Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnieszka K.']Ja mam taką może drobną uwagę - jesli wątek zakłada właściciciel salonu to chyba powinien napisac "Salon w Łodzi - ZAPRASZAM" ... - niezależnie od poziomu świadczeonych usług ...Polecać można, jesli było się klientem .... to przynajmniej moje zdanie ;)[/QUOTE]

To samo miałam napisać, lecz zapomniałam :D

• 4 years later...
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć,

chciałabym pójść z 6-miesięcznym maltańczykiem na podcięcie/skrócenie sierści (nie żadne wymyślne fryzury czy obcięcie zupełnie na krótko).  Czy możecie polecić jakiś sprawdzony salon w Łodzi? Kogoś  z doświadczeniem i podejściem do psów.

Pozdrawiam.

• 4 weeks later...
Posted
Dnia 2.01.2018 o 12:33, blueclutter napisał:

Cześć,

chciałabym pójść z 6-miesięcznym maltańczykiem na podcięcie/skrócenie sierści (nie żadne wymyślne fryzury czy obcięcie zupełnie na krótko).  Czy możecie polecić jakiś sprawdzony salon w Łodzi? Kogoś  z doświadczeniem i podejściem do psów.

Pozdrawiam.

Salon MADLEN.

• 1 year later...
Posted

Odwiedziłyśmy już z moją Coco (suczka maltańczyka) kilka i... bywało bardzo różnie. Dopiero ostatnią fryzjerkę mogę szczerze polecić. Salon psich fryzur mieści się przy Jaracza. Pani Małgosia przesympatyczna i naprawdę ma super podejście do zwierzaków :)

Miejsce nazywa się Gucio, warto sprawdzić. Mamy już za sobą kilka wizyt i wszystkie zaliczamy do udanych ^^