Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Mam wątpliwości, czy one wytrzymają do wystawy! Przecież to jeszcze ponad miesiąc... Może jeden taki baniaczek schowaj do lodówki, to z lekka wstrzymasz proces kiszenia się, co? Pzdr. Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Mam wątpliwości, czy one wytrzymają do wystawy! Przecież to jeszcze ponad miesiąc... Może jeden taki baniaczek schowaj do lodówki, to z lekka wstrzymasz proces kiszenia się, co? Pzdr.[/quote] Wytrzymać,wytrzymają:evil_lol: :eviltong: w mojej piwnicy jak w lodowni;) Ja tam nie chodze od...6 lat,jak spadł mi na łeb pająk /tłusty i czarny,duży był:angryy: / fuuujjjjjjjjj:angryy: .Te w baniakach robione "dojrzewają" wolniej niż słoikowe,a po za tym zalewałam zimnym,nie wrzątkiem;) . A gdyby nawet-ja cały czas produkuje nowe:eviltong: ;) :evil_lol: ,w takim kamionkowym saganku,wchodzi 2 kg i ...starcza na ..jakis tydzień:diabloti: . Ogóreczki będą-nie bój żaby!:evil_lol: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Hahaha, do mojego ciasta będą jak znalazł!:evil_lol: Pzdr. Quote
Akitka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Matagi']A czytałam,Kasia,czytałam:eviltong: ;) ja cierpliwa jestem ,choć ciekawa tego Twego malucha:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: ;)[/quote] Tyle Ci zdradzę: będzie biało-rudy... :cool3: Ale sama wiesz, że dużo stworzonek może mieć taką maść. :p [quote name='Matagi'] kochasz mnie???:roll: [URL]http://img451.imageshack.us/img451/3231/ssa44153azq3.jpg[/URL] Mówisz,że TAK,więc po co mi tego Bibiego przywiozłaś!!!!?????:mad: :angryy: [URL]http://img412.imageshack.us/img412/8346/ssa44156aem9.jpg[/URL] Noooo...grzecznie pytam????:mad: :diabloti: [URL]http://img451.imageshack.us/img451/5443/ssa44157adh8.jpg[/URL] [/quote] Kapitalne zdjęcia... :evil_lol: [quote name='Matagi']Wytrzymać,wytrzymają:evil_lol: :eviltong: w mojej piwnicy jak w lodowni;) Ja tam nie chodze od...6 lat,jak spadł mi na łeb pająk /tłusty i czarny,duży był:angryy: / fuuujjjjjjjjj:angryy: .Te w baniakach robione "dojrzewają" wolniej niż słoikowe,a po za tym zalewałam zimnym,nie wrzątkiem;) . A gdyby nawet-ja cały czas produkuje nowe:eviltong: ;) :evil_lol: ,w takim kamionkowym saganku,wchodzi 2 kg i ...starcza na ..jakis tydzień:diabloti: . Ogóreczki będą-nie bój żaby!:evil_lol: :diabloti:[/quote] Oj, to ja proszę jakąś magiczną przesyłką jeden saganek małosolnych do Katowic. :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Akitka - po prostu przyjedź do B-stoku na wystawę, a będziesz miała cały saganek do dyspozycji... hahaha... Pzdr. Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Hahaha, do mojego ciasta będą jak znalazł!:evil_lol: Pzdr.[/quote] Ale jaja!!!!:crazyeye: Wiesz,co:roll: ....ja napisałam ,że do Twego ciasta będą jak znalazł,ale wykasowałam......bo pomyślałam,że sie może obrazisz:stupid: ,nooo wiesz....różnie to można odczytać.....:roflt: :evil_lol: :hmmmm: A co poniektórzy ,to czytają "inaczej":evil_lol: :turn-l: Hiiihiiiiii:loveu: Quote
bety Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Hej, dziewczynki!!! Lilka - a nie zapomnij o sałatce dla mnie :eating: :evil_lol: A co ja mam przygotować - jakieś specjalne życzenia?????? Pzdr Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Akitka']Tyle Ci zdradzę: będzie biało-rudy... :cool3: Ale sama wiesz, że dużo stworzonek może mieć taką maść. :p Kapitalne zdjęcia... :evil_lol: Oj, to ja proszę jakąś magiczną przesyłką jeden saganek małosolnych do Katowic. :cool3:[/quote] Biało-rudy,biało-rudy....później o tym pomyślę;) Choć mnie to intryguje;) Ciesze się,że zdjęcia sie podobają!:lol: Miałam relacjonować na bieżąco: Baba właśnie chce wyrwac Martynie kawał chałwy tureckiej,tupie przed Martyna nogami,ehhh-ciężarnym sie nie odmawia....:roll: ;) Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Akitka - po prostu przyjedź do B-stoku na wystawę, a będziesz miała cały saganek do dyspozycji... hahaha... Pzdr.[/quote] Dokładnie TAAAK!!!!:multi: :lol: Ale:saganka nie dam /:diabloti: zabytek rodzinny:eviltong: /,dam baniaczek!