Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]lady m[/B] - dobrze słyszałaś! Ludziska wypisywali różne takie... Ja też i wcale nie będę się ukrywać! A wszystko to, bo... .Ciebie kocham, Matagi!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
A co! Wolno Tubisiom, wolno i mnie... "Nawet biedny krawiec ma prawo do odrobiny szczęścia" - wiecie, skąd ten cytat?
Pzdr.[/quote]
Ja też [B]Asiaczku [/B]Cię kocham!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Masz torebkę?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam!:evil_lol:
Jasne,że wiem skąd cytat/wszak jestem mądra i....skromna:diabloti: :evil_lol: /.
"Skrzypek na dachu" -Cajtla do Motela:eviltong: :eviltong: :eviltong:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akitka']No właśnie ja tak powtarzam za wami "Lilka, Lilka"... Ale kto to ta Lilka? :diabloti: Muszę się mojej Ambry spytać - może wie... :evil_lol:[/quote]

Pytaj Ambry-akity wszystko wiedzą!;)

Posted

[quote name='bety']Może TA :evil_lol: Lilka :evil_lol: powinna swoje zdjęcie tutaj zamieścić w pierwszej kolejności :diabloti: to może ją rozpoznamy i sobie przypomnimy która to jest. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pzdr[/quote]

Ja Wam przypomnę:mad: :mad: :mad: Taaaa....,już galopuję :mad: :mad: :mad: Sklerozę Wam podleczę!:mad: :mad: :mad: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Matagi']Ja Wam przypomnę:mad: :mad: :mad: Taaaa....,już galopuję :mad: :mad: :mad: Sklerozę Wam podleczę!:mad: :mad: :mad: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Noooooooooooo nareszcie dała nasza cudowna Lilka jakiś znak życia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i od razu zrobiło się weselej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam zaginioną i odnalezioną Matagi :loveu:

Posted

[quote name='Akitka']Zacny pomysł, zacny... :cool3: Powinien zostać nagrodzony zimnym piwem... :beerchug: Oczywiście od osoby zamieszczonej na zdjęciu... :evil_lol:[/quote]
Właśnie sobie otworzyłam takie zimne:beerchug: Zasłużyłam:eviltong: i pamięc mam doooobrą.....:p :evil_lol:

Posted

[quote name='Musha'][IMG]http://img74.imageshack.us/img74/4674/rudaeo7.jpg[/IMG]

Witam !
spełnienie życzeń czyli chcecie to macie
podwójny rudzielec-ten wyższy i w spodniach to ponoć LILKA:evil_lol:[/quote]

O jakis Ty Krzysiu uprzejmy!:evil_lol: :eviltong: Muszę sprostowac ciutkę-teraz mnie wyszło na glowie /bez przypadek:evil_lol: /czerwono-rudo-blond:diabloti:

Posted

[quote name='Akitka']A komu Lilka grozi palcem? :cool3:[/quote]

Hiiihiii:evil_lol: A zgadujta!:evil_lol: To palec boski!:evil_lol: Nie zazna szczęścia ten,którego palec sięgnie!Nooo nooooo!:evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Matagi']Trudno mi nadrabiac te zaległości,bo wczoraj po południu znowu łajdaczka tepsa zabrała mi net!!!:-x :x :snipersm: Padło coś pt:"ADSL".Naprawione zostało godzine temu:mad: :2gunfire: .[/quote]

"Ja nie jestem agresywny, agresywność - 1" :evil_lol: - a skąd ten cytat? :p

[quote name='Matagi'][B][SIZE=5][/SIZE][/B]
A pisali ,dyskutowali ,wklejali tylko CI WYBRANI!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Zrozumiano?;) :evil_lol: :eviltong:[/quote]

Czujemy się zaszczyceni... :cool3:

[quote name='Matagi']Hiiihiii:evil_lol: A zgadujta!:evil_lol: To palec boski!:evil_lol: Nie zazna szczęścia ten,którego palec sięgnie!Nooo nooooo!:evil_lol: :diabloti:[/quote]

Sędzia/ Sędzina? :cool3:

