Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Asiaczek'][B]lady m[/B] - dobrze słyszałaś! Ludziska wypisywali różne takie... Ja też i wcale nie będę się ukrywać! A wszystko to, bo... .Ciebie kocham, Matagi!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A co! Wolno Tubisiom, wolno i mnie... "Nawet biedny krawiec ma prawo do odrobiny szczęścia" - wiecie, skąd ten cytat? Pzdr.[/quote] Ja też [B]Asiaczku [/B]Cię kocham!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Masz torebkę?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam!:evil_lol: Jasne,że wiem skąd cytat/wszak jestem mądra i....skromna:diabloti: :evil_lol: /. "Skrzypek na dachu" -Cajtla do Motela:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Akitka']No właśnie ja tak powtarzam za wami "Lilka, Lilka"... Ale kto to ta Lilka? :diabloti: Muszę się mojej Ambry spytać - może wie... :evil_lol:[/quote] Pytaj Ambry-akity wszystko wiedzą!;) Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='bety']Może TA :evil_lol: Lilka :evil_lol: powinna swoje zdjęcie tutaj zamieścić w pierwszej kolejności :diabloti: to może ją rozpoznamy i sobie przypomnimy która to jest. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pzdr[/quote] Ja Wam przypomnę:mad: :mad: :mad: Taaaa....,już galopuję :mad: :mad: :mad: Sklerozę Wam podleczę!:mad: :mad: :mad: :lol: :lol: :lol: Quote
bety Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Matagi']Ja Wam przypomnę:mad: :mad: :mad: Taaaa....,już galopuję :mad: :mad: :mad: Sklerozę Wam podleczę!:mad: :mad: :mad: :lol: :lol: :lol:[/quote] Noooooooooooo nareszcie dała nasza cudowna Lilka jakiś znak życia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i od razu zrobiło się weselej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam zaginioną i odnalezioną Matagi :loveu: Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Akitka']Zacny pomysł, zacny... :cool3: Powinien zostać nagrodzony zimnym piwem... :beerchug: Oczywiście od osoby zamieszczonej na zdjęciu... :evil_lol:[/quote] Właśnie sobie otworzyłam takie zimne:beerchug: Zasłużyłam:eviltong: i pamięc mam doooobrą.....:p :evil_lol: Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Musha'][IMG]http://img74.imageshack.us/img74/4674/rudaeo7.jpg[/IMG] Witam ! spełnienie życzeń czyli chcecie to macie podwójny rudzielec-ten wyższy i w spodniach to ponoć LILKA:evil_lol:[/quote] O jakis Ty Krzysiu uprzejmy!:evil_lol: :eviltong: Muszę sprostowac ciutkę-teraz mnie wyszło na glowie /bez przypadek:evil_lol: /czerwono-rudo-blond:diabloti: Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Akitka']A komu Lilka grozi palcem? :cool3:[/quote] Hiiihiii:evil_lol: A zgadujta!:evil_lol: To palec boski!:evil_lol: Nie zazna szczęścia ten,którego palec sięgnie!Nooo nooooo!:evil_lol: :diabloti: Quote
Akitka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Matagi']Trudno mi nadrabiac te zaległości,bo wczoraj po południu znowu łajdaczka tepsa zabrała mi net!!!:-x :x :snipersm: Padło coś pt:"ADSL".Naprawione zostało godzine temu:mad: :2gunfire: .[/quote] "Ja nie jestem agresywny, agresywność - 1" :evil_lol: - a skąd ten cytat? :p [quote name='Matagi'][B][SIZE=5][/SIZE][/B] A pisali ,dyskutowali ,wklejali tylko CI WYBRANI!