inga.mm Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 bo tak właśnie jest z rozhulałymi bebeszkami. ociupina ekscesu i nie nadążasz do wychodka. W jakimś filmie do małolatów był tekst: sranie jak malowanie (nie ja to wymyśliłam) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 to niezły meksyk tam masz....tym bardziej pełen podziw za tak ciężką i rzetelnie wykonywaną pracę :cool2: Quote
Tymonka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='uczeń czarnoksieżnika']to niezły meksyk tam masz....tym bardziej pełen podziw za tak ciężką i rzetelnie wykonywaną pracę :cool2:[/QUOTE] A tam z Farelkiem problemów nie mam , raczej z Scotim vel Pasztetem który przyjechał do mnie w poniedziałek , mix Collie , waży ze 40 kg (o przynajmniej 15 za dużo ) autystyczny - kupa pod siebie (nie dla tego , że nie trzyma , tylko dla tego , że mu się nie chce ) , kręcenie w kółko przez 15 minut bez celu , zero kontaktu ze mną , na spacer na siłę bo najlepiej się leży , to dopiero jest wyzwanie . Farelek chętnie współpracuje dlatego jest dużo łatwiej Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 wow, to niezły misio jest... super że Farel jest tak dobrze kontaktowy. To duży plus dla niego Quote
Tymonka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 To bardzo ułatwia sprawę ,nie trzeba go do niczego zmuszać , odpowiednio zachęcany robi to czego od niego chcę , nawet leki bez większych problemów łyka . Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 to zazdroszczę bo Nica przy witaminach protestuje Quote
Tymonka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 a ja nie na temat teraz , czy wam też zmienił się wygląd dogo ? Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Tak, na początku myślałem że coś się zawiesiło u mnie w kompie Quote
inga.mm Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Anja2201']a ja nie na temat teraz , czy wam też zmienił się wygląd dogo ?[/QUOTE] w jednym momencie Quote
DONnka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Anja2201']a ja nie na temat teraz , czy wam też zmienił się wygląd dogo ?[/QUOTE] U mnie też dogo ma inny look ;) Pierwszy raz zmienił się wczoraj, a dzisiaj drugi :-o Nowy układ postów i oczywiście pojawiły się wszędobylskie reklamy :roll: Musiałam zmienić rozdzielczość ekranu, bo nie mogłam się przyzwyczaić :shake: Tak się cieszę, że u Farelka coraz lepiej :multi: :multi: :multi: I pomyśleć, że weci sugerowali w jego przypadku eutanazję :angryy::angryy::angryy: Przesyłam głaski i mizianki i... dalej zbieram w szkole pieniążki dla chłopaka ;) Quote
Marycha35 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ludkowie i mnie wkurza nowy look dogo...wrrr!!! Anju szacun, uścisk i brawa:) A Farelkowi, błagam, uszyska wymiziaj:) Wujciu Uczniu, przesyłam krzyki w kwestii Ukrainy!!!!! Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Marycha35']Ludkowie i mnie wkurza nowy look dogo...wrrr!!! Anju szacun, uścisk i brawa:) A Farelkowi, błagam, uszyska wymiziaj:) Wujciu Uczniu, przesyłam krzyki w kwestii Ukrainy!!!!![/QUOTE] Ok, jak dla Ciebie to mogę i gardło zedrzeć Quote
terra Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Zaglądam do Farelka i ciesze się, że psina odżywa :) Quote
kika_krk Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Odwiedzam Farelka - poszły "grosiki" na hotelik ;) Przesyłam mizianko dla dzielnego Farelka. Kika i Czaki :) Quote
RudziaPaula Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Witajcie...dzieki dla Anji za podpowiedzi z jedzeniem,ale niestety mi wet mówiła że nie wolno przez 8 tyg oprócz tej karmy nic....a moczenie suchej w wodzie gorącej?żeby odmiękła?oczywiście przywiozę jedzenie w puszce...z gołą ręka nie wypada do takiego Gościa jechac ha ha ha.Och te moje Kochadełko:) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='RudziaPaula']Witajcie...dzieki dla Anji za podpowiedzi z jedzeniem,ale niestety mi wet mówiła że nie wolno przez 8 tyg oprócz tej karmy nic....a moczenie suchej w wodzie gorącej?żeby odmiękła?oczywiście przywiozę jedzenie w puszce...z gołą ręka nie wypada do takiego Gościa jechac ha ha ha.Och te moje Kochadełko:)[/QUOTE] To Ja poproszę o przekazanie takiego mega buziaka w sam czubek noska, ode mnie :) Quote
inga.mm Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Możesz rozmoczyć, tylko pytanie zasadnicze wymagające odpowiedzi: czy chodzi o to, że sucha, czy chodzi o to, że sucha ma inny zapach i smak niż karmy mokre. Quote
Tymonka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='RudziaPaula']Witajcie...dzieki dla Anji za podpowiedzi z jedzeniem,ale niestety mi wet mówiła że nie wolno przez 8 tyg oprócz tej karmy nic....a moczenie suchej w wodzie gorącej?żeby odmiękła?oczywiście przywiozę jedzenie w puszce...z gołą ręka nie wypada do takiego Gościa jechac ha ha ha.Och te moje Kochadełko:)[/QUOTE] Ja wiem , że nie można nic i nic nie daje , dzisiaj pokropiłam łyżeczką oleju , ale i tak nie smakuje , z dwojga złego ostatnio woli całkiem suche , niż rozmoczone , ale jestem pewna , że puszeczką nie pogardzi :D Quote
RudziaPaula Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Anja2201']Ja wiem , że nie można nic i nic nie daje , dzisiaj pokropiłam łyżeczką oleju , ale i tak nie smakuje , z dwojga złego ostatnio woli całkiem suche , niż rozmoczone , ale jestem pewna , że puszeczką nie pogardzi :D[/QUOTE] Wiem wiem,ale napisałam żeby wszystkim którym leży na serduszku dobro Farelka wiedziali... Zjawiamy sie z puszkami jutro:) dam jeszcze znac o której mniej wiecej bedziemy:) Quote
Marycha35 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='uczeń czarnoksieżnika']Ok, jak dla Ciebie to mogę i gardło zedrzeć[/QUOTE] Wujciu, proszę na gardło uważać:):):) I supero, że Farelko gościa mieć będzie, buziale w uszko nadgryzione przekazuję:) Quote
RudziaPaula Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Anja,dzwoniłam do SGGW w sprawie zdjęcia RTG,niestety nie maja zdjecia tylko na płytce CD.Przyda się? Quote
Tymonka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='RudziaPaula']Anja,dzwoniłam do SGGW w sprawie zdjęcia RTG,niestety nie maja zdjecia tylko na płytce CD.Przyda się?[/QUOTE] Tak , jak najbardziej może być na płytce :) Quote
Recommended Posts