Peter Beny Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No wiec, kochani Dogomaniacy , od wczoraj zamieszkał u mnie na tymczasie ON ,którego wyciąglem z prawdziwego psiego piękła z przytuliska w Ligocie koło Wroclawia , nazwałem go Wels ( tak jak mój ON za TM ) , Wels został odpchlony i odrobaczony i wtorek idziemy na szczepionke , jest on młodym i pięknym ONkiem , według Weta ma koło roku i ja jestem też takiego zdania , piesek jest lekko wychudzony , ale przebywał w tam stosunkowo krótko (dwa tygodnie ) wiec jest w calkiem dobrej kondycji , poszukajmy współnie domku dła Welsa , sprawa jest pilna (w domku moja żonka ma troche inne zdanie na temat ratowania takiego pięknisza ) wiec prosze Was o pomoc w znależeniu domku , pozdrawiam Peter A tu pare fot pięknisza z dziś ze spacerku z moim synem Quote
Dorothy Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Peter, on jest przepiekny....:crazyeye: powiedz jak dogaduja sie z Barim? Quote
Peter Beny Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Pies nie jest konfliktowy :lol: a mój Bari to ciapek :lol: zaakceptował Welsa i zaprasza go do zabawy ,ale Wels na razie reaguje obojętnie :cool3: , ale to kwestia czasu ,musi sie oswojić w nowym miejscu :razz: Quote
tomek_gra Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tak piekny ONek napewno znajdzie niedlugo domek. ooo i nawet mi sie zrymowalo :cool3: Quote
mama_Dorota Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jaki śliczny! Na pewno szybko znajdzie domek. :eviltong: Quote
Peter Beny Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Kochani Wels już zaczyna sie coraz pewniej czuć u mnie i pokazywać charakter , broni mnie przed Barim , który wariat na mnie skacze i wtedy Wels na niego wrrrr i hau hau , to już nie ten pies co go zabrałem z Ligoty, jest po prostu kochany, natomiast napewno nie byl szkolony , bo nie wie co to siad , waruj ,itd , aportować też nie umie (albo mu sie nie chce ) , dziś oba psiaki spały w przedpokoju , bo mnie niebylo i nie bylo żadnych awantur pozdrawiamy i dalej szukamy domku , czekam jak sie odezwie Darek z forum Owczarkowego Quote
agusiazet Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Faktycznie wielki przystojniak z niego! Myslę, że znajdzie super dom!! Czeko życzę i za co trzymam kciuki i łapki mojego zwierzyńca!!! Quote
nika22 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Piękne psisko..oby mu się poszczęściło...trzymam kciuki:) Quote
Peter Beny Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Wypowiedź: 04 lutego 2007 o godzinie 15:15 | IP zalogowane No kochani , dziś byliśmy pierwszy raz na spacerku , Wels sie zachowywał bardzo poprawnie ,obsikiwał wszystkie napotkane drzewka i slupy Na spacerek go prowadził mój syn Karol ,który ma 12 lat , Wels szedł grzecznie i bez problemu dotarliśmy nad Siewierski zamek A tu czekał już mój Bari z drugim synem Radkiem ( jemu już nieposzło tak gładko bo Bari ciągnie jak wariat ) Niestety Darek z D.G. sie wycofal z oferty przejęcia Welsa , przemyślal sprawe i poczeka jeszcze , otruto mu ONa przed miesiącem i obawia sie żeby niespotkał taki sam los Welsa , wiec kochani szukajmy domku , bo mnie żonka za niedlugo wyeksmituje z psami Quote
agusiazet Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Żono, nie bądź taka, masz takich super chłopaków, że aż Ci zazdroszczę!!! Quote
Peter Beny Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Hop do góry Welsiku :loveu: , po spacerku Wels został wykąpany :evil_lol: , zbytnio mu sie nie podobało ,ale byl dzielny :lol: , niestety żona mi znow awanture zrobiła , wiec czeka mnie sprzątanie lazienki :razz: Quote
Dorothy Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 No Peter, trudno, teraz musisz sie troche powysilac i powkradac w laski zonine, lazieneczke umyc po psie (a co nie wiedziales?? ja to zawsze slyszalam - TWOJE psy, TY se sprzataj.Karm, Wyprowadzaj. Lecz. Itd itp...) No i w ogole, wiesz, zeby laskawym oczkiem na niego spojrzala, przeciez on cudny jest!! A jak biegna razem we dwa, piekny widok.:loveu: Poza tym jeden pies a dwa psy nie taka znow wielka roznica....:evil_lol: Quote
mama_Dorota Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dorothy -1 pies a 2 psy to duuuuża różnica :razz: Jak się zakumplują to duuuużo mniej roboty bo się bawią ze sobą! :evil_lol: Quote
Peter Beny Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Hehe , Mamo Doroto ty mnie tu nie namawiaj :evil_lol: , dła mnie jest Wels tak jak mój, ale żonka :mad: , wiec szukajmy domku :loveu: Quote
Paola06 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pewnie psiaki już śpią-a swoja drogą bardzo ładnie się razem prezentują. Spacerek wirtualny na górę:) Quote
Peter Beny Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 AA , no śpią i jest spoko hop do góry Wels:evil_lol: Quote
Paola06 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Czy już możesz określić jaki domek jest preferowany dla WELSA? Quote
mama_Dorota Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Peter Beny napisał(a):Domek ma być idealny :loveu: :shake: :razz: No to musi zostać u Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Peter Beny Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Hopaj Welsiku do góry :lol: , Mamo Doroto , domek u mnie , ech ja bym chciał :loveu: , ale żonka mi nie da , wiec szukajmy domek ;) Quote
Peter Beny Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 No kochani :multi: , już są aż dwa domky dła Welsa :razz: , oba domky z ogrodem , jedną osobe znam i wiem że bedzie tam oki , wlaśnie byl odwiedzić Welsa i obejrzeć , ale druga zadzwoniła wcześniej i obiecałem jutro odwiedzićw celu sprawdzenia :razz: , jest to 20 km od mojej mieściny ,wiec mógł bym odwiedzać Welsa co jakiś czas ;) , babeczka jest w domu (nie pracuje ) oba z mężem bardzo chcą przygarnąć Welsa , wiec powinienem sie radować , ale jakoś tak smutno mi :placz: :placz: Quote
Recommended Posts