longue Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Kochana psinka. A może ktoś by mu zrobił wydarzenie na FB ? Quote
margoth137 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='longue']Kochana psinka. A może ktoś by mu zrobił wydarzenie na FB ?[/QUOTE] ma Teoś wydarzenie, także cioteczki udostępniajcie i rozsyłajcie [URL="http://www.facebook.com/events/368372699853933/"][COLOR=#4444ff]http://www.facebook.com/events/368372699853933/[/COLOR][/URL]. Narazie stałych jest 120 zł. Ciężko z miejscami w Hoteliku, tym bardziej w domu, bo nie chcę, żeby Teoś siedział w kojcu. Jedna Pani z hoteliku mówiła, że nie ma miejsc, ale ma znajomych co biorą dziaduszków na DT i popyta ich i innych. Quote
longue Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ok będziemy udostępniać wydarzenie. Trzymaj się piesku. Quote
tymuś Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 witam jestem na zaproszenie , podrzucam dziadzia:loveu: Quote
Noelle Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [B][COLOR="red"]Zapraszam na wątek krakowskich psiaków z boksu H7 :): [url]http://www.dogomania.pl/threads/225161-Boks-H7-krakowskie-cuda-bez-szans-b%C5%82agaj%C4%85-o-domy[/url]!!![/COLOR][/B] Quote
rudakacha Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Jestem na zaproszenie. Mogę zadeklarować 30 pln stałej. Dajcie tylko znać kiedy. A tak na marginesie: czy macie jakieś określone kryteria wyboru wg których przyznajecie deklaracje lub wpłaty jednorazowe? Ja za każdym razem mam rozdarte serce, któremu z psiurów pomóc. Finanse są ograniczone, jeśli temu pomogę to innemu już nie...:shake: Jak Wy to ogarniacie? Do tego mam jeszcze pod opieką dwie wolnobytujące kotki (matka i córka) - jedna (córka) świeżo po sterylce siedzi u mnie w domu w klatce po króliku. A sąsiedzi są różni... Czy Wy też miewacie koszmary senne?:cool3: Przepraszam za dygresję ale właśnie teraz mnie naszło. Quote
basiunia131 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 (edited) Dziękujemy[B] :-) rudakacha[/B],wszystkim niestety nie jesteśmy w stanie pomóc choć bardzo byśmy chcieli. Nie wiem czym sie kieruję wpłacając pieniądze na określonego psa, może tym, że jego historia bardzo mnie chwyci za serce, może tym że zobacze zdjęcie i od razu wiem, że jemu muszę pomóc, nie wiem, chciałabym pomóc każdemu, ale niestety to nie mozliwe :-( [quote name='rudakacha']Ja za każdym razem mam rozdarte serce, któremu z psiurów pomóc.[/QUOTE] Ja w zeszłym roku przygarnęłam suczkę, w tym samym czasie na mojej drodze staneła inna suczka, która też bardzo potrzebowała pomocy. Nie mogłam przestac o niej myślec, miałam wyrzuty sumienia, nie spałam po nocach, postanowiłam zrobic wszystko żeby jej pomóc i po kilku dniach znalazł się dom, który sunię pokochał. Edited March 27, 2012 by basiunia131 Quote
atena21 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Jestem u Teofila i dziękuję za zaproszenie.Jak na razie nie mogę wpomóc dziadka finansowo, ale będę śledzić wątek i zaglądać do niego - jego historia jest mi bliska ponieważ sama mam starszego, niewidomego psa w domu. Quote
margoth137 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 (edited) dziekujemy za odwiedziny i pomoc:) jest jedno miejsce dla dziadka za 300zł razem z wyżywieniem (w domku), co do deklaracji jesteśmy w połowie a hoteliku nie znam zapytam Foksi co o nim sądzi, a druga dziewczyna ma mi znać dać dziś póki ci mamy 150 zł. co do snów... mnie się parę razy Teofil śnił, ale to nie był raczej koszmar, był u mnie w domu. Ostatnio sniło mi się stado wilczurów:)a co do sąsiadów to moich nie komentuje.....:([IMG]http://www.dogomania.pl/threads/223619-Teofil.-Samotny-i-niczyj.-9-lat-w-schronie.-Też-chce-mieć-domek.-Potrzebne-deklaracje/images/smilies/cool3.gif[/IMG] pozwoliłam sobie uzupełnić: [B]basiunia131 - 10zł[/B] [B]margoth137- 15zł[/B] [B]magdek- 50zł[/B] [B]królik2014- 25zł[/B] [B]Elf i Mango - 20zł[/B] [B]rudakacha-30zł[/B] Edited March 27, 2012 by margoth137 Quote
Kava Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 jestem.... bidny dziadulek... musze sie zebrac i poczytac... Quote
plinka54 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 I ja podniosę pieska, tylko tyle mogę obecnie... Quote
Recommended Posts