Posted

[quote name='lady_m']W sensie, ze "Ja ci pokaze klaso otwarta!!!" ...? :roll: :eviltong::eviltong:[/quote]
To była pośrednia!:eviltong: A o ile pamiętam,to wygłaszałam "stosowne przemówienie " dla MEZO,którego wystawiałam.Mówiłam chyba co mu zrobie ,jak mnie przewlacze po ringu tak,jak zrobił to w NDM:mad: :angryy: .Miał przemówienie w d....uszy:p Zrobił po swojemu:p :mad: Zeszliśmy z ringu ze srebrem:cool1:

Posted

[quote name='lady_m']Nie wygladam na taka co to moze znac? :roll:[/quote]

Noooo nooooo:eviltong: :eviltong: :eviltong: taka młoda a zna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bety']Hm, czyżby Lilce znowu net zerwał się z łańcucha - bo taka jakaś dziwnie milcząca jest???? :cool1:
Pzdr[/quote]

Milcząca to ja byłam tu,a jaka to ja byłam [B]rozmowna:mad: :angryy: :mad: :angryy: [/B]jak dzwoniłam na 9393 czyli na p.......ą Błękitna LInię:angryy: :angryy: :angryy: i to z komórki!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='nice_girl']O, Lilka z Łodzi. :)

Lilka, wybierasz się do Wawy? Jak się miewa diabeł pod postacią Baby? :)[/quote]
Hej Justynko!:lol:
Do Warszawy nic nie zgłasałam,bo .....nie mam kogo wystawiać:shake: :evil_lol:
OKII chodzi kudłaty juz tak.....z rok:razz: Co raz tam i ówdzie mu sie podsypie,wyrośnie nowe i nie linieje:shake: Znając moje hmmmm....zas.....ane szczęście jak zgłosze to wyłysieje na wystawe do golego!:diabloti: OJOSAN doszła do siebie po dzieciach,ale włos jeszcze nie taki,jakiego bym chciała.BABA zas wyszła za mąż 22.05.Mąż jej podbił oko,ugryzł za tyłek i zgwałcił!Jej świat sie zawalił:evil_lol: .Dwa dni siedziała w voyagerze,kosym okiem /tym nie podbitym/ spoglądała na męża i obmyślała zemstę.Jak wracali z podworka do domu,BIBI ja wyprzedził i tego jej było trzeba!:evil_lol: Wjechała na górę na jego ogonie,a za moment zrobiła mu dziurke na pleckach!:evil_lol: W gębie zostałe jej znaczna część jego ogona:diabloti: .Teraz on siedział w swoim voyagerze i dumał jak by tu doprowadzic do rozejmu.Oczywiście nie zamykałam małżeństwa w chałupach,one z natury uwielbiaja swoje domki.Po 2 dniach sie dogadali-Baba obmywała mu oblicze,on sie na to łaskawie godził,ale Baba mu postawiła ograniczenia:zakaz zbliżania sie do mego łóżka,zakaz zaglądania co ludziska jedzą,zakaz wchodzenia do kuchni,kiedy cos tam gotowałam.
Tak,że jak dobrze pojdzie ,to Baba w połowie lipca powinna coś mi urodzić!:lol:
Może uda mi sie być towarzysko w Warszawie-szukam transportera jakiegoś;) :lol:

Posted

[quote name='bety']Noooooooooooo nareszcie dała nasza cudowna Lilka jakiś znak życia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i od razu zrobiło się weselej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam zaginioną i odnalezioną Matagi :loveu:[/quote]

Buuuuuuziale,Kasiu!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Akitka']"Ja nie jestem agresywny, agresywność - 1" :evil_lol: - a skąd ten cytat? :p
nie wiem.....:shake: :oops:

Czujemy się zaszczyceni... :cool3:

Och!:evil_lol: :evil_lol:

Sędzia/ Sędzina? :cool3:[/

MEZO,brat MUSHY!:evil_lol:

