Aryste Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 no wlasnie tam bylo napisane ze pies pod specjalna opieka panie dyrektor i ze posiada zachowania typowe dla rasy... To "typowe dla rasy" już trochę znaczy ze mógł zostać zaszufladkowany właśnie z powodu rasy... tego nie wiadomo...może rzeczywiście jest nieprzewidywalny. to może powiedzieć tylko ten kto go zna. myślę jednak ze na razie lepiej sie skupić na ogłaszaniu tego drugiego ,bo tego z kociarni mogą po prostu nie wydać do adopcji. Quote
patrycja100 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Pomożecie z ogłaszaniem Bulika? Ja mu zamówiłam pakiet ogłoszeń więc ogłoszenia ma, niestety nic to nie daje i nikt się nie zgłosił :( A co będzie z tym z kociarni i z tym sparalizowanym? Quote
patrycja100 Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 A tak pisze pani z fundacji o Tiramie i Aronie: [FONT=Arial]Tiramowi założono kubraczek i opatulono budę polarami. Czuje się coraz lepiej. No cóż musimy się cieszyć z takiego rozwiązania, innego na razie nie ma. Ważne, że ma dużo swobody i bardzo dbają o niego. Ma apetyt i jest przyjazny do pozostałych mieszkańców: Aron, Oskar i dwa psiaki właścicieli.[/FONT][FONT=Arial]Na razie nie mamy zainteresowanych adopcją. Cóż, ja bym wolała by Tiram i Aron mieszkali w domu choć na pewno nie mają zle....domy stałe poszukiwane![/FONT] Quote
patrycja100 Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Wklejam ze strony fundacji:" Tiram utył, zrobił się kontaktowy, przytula się i domaga przysmaków. A kiedyś: smutny, wyciszony, zrezygnowany. Może więcej niż jego koledzy lubi wylegiwać się w ciepłej budzie, ale na widok smakołyków od razu dołączył do nas i pięknie okazywał zadowolenie. Jego okrągłe boki i radość życia cieszą niepomiernie." Oczywiście nadal szukamy stałego domu dla niego, nadal pragnę by zamieszkał w domu w środku, ale cieszą takie dobre wiadomości. U Bulika- bez zmian :( ale mam nadzieję że jednak i dla niego zaświeci słońce. Quote
cisowianka Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Jestem, wiem już prawie nie zaglądałam, wątków całe multum. Na mojego Tymczasowicza też już mało kto zagląda http://www.dogomania.pl/forum/threads/237660-Eksmisja-ludzi-i-zwierzaki-na-bruk!!!-Pche%C5%82ka-ju%C5%BC-w-DS!!-Szukamy-domu-Tuptusiowi!!! Quote
cisowianka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Patrycja dzięki za odwiedziny u Tuptusia! :kiss_2: Quote
__Lara Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Prosimy o wsparcie dla Nangi, która przeszła kilka operacji, była leczona jadem tarantuli: http://www.dogomania.pl/forum/threads/230502-Piękna-Nanga-bardzo-boi-się-smyczy-Zbieramy-na-hotel Quote
patrycja100 Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Odszedł Tiram........http://psy.warszawa.pl/aktualnosci/php/news.php?fraza=1105 Quote
iwna5702 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 (edited) Biedny - ale chociaz pozyl troche na wolności i odszedl kochany.... Edited July 10, 2013 by iwna5702 Quote
cisowianka Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 :-( Przykro mi ... Tak przynajmniej nie w schronie... Quote
patrycja100 Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 http://psy.warszawa.pl/aktualnosci/php/aktualnosci.php Ubój rytualny- proszę poumieszczajcie na swoich facebookach i prześlijcie znajomym...powiedzmy stop okrucieństwu. Quote
patrycja100 Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 U Bulika niestety bez zmian, ale jest dla niego szansa na hotelik... Jego ogłoszenia cały czas odświeżam i nic... Czy nie ma dla niego szansy na domek? Quote
cisowianka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='patrycja100']U Bulika niestety bez zmian, ale jest dla niego szansa na hotelik... Jego ogłoszenia cały czas odświeżam i nic... Czy nie ma dla niego szansy na domek?[/QUOTE] Może w końcu znajdzie się domek, Bulik swoje przeszedł a schronisko nie ukształtuje go tak jak by chciał "domek". Domki mają (niektóre) coraz wyższe wymagania. Quote
patrycja100 Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Bulik ma nowy pakiet ogłoszeń. Quote
patrycja100 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Jest szansa na hotelik dla Bulika. Fundacja ma mnóstwo psiaków i mnóstwo wydatków, dlatego każde nawet drobne wsparcie na hotel dla Bulika byłoby pomocne. Quote
cisowianka Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Odwiedzam oczywiście bo dawno nie zaglądałam ;) Quote
patrycja100 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 No i gdzie się podział mój wpis? Przed chwilą dodałam wpis którego teraz tu nie ma. Więc napiszę jeszcze raz. U Bulika- zmiany! Od środy jest podopiecznym fundacji Przytul Psa. Zamieszkał w hoteliku. Może ktoś mógłby wspomóc fundację w postaci wsparcia finansowego dla Bulika? Mam jego nowe fotki, ale sama ich nie umiem wkleić. Quote
tatankas Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Poproszono mnie o wstawienie zdjęć Bulika,a więc wklejam : Quote
cisowianka Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Piękne zdjęcia, dziękujemy ;) Bulik wygląda kwitnąco. Quote
patrycja100 Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 Tatankas dziękuję za wstawienie fotek :) Dzięki że zaglądacie. Cisowianka, dzięki że jesteś :) Bardzo się cieszę że w losie Bulika zaszła taka zmiana, teraz jest socjalizowany, i będzie potzrebny domek stały. Już ktoś o niego pytał ale przeoczyłam odpowiedz na ogłoszenie :( A potem ci ludzie usunęli konto i nie było już im jak odpisać......No nic trudno :( Ale teraz będę pilnować odpowiedzi i na pewno będą kolejne. Smuci mnie tylko to że o Fruzię nikt się nie pyta a przecież jest przecudowna. Quote
Recommended Posts