odpisać......No nic trudno :( Ale teraz będę pilnować odpowiedzi i na pewno będą kolejne. Smuci mnie tylko to że o Fruzię nikt się nie pyta a przecież jest przecudowna.