Posted

Ale sobie popisałam,hohooohooo!:diabloti: :diabloti: :diabloti: Ide troszku poczytać,jeżeli burza pozwoli- pioruny walą,jeden jak pirzgnął,to myślałam,że Franek z patyka spadnie:evil_lol: .Załopotał jednak skrzydłami ,złapał równowagę i powiedział....."doooobranoc".Siedzi teraz i drzemie.Deszcz to pada jakiś taki cienki,ale pierony niczego sobie,możliwe,że trza będzie komputra wyłączyć-aby nie na długo;)

Posted

[quote name='Akitka']"Ja nie jestem agresywny, agresywność - 1" :evil_lol: - a skąd ten cytat? :p[/quote]

[quote name='Matagi']nie wiem.....:shake: :oops: [/quote]

A ja wiem :multi: , a ja wiem :multi: to "SEKSMISJA"

[quote name='Matagi']Buuuuuuziale,Kasiu!:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

:lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol:

Pzdr

Posted

[B]Asiaczku[/B] bardzo mi przykro, ze tak we mnie malo wierzysz :-( Moze i jestem mloda w ogole i mloda w kynologii ale troche wiary i zachety by sie przydalo :eviltong: A co do znajomosci cytatow- czasami lubie obejrzec dobry film i przeczytac dobra ksiazke...

[QUOTE]Podobno!:p Historii młoda damo trza sie nauczać!I jeszcze kilku innych religii i tym podobnych!?Nasz wspaniały Roman zadba o to!Wyszkoli całe te nowe niedouczone pokolenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

[B]Matagii [/B]dobrze, ze ja juz pod Romana nie podpadam[B] :evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='lady_m'][B]Asiaczku[/B] bardzo mi przykro, ze tak we mnie malo wierzysz :-( Moze i jestem mloda w ogole i mloda w kynologii ale troche wiary i zachety by sie przydalo :eviltong: A co do znajomosci cytatow- czasami lubie obejrzec dobry film i przeczytac dobra ksiazke...

[B]Matagii [/B]dobrze, ze ja juz pod Romana nie podpadam[B] :evil_lol:[/B][/quote]

Masz szczęście!:lol: Ciekawe w jaki by kubraczek Cię ubrał ten paskudnik odział?:angryy: ehhhhhhhh:mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Matagi']Masz szczęście!:lol: Ciekawe w jaki by kubraczek Cię ubrał ten paskudnik odział?:angryy: ehhhhhhhh:mad: :mad: :mad:[/quote]

:shake::shake::shake: Ja w mundurku... Chyba bym tego nie przezyla :-(

Posted

[quote name='bety']A ja wiem :multi: , a ja wiem :multi: to "SEKSMISJA"
:lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol:
[/quote]

Brawo... :cool3:

[quote name='lady_m'][B]Matagii [/B]dobrze, ze ja juz pod Romana nie podpadam[B] :evil_lol:[/B][/quote]

Mnie to również cieszy... :evil_lol:

Posted

Lilka!

Transporteruj się do Wawy, transporteruj! Muszę Ci wreszcie postawić piwo za ciotkowanie moim maluchom!

Dawaj zdjęcia męża Baby! Nie wiedziałam, że shiby gustują w takich ostrych doznaniach.:eviltong:

Posted

[quote name='nice_girl']Lilka!

Transporteruj się do Wawy, transporteruj! Muszę Ci wreszcie postawić piwo za ciotkowanie moim maluchom!

Dawaj zdjęcia męża Baby! Nie wiedziałam, że shiby gustują w takich ostrych doznaniach.:eviltong:[/quote]

Pracuje nad tym transportem intensywnie;) :lol:

A męża obrobię i wstawię,ale upał nie sprzyja takim pracom:shake: Latam teraz codziennie z Martyna na zakupy-młoda za tydzień wyjeżdża do Belgii i trza ją oporządzic w różne takie tam/a wymyśla:roll: :cool1: /

Posted

[quote name='Asiaczek']Taaaa, transporteruj się choćby z tego powodu, że tutaj nie odcinają neta...:evil_lol:
Pzdr.[/quote]
Hmmmm....wszystko do czasu....:evil_lol: :eviltong: :lol: