A&L Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='Agnieszka K.']Ja mam taką może drobną uwagę - jesli wątek zakłada właściciciel salonu to chyba powinien napisac "Salon w Łodzi - ZAPRASZAM" ... - niezależnie od poziomu świadczeonych usług ...Polecać można, jesli było się klientem .... to przynajmniej moje zdanie ;)[/QUOTE] To samo miałam napisać, lecz zapomniałam :D Quote
blueclutter Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Cześć, chciałabym pójść z 6-miesięcznym maltańczykiem na podcięcie/skrócenie sierści (nie żadne wymyślne fryzury czy obcięcie zupełnie na krótko). Czy możecie polecić jakiś sprawdzony salon w Łodzi? Kogoś z doświadczeniem i podejściem do psów. Pozdrawiam. Quote
cockermanka Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Dnia 2.01.2018 o 12:33, blueclutter napisał: Cześć, chciałabym pójść z 6-miesięcznym maltańczykiem na podcięcie/skrócenie sierści (nie żadne wymyślne fryzury czy obcięcie zupełnie na krótko). Czy możecie polecić jakiś sprawdzony salon w Łodzi? Kogoś z doświadczeniem i podejściem do psów. Pozdrawiam. Salon MADLEN. Quote
Adelka Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Odwiedziłyśmy już z moją Coco (suczka maltańczyka) kilka i... bywało bardzo różnie. Dopiero ostatnią fryzjerkę mogę szczerze polecić. Salon psich fryzur mieści się przy Jaracza. Pani Małgosia przesympatyczna i naprawdę ma super podejście do zwierzaków :) Miejsce nazywa się Gucio, warto sprawdzić. Mamy już za sobą kilka wizyt i wszystkie zaliczamy do udanych ^^ Quote
Recommended Posts