Jump to content
Dogomania

KREMOWY-porzucony,skradziony,cudem odnaleziony i.... MA DOOOOOM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie - u mnie to tylko przechowalnia.
Było źle, potem jest Sandra, a uwieńczeniem całego procesu MUSI być domek.

Inaczej to nie ma sensu. Nie jestem kolekcjonerem, nie chcę pięknych psów w kojcach. Wolę puste kojce. A psy niech mają swoich ludzi. W lutym będzie rok, jak Kremowy jest u mnie. To smutne...

Posted

Przeczytałam - to troll, tyle że inteligentny ;)

Kremowemu nie grozi "bycie ojcem", bo jajek nie ma.
Piękny, duży, łagodny pies. Już prawie rok bez domu, no bez sensu :shake:

Posted

fakt to smutne że już rok siedzi u Ciebie ale z drugiej strony lepiej u ciebie niz miał by się błąkac gdzieś po lasach albo siedzieć w malutkim kojcu w schronie

Posted

No nie wiem... wyczarować? :oops:

Nic nie rozumiem, po takiego psa powinna stać kolejka, a nie paru panów z chorą głową, co chcą "agresywnego", ewentualnie "na szczeniaki", a poza tym cisza...

Posted

Ja daję tylko w prasie lokalnej i wstawiałam na portalach ogłoszeniowych, ale to było parę miesięcy temu :oops: Nie wiem, czy ma allegro - ale przydałoby się. Nie chcę tracić nadziei...

Posted

Podnoszę Kremika, a wkrótce będą nowe zdjęcia (już mam na aparacie, muszę tylko zgrać i pomniejszyć). Fajny pies, mądry. Jak wypije wodę, a chce dolewkę, to szturcha łapą miskę. Ja już nie wiem, jakie on ma wady - za młody? za silny? za łagodny? ...?

Posted

Może napisz o nim parę słów... Jaki jest, co lubi, co umie... Jak jechał i skąd do obecnego kojca... Skąd kojec... Wiem, że to wszystko wcześniej gdzieś jest, ale jakby tak zebrać do kupy...
Postaram się sklecić jakiś tekścik może. Ale kiepski ze mnie pisarz...