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Zrozumiano?;) :evil_lol: :eviltong:[/quote] Czujemy się zaszczyceni... :cool3: [quote name='Matagi']Hiiihiii:evil_lol: A zgadujta!:evil_lol: To palec boski!:evil_lol: Nie zazna szczęścia ten,którego palec sięgnie!Nooo nooooo!:evil_lol: :diabloti:[/quote] Sędzia/ Sędzina? :cool3: Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='lady_m']W sensie, ze "Ja ci pokaze klaso otwarta!!!" ...? :roll: :eviltong::eviltong:[/quote] To była pośrednia!:eviltong: A o ile pamiętam,to wygłaszałam "stosowne przemówienie " dla MEZO,którego wystawiałam.Mówiłam chyba co mu zrobie ,jak mnie przewlacze po ringu tak,jak zrobił to w NDM:mad: :angryy: .Miał przemówienie w d....uszy:p Zrobił po swojemu:p :mad: Zeszliśmy z ringu ze srebrem:cool1: Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='lady_m']Nie wygladam na taka co to moze znac? :roll:[/quote] Noooo nooooo:eviltong: :eviltong: :eviltong: taka młoda a zna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='bety']Hm, czyżby Lilce znowu net zerwał się z łańcucha - bo taka jakaś dziwnie milcząca jest???? :cool1: Pzdr[/quote] Milcząca to ja byłam tu,a jaka to ja byłam [B]rozmowna:mad: :angryy: :mad: :angryy: [/B]jak dzwoniłam na 9393 czyli na p.......ą Błękitna LInię:angryy: :angryy: :angryy: i to z komórki!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='nice_girl']O, Lilka z Łodzi. :) Lilka, wybierasz się do Wawy? Jak się miewa diabeł pod postacią Baby? :)[/quote] Hej Justynko!:lol: Do Warszawy nic nie zgłasałam,bo .....nie mam kogo wystawiać:shake: :evil_lol: OKII chodzi kudłaty juz tak.....z rok:razz: Co raz tam i ówdzie mu sie podsypie,wyrośnie nowe i nie linieje:shake: Znając moje hmmmm....zas.....ane szczęście jak zgłosze to wyłysieje na wystawe do golego!:diabloti: OJOSAN doszła do siebie po dzieciach,ale włos jeszcze nie taki,jakiego bym chciała.BABA zas wyszła za mąż 22.05.Mąż jej podbił oko,ugryzł za tyłek i zgwałcił!Jej świat sie zawalił:evil_lol: .Dwa dni siedziała w voyagerze,kosym okiem /tym nie podbitym/ spoglądała na męża i obmyślała zemstę.Jak wracali z podworka do domu,BIBI ja wyprzedził i tego jej było trzeba!:evil_lol: Wjechała na górę na jego ogonie,a za moment zrobiła mu dziurke na pleckach!:evil_lol: W gębie zostałe jej znaczna część jego ogona:diabloti: .Teraz on siedział w swoim voyagerze i dumał jak by tu doprowadzic do rozejmu.Oczywiście nie zamykałam małżeństwa w chałupach,one z natury uwielbiaja swoje domki.Po 2 dniach sie dogadali-Baba obmywała mu oblicze,on sie na to łaskawie godził,ale Baba mu postawiła ograniczenia:zakaz zbliżania sie do mego łóżka,zakaz zaglądania co ludziska jedzą,zakaz wchodzenia do kuchni,kiedy cos tam gotowałam. Tak,że jak dobrze pojdzie ,to Baba w połowie lipca powinna coś mi urodzić!:lol: Może uda mi sie być towarzysko w Warszawie-szukam transportera jakiegoś;) :lol: Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='bety']Noooooooooooo nareszcie dała nasza cudowna Lilka jakiś znak życia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i od razu zrobiło się weselej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam zaginioną i odnalezioną Matagi :loveu:[/quote] Buuuuuuziale,Kasiu!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Akitka']"Ja nie jestem agresywny, agresywność - 1" :evil_lol: - a skąd ten cytat? :p nie wiem.....:shake: :oops: Czujemy się zaszczyceni... :cool3: Och!:evil_lol: :evil_lol: Sędzia/ Sędzina? :cool3:[/ MEZO,brat MUSHY!:evil_lol: Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Ale sobie popisałam,hohooohooo!:diabloti: :diabloti: :diabloti: Ide troszku poczytać,jeżeli burza pozwoli- pioruny walą,jeden jak pirzgnął,to myślałam,że Franek z patyka spadnie:evil_lol: .Załopotał jednak skrzydłami ,złapał równowagę i powiedział....."doooobranoc".Siedzi teraz i drzemie.Deszcz to pada jakiś taki cienki,ale pierony niczego sobie,możliwe,że trza będzie komputra wyłączyć-aby nie na długo;) Quote
