Jump to content
Dogomania

Staruszek Bono!Czy odejdzie samotny,niechciany i niekochany? Brzeg/ Za TM

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fidelek2']Przed Tobą kolejny dzień na łańcuchu...życzę Ci aby ostatni...:-([/quote]

Niestety nie był to jego ostatni dzień na łańcuchu :-(
Za parę godzin wstanie słonko,ciepło promieni ogrzeje stare kosteczki i Bono wyjdzie rano na spacer,wyjdzie tak daleko dokąd sięgnie łańcuch :angryy: :placz:

Posted

[quote name='Aggie']
przepraszam że nie czytam całości ale gdzie ten Bono przebywa?
[/quote]

Bono przebywa w przytulisku w Brzegu Opolskim, został zgarnięty z ulicy...nie jest młodym psem, ma około 12 lat :-(

Posted

Aggie, Bono jest w przytulisku :placz: w Brzegu k/Opola
zaczyna się nowy dzień, ciepły i słoneczny, a Bono na łańcuchu:-(
nie poddajemy się Bono, szukamy dalej , tak bardzo prosimy o DOM dla cudownego psiaka, który jak nikt pokocha swojego człowieka:modla:

Posted

nie rozumiem:shake: , tyle ogłoszeń i nikt nie ma możliwości dać domu pięknemu Bonkowi:placz: . z uporem będziemy nadal prosić o dom dla Bono.
Bono hoooop na samą górę po domek

Posted

[quote name='Pitty']Niestety starsze psy maja trudniej....:-([/quote]

Mają trudniej i to o wiele :-( .No ale nadzieja przecież umiera ostatnia :roll:

Posted

Patrząc na zdjęcia Bono w momencie kiedy powstał jego wątek widać starego, smutnego psa!Sterczące kostki i smutne oczy widać od razu :-( .
Teraz Bonusiowe boczki pięknie się zaokrągliły i czasami dostrzec można jak się usmiecha!A uśmiechał się pięknie leżąc w trawie,bądź chodząc sobie luzem po zadrzwionym terenie, podlewając wszystkie drzewka!:cool3:
Troszkę go wyczesałem,wygłaskałem i pogadałem sobie z nim!
Mam wrażenie,że Bono słabo słyszy!
I jest jedna cecha która odróżnia Bońka od reszty przytuliskowych psów! Mianowicie Bono cały czas je,je wszystko i w każdej ilości :roll: !Kazdy jeden pies zawsze ma pełną miskę suchej karmy a Boniek nie ma nigdy pełnej,zawsze ma czystą i pustą!Zjada wszystko odrazu,a mało nie dostaje ;)
Taki to Boniek który bardzo potrzebuje domku!

Posted

Gamba , Twoje odwiedziny to jedyna radość jaka spotyka Bońka :calus: .
on wie, a ja wierzę, że ten wątek nie został założony daremnie, Bono dzięki Twoim ogłoszeniom znajdzie wspaniały dom:lol: . każdego dnia po cichutku mam nadzieję, ze to właśnie ten dzień będzie dla Bonka odmianą losu[FONT=Arial][B]. Piękny Bono prosi o dom na resztę życia....[/B][/FONT]

Posted

Witaj mój kochany staruszku :loveu: :loveu:

Piękna słoneczna pogoda a Ty biedaku na łańcuchu przy budzie...i za co to wszystko? :-( Za oddanie i miłość tak Cię potraktował Twój ukochany "Pan"...coraz częściej żałuję, że jestem człowiekiem...:-(