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='bety']Hej, dziewczynki!!! Lilka - a nie zapomnij o sałatce dla mnie :eating: :evil_lol: A co ja mam przygotować - jakieś specjalne życzenia?????? Pzdr[/quote] [B]Kasiula!:lol: [/B]Pamiętam o sałatce!!!;) A co masz przygotować......;) może jakies ...amerykańskie danie....:roll: WIEM!!!!!!!!!!!!Kukurydza!!!!!:multi: :multi: :multi: może być na sucho/prażona znaczy;) /,może być pieczona we maśle jakim:roll: ;) Weżmiesz jakis kubeł,albo te maslane we folie zamotasz...tylko jak Wy z Beatą tym pociągiem i z tym nabojem ...to nie wiem...:shake: :evil_lol: Rosołem kurzaczym smaku mi narobiłas niedawno:eviltong: ,ale z tym to chyba ...nie zajedziecie dalekoooooo:shake: :diabloti: Co przywieziesz-będzie dobre!:loveu: Masz wolna rękę!;) :loveu: :lol: Quote
Akitka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Akitka - po prostu przyjedź do B-stoku na wystawę, a będziesz miała cały saganek do dyspozycji... hahaha... Pzdr.[/quote] Uhm... Trochę daleko ten Białystok ode mnie... No i jeszcze ten dzieciaczek w domu, chyba nie będę go stresować taką podróżą. :cool1: Choć kusicie tymi ogóreczkami... :cool3: [quote name='Matagi']Biało-rudy,biało-rudy....później o tym pomyślę;) Choć mnie to intryguje;) Ciesze się,że zdjęcia sie podobają!:lol: [/quote] Jakoś już przylgnęły do nas te rudości... Ja ruda, Ambra rudo-biała i dzieciaczek rudo-biały. :p [quote name='Matagi']Dokładnie TAAAK!!!!:multi: :lol: Ale:saganka nie dam /:diabloti: zabytek rodzinny:eviltong: /,dam baniaczek!!!!:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Och... Baniaczek też niezły. A taki saganek też jako zabytek rodzinny mam. ;) Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Matagi']Ale jaja!!!!:crazyeye: Wiesz,co:roll: ....ja napisałam ,że do Twego ciasta będą jak znalazł,ale wykasowałam......bo pomyślałam,że sie może obrazisz:stupid: ,nooo wiesz....różnie to można odczytać.....:roflt: :evil_lol: :hmmmm: A co poniektórzy ,to czytają "inaczej":evil_lol: :turn-l: Hiiihiiiiii:loveu:[/quote] Coś, Ty! Mój jumorek jeszcze działa... [quote name='Matagi'] Miałam relacjonować na bieżąco: Baba właśnie chce wyrwac Martynie kawał chałwy tureckiej,tupie przed Martyna nogami,ehhh-ciężarnym sie nie odmawia....:roll: ;)[/quote] Wyobrażam sobie tę sytuację...:biggrina::roflt: [quote name='Matagi'] WIEM!!!!!!!!!!!!Kukurydza!!!!!:multi: :multi: :multi: może być na sucho/prażona znaczy;) /,może być pieczona we maśle jakim:roll: ;) Weżmiesz jakis kubeł,albo te maslane we folie zamotasz...tylko jak Wy z Beatą tym pociągiem i z tym nabojem ...to nie wiem...:shake: :evil_lol: Rosołem kurzaczym smaku mi narobiłas niedawno:eviltong: ,ale z tym to chyba ...nie zajedziecie dalekoooooo:shake: :diabloti: Co przywieziesz-będzie dobre!:loveu: Masz wolna rękę!;) :loveu: :lol:[/quote] Dziewczyny dadzą radę, bo.... jadą z nami! Tylko nie wiem, jak ta kukurydza dojedzie, bo wiesz, trzeba spróbować, czy aby dobra...:evil_lol: czy nie słona, nie słodka, nie gorzka, no, wiesz... Quote
bety Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Dziewczyny dadzą radę, bo.... jadą z nami! Tylko nie wiem, jak ta kukurydza dojedzie, bo wiesz, trzeba spróbować, czy aby dobra...:evil_lol: czy nie słona, nie słodka, nie gorzka, no, wiesz...[/quote] No właśnie - lepiej za wczasu spróbować co by Warszawa nie dała plamy przed Białymstokiem z potrawą :megagrin: a droga dłuuuuuuuuuuuuuuga do Was że ho ho :eviltong: No to my se pomyślimy nad czymś co by pasowało i do ogóreczka i do ciasta i do sałatki. Lilka tylko Ty jakiś stolik przytargaj na plecach bo na czym my się rozłożymy z tą imprezką ;-) Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [B]bety[/B] - zawsze można rozłożyć się na klatkach baskowych. Ale, uwaga! - biorę opłaty za korzystanie z takiego stolika...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='bety']No właśnie - lepiej za wczasu spróbować co by Warszawa nie dała plamy przed Białymstokiem z potrawą :megagrin: a droga dłuuuuuuuuuuuuuuga do Was że ho ho :eviltong: No to my se pomyślimy nad czymś co by pasowało i do ogóreczka i do ciasta i do sałatki. Lilka tylko Ty jakiś stolik przytargaj na plecach bo na czym my się rozłożymy z tą imprezką ;-) Pzdr[/quote] Próbujcie,degustujcie po drodze,a napchacie sie tak,że Was własne psy ciągać będą po ringu:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Za stół moja klatka będzie robić/za darmo:eviltong: /,a ja musze co innego wykombinować-dach nad głową:roll: .Jakbyście miały miejsce w samochodzie i w domu jakoweś siedziałki,to bierzta ze sobą,bo z tym to u mnie cienko:cool1: . Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Matagi - jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to PiotrJan ma mi kupić namiocik. Tak więc osłona od słońca/deszczu będzie. Natomiast z domu mogę wziąć i wezmę 2 krzesełka turystyczne. więcej nie mam... Pzdr. Quote