bety Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Akitka']"Ja nie jestem agresywny, agresywność - 1" :evil_lol: - a skąd ten cytat? :p[/quote] [quote name='Matagi']nie wiem.....:shake: :oops: [/quote] A ja wiem :multi: , a ja wiem :multi: to "SEKSMISJA" [quote name='Matagi']Buuuuuuziale,Kasiu!:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] :lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: Pzdr Quote
lady_m Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [B]Asiaczku[/B] bardzo mi przykro, ze tak we mnie malo wierzysz :-( Moze i jestem mloda w ogole i mloda w kynologii ale troche wiary i zachety by sie przydalo :eviltong: A co do znajomosci cytatow- czasami lubie obejrzec dobry film i przeczytac dobra ksiazke... [QUOTE]Podobno!:p Historii młoda damo trza sie nauczać!I jeszcze kilku innych religii i tym podobnych!?Nasz wspaniały Roman zadba o to!Wyszkoli całe te nowe niedouczone pokolenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] [B]Matagii [/B]dobrze, ze ja juz pod Romana nie podpadam[B] :evil_lol:[/B] Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='lady_m'][B]Asiaczku[/B] bardzo mi przykro, ze tak we mnie malo wierzysz :-( Moze i jestem mloda w ogole i mloda w kynologii ale troche wiary i zachety by sie przydalo :eviltong: A co do znajomosci cytatow- czasami lubie obejrzec dobry film i przeczytac dobra ksiazke... [B]Matagii [/B]dobrze, ze ja juz pod Romana nie podpadam[B] :evil_lol:[/B][/quote] Masz szczęście!:lol: Ciekawe w jaki by kubraczek Cię ubrał ten paskudnik odział?:angryy: ehhhhhhhh:mad: :mad: :mad: Quote
lady_m Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Matagi']Masz szczęście!:lol: Ciekawe w jaki by kubraczek Cię ubrał ten paskudnik odział?:angryy: ehhhhhhhh:mad: :mad: :mad:[/quote] :shake::shake::shake: Ja w mundurku... Chyba bym tego nie przezyla :-( Quote
Akitka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='bety']A ja wiem :multi: , a ja wiem :multi: to "SEKSMISJA" :lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: [/quote] Brawo... :cool3: [quote name='lady_m'][B]Matagii [/B]dobrze, ze ja juz pod Romana nie podpadam[B] :evil_lol:[/B][/quote] Mnie to również cieszy... :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ja też nie podpadam, i tez się z tego powodu cieszę... A mundurki - przeżyłam. Pzdr. Quote
nice_girl Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Lilka! Transporteruj się do Wawy, transporteruj! Muszę Ci wreszcie postawić piwo za ciotkowanie moim maluchom! Dawaj zdjęcia męża Baby! Nie wiedziałam, że shiby gustują w takich ostrych doznaniach.:eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Taaaa, transporteruj się choćby z tego powodu, że tutaj nie odcinają neta...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='nice_girl']Lilka! Transporteruj się do Wawy, transporteruj! Muszę Ci wreszcie postawić piwo za ciotkowanie moim maluchom! Dawaj zdjęcia męża Baby! Nie wiedziałam, że shiby gustują w takich ostrych doznaniach.:eviltong:[/quote] Pracuje nad tym transportem intensywnie;) :lol: A męża obrobię i wstawię,ale upał nie sprzyja takim pracom:shake: Latam teraz codziennie z Martyna na zakupy-młoda za tydzień wyjeżdża do Belgii i trza ją oporządzic w różne takie tam/a wymyśla:roll: :cool1: / Quote
Matagi Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Asiaczek']Taaaa, transporteruj się choćby z tego powodu, że tutaj nie odcinają neta...:evil_lol: Pzdr.[/quote] Hmmmm....wszystko do czasu....:evil_lol: :eviltong: :lol: Quote
Recommended Posts