Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rozwodzie też coś tam mówił, jak sunia się okazało, chora była i nam srała na rzadko przez prawie miesiąc w domu, nowiutki parkiet wypaczony :cool3:
Cóż, życie bywa trudne :roll:

Posted

a ja chciałam zauważyć, ze Ivi nadal siedzi sama, smutna, w klatce. Nawet jesli ciotki je odwiedzaja, to tylko spacerek...mycie... a komu wepchnie sie do łożka? do kogo przytuli? ona potrzebuje swojego człowieka.

Fox India, dlaczego nie sprobujesz? Gnoma dasz do rodzicow na pare dni, wiecej nie bedzie trzeba,zeby wrocil :) jestem pewna!!

Posted

zobacz jak fanie jest miec wiecej psow w domu ;-)
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0731bb626acfa858.html"]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...26acfa858.html[/URL]

Posted

[quote name='fox_india'][B]majeczka[/B] poczekajmy na wiadomosci od wlascicielki mieszkania i na rezultat rozmowy z sasiadem.

ja sie chyba zaplacze za moim Gnomosławem :diabloti:[/quote]

ok, tylko Gnomkowi nic sie nie stanie ;) przeciez gdzie moze mu byc lepiej, niz u Twoich rodzicow? patrze jak gdyby przez swoj pryzmat.... ja bym Doxe oddała do mojej przyjaciolki lub mamy, na pare dni....jesli to byl by warunek wziecia Ivi.

no ale nie ma co, decyzja ostateczna jest itak Twoja...

Posted

[IMG]http://images20.fotosik.pl/131/0731bb626acfa858med.jpg[/IMG]
czekaj daga... ja juz sie gubie :D jakies sa plany co do tych psiakow wszystkich?? tzn wiem ze jeden zostaje...a te dwa to co?

Posted

[quote name='fox_india'][B]Daga[/B] czy to wszystko Twoje gnomki ??? :-o haha[/quote]nie moje. ale u mnie jest tak ciagle. bo wiecznie mam tymczasowiczow. jedni do nowych domow, a nastepni przychodza. moja jest ta czarna ;-)

Posted

Fox India nawet jeżeli oddała byś Gnoma na kilka dni do rodziców, to chyba nic złego by mu się nie stało? Ja kiedyś też musiałam Birre moją wyeksmitować do teściów jak przyprowadziłam inną suńkę na tymczas, a dziewczyny niestety nie przypadły sobie do gustu. Po miesiacu przyjechała następna, ale z nią już problemów nie było. Mój mąż gadał, ze za tydzień ma jej już tutaj nie być, bo on nie chce dwóch psów, a na pewno nie takich dużych... czego on nie wygadywał. A kiedy się dom znalazł, psa nie pozwolił oddać. Teraz to jego najukochańsza i najsłodsza dziewczynka. I jest dokładnie tak jak u Zasadzkas... dobrze, ze on tą Ambę wypatrzył...

Posted

a u mnie z Adela, to tez bylo tak, ze moj TZ to marudzil, ze duza i ze za male mieszkanie. a teraz spi z nia na jednej poduszce i pod koldra. BeataJ Ci to potwierdzi jak sie spotkacie. teraz to jego ksiezniczka i na wszystko jej pozwala. i jest tak rozpuszczona, ze w ogole nic nie slucha.

Posted

[quote name='zasadzkas']No, szkoda tylko, że faceci nie mogą od razu wiedzieć tych rzeczy, tylko tyle czasu potrzebują na zaakceptowanie zmiany :p[/quote]Amen!:lol:

Posted

taka mała uwaga ale nie mogę sie powstrzymać - wczujcie się w sytuację Gnoma, który nagle zostaje odstawiony do rodziców a po kilku/ kilkunastu dniach wraca do swojego domu i co tam zastaje? panosząca się Ivy!!! to nienajlepszy pomysł moim zdaniem :)
Fox India zaplanuj rozsądnie zapoznanie się zwierzów ;)

Posted

Ja mysle,że Gnom na pewno zaakceptuje Ivunie,na początku mogą byc male spięcia bo będzie sie czuł zagrożony i