Matagi Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Już załatwiłam dach nad głową:eviltong: :lol: Duuuży!:lol: To będzie tych dachów troszku :mój dorodny,Piotrka,Asiaczka,Kasi-Kadziumi;) :eviltong: Klatek tez troszke będzie,nooo nooo ,może my jakie stragany zrobimy:roll: tylko czym handlowac będziemy?:crazyeye: :evil_lol: ogórkami?:roll: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ogórkami, ciastem, psami, rozetkami i pucharkami...:evil_lol: Pzdr. Quote
lady_m Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ooooo... Jakas impreza? :roll: Nikt nas nie zaprosil... :-( Baby wstretne jestescie :diabloti: ;) Quote
Matagi Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='lady_m']Ooooo... Jakas impreza? :roll: Nikt nas nie zaprosil... :-( Baby wstretne jestescie :diabloti: ;)[/quote] Marudzisz!:eviltong: ;) Właśnie z myślą o Was załatwiam dużą chałupę:p I trzeba będzie podumać,jakby tu makity nie zeżarły emeryta bajgla.....:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiesz,o kogo mi chodzi?:eviltong: ;) Quote
bety Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Matagi']Już załatwiłam dach nad głową:eviltong: :lol: Duuuży!:lol: To będzie tych dachów troszku :mój dorodny...................[/quote] No tak Twój musi być najdorodniejszy jakże by inaczej :eviltong: Kukurydzy nie będzie (nie chce mi się bawić :eviltong: ), ale wymyśliłam coś pod ogórka - tylko muszę sprawdzić czy na zimno to też jest zjadliwe ;-) Pzdr Quote
Matagi Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='bety']No tak Twój musi być najdorodniejszy jakże by inaczej :eviltong: Kukurydzy nie będzie (nie chce mi się bawić :eviltong: ), ale wymyśliłam coś pod ogórka - tylko muszę sprawdzić czy na zimno to też jest zjadliwe ;-) Pzdr[/quote] Ojjj,tam,najdorodniejszy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja tylu ludzi znam,tylu lubię:loveu: i chciałabym mieć wszystkich ...pod jednym dachem!!!!:lol: ;) Wierzę,że dobrze wymysliłaś i na pewno będzie to SMAKOWITE!!!!:loveu: :eviltong: Uprzedzam:smalczyk i ciemny chlebek będom obecne.....tyż:eviltong: ;) Quote
bety Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Matagi']Uprzedzam:smalczyk i ciemny chlebek będom obecne.....tyż:eviltong: ;)[/quote] A tą potrawę to baaaaaardzo lubi Beata. Kurczę to się jakaś balanga do późnej nocy szykuje :cool3: - czy ktoś z nas w takim razie będzie w stanie wystawić swoje psy :cooldevi: :evil_lol: A chociaż uda nam się wrócić tego samego dnia do domu - bo tu co poniektórzy następnego dnia rano do pracy idą :hmmmm: Pzdr Quote
Matagi Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='bety']A tą potrawę to baaaaaardzo lubi Beata. Kurczę to się jakaś balanga do późnej nocy szykuje :cool3: - czy ktoś z nas w takim razie będzie w stanie wystawić swoje psy :cooldevi: :evil_lol: A chociaż uda nam się wrócić tego samego dnia do domu - bo tu co poniektórzy następnego dnia rano do pracy idą :hmmmm: Pzdr[/quote] Cieszę sie,że Beata lubi to co i ja!:evil_lol: Dla mnie może być i do świtu,nie tylko do poźnej nocy:eviltong: :evil_lol: :diabloti: A psy.....no jakos sie ...poturlamy i wystawimy:diabloti: :evil_lol: ;) A jak sie nie uda wrócic tego samego dnia....to tez mamy i na to sposoby,cos tam wydumamy,mam namiotów+dodatki spooooro!;) A praca- nie zając:diabloti: -chodzita tam codziennie,a wystawa w Białymstoku raz w roku.....;) :evil_lol: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jaka to Cwaniara, no! Praca - codziennie, a wystawa - raz w roku...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts