Jump to content
Dogomania

Farel - cudowny Przyjaciel - odszedł za Tęczowy Most 18.07...Biegaj Kochadełko...

Recommended Posts

Posted

bo tak właśnie jest z rozhulałymi bebeszkami.
ociupina ekscesu i nie nadążasz do wychodka.
W jakimś filmie do małolatów był tekst: sranie jak malowanie (nie ja to wymyśliłam)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='uczeń czarnoksieżnika']to niezły meksyk tam masz....tym bardziej pełen podziw za tak ciężką i rzetelnie wykonywaną pracę :cool2:[/QUOTE]

A tam z Farelkiem problemów nie mam , raczej z Scotim vel Pasztetem który przyjechał do mnie w poniedziałek , mix Collie , waży ze 40 kg (o przynajmniej 15 za dużo ) autystyczny - kupa pod siebie (nie dla tego , że nie trzyma , tylko dla tego , że mu się nie chce ) , kręcenie w kółko przez 15 minut bez celu , zero kontaktu ze mną , na spacer na siłę bo najlepiej się leży , to dopiero jest wyzwanie . Farelek chętnie współpracuje dlatego jest dużo łatwiej

Posted

[quote name='Anja2201']a ja nie na temat teraz , czy wam też zmienił się wygląd dogo ?[/QUOTE]

U mnie też dogo ma inny look ;)
Pierwszy raz zmienił się wczoraj, a dzisiaj drugi :-o
Nowy układ postów i oczywiście pojawiły się wszędobylskie reklamy :roll:
Musiałam zmienić rozdzielczość ekranu, bo nie mogłam się przyzwyczaić :shake:

Tak się cieszę, że u Farelka coraz lepiej :multi: :multi: :multi:
I pomyśleć, że weci sugerowali w jego przypadku eutanazję :angryy::angryy::angryy:
Przesyłam głaski i mizianki i... dalej zbieram w szkole pieniążki dla chłopaka ;)

Posted

Ludkowie i mnie wkurza nowy look dogo...wrrr!!!
Anju szacun, uścisk i brawa:) A Farelkowi, błagam, uszyska wymiziaj:)
Wujciu Uczniu, przesyłam krzyki w kwestii Ukrainy!!!!!

Posted

Witajcie...dzieki dla Anji za podpowiedzi z jedzeniem,ale niestety mi wet mówiła że nie wolno przez 8 tyg oprócz tej karmy nic....a moczenie suchej w wodzie gorącej?żeby odmiękła?oczywiście przywiozę jedzenie w puszce...z gołą ręka nie wypada do takiego Gościa jechac ha ha ha.Och te moje Kochadełko:)

Posted

[quote name='RudziaPaula']Witajcie...dzieki dla Anji za podpowiedzi z jedzeniem,ale niestety mi wet mówiła że nie wolno przez 8 tyg oprócz tej karmy nic....a moczenie suchej w wodzie gorącej?żeby odmiękła?oczywiście przywiozę jedzenie w puszce...z gołą ręka nie wypada do takiego Gościa jechac ha ha ha.Och te moje Kochadełko:)[/QUOTE]

To Ja poproszę o przekazanie takiego mega buziaka w sam czubek noska, ode mnie :)

Posted

Możesz rozmoczyć, tylko pytanie zasadnicze wymagające odpowiedzi: czy chodzi o to, że sucha, czy chodzi o to, że sucha ma inny zapach i smak niż karmy mokre.

Posted

[quote name='RudziaPaula']Witajcie...dzieki dla Anji za podpowiedzi z jedzeniem,ale niestety mi wet mówiła że nie wolno przez 8 tyg oprócz tej karmy nic....a moczenie suchej w wodzie gorącej?żeby odmiękła?oczywiście przywiozę jedzenie w puszce...z gołą ręka nie wypada do takiego Gościa jechac ha ha ha.Och te moje Kochadełko:)[/QUOTE]

Ja wiem , że nie można nic i nic nie daje , dzisiaj pokropiłam łyżeczką oleju , ale i tak nie smakuje , z dwojga złego ostatnio woli całkiem suche , niż rozmoczone , ale jestem pewna , że puszeczką nie pogardzi :D

Posted

[quote name='Anja2201']Ja wiem , że nie można nic i nic nie daje , dzisiaj pokropiłam łyżeczką oleju , ale i tak nie smakuje , z dwojga złego ostatnio woli całkiem suche , niż rozmoczone , ale jestem pewna , że puszeczką nie pogardzi :D[/QUOTE]
Wiem wiem,ale napisałam żeby wszystkim którym leży na serduszku dobro Farelka wiedziali...
Zjawiamy sie z puszkami jutro:) dam jeszcze znac o której mniej wiecej bedziemy:)

Posted

[quote name='uczeń czarnoksieżnika']Ok, jak dla Ciebie to mogę i gardło zedrzeć[/QUOTE]

Wujciu, proszę na gardło uważać:):):)
I supero, że Farelko gościa mieć będzie, buziale w uszko nadgryzione przekazuję:)

Posted

[quote name='RudziaPaula']Anja,dzwoniłam do SGGW w sprawie zdjęcia RTG,niestety nie maja zdjecia tylko na płytce CD.Przyda się?[/QUOTE]

Tak , jak najbardziej może być na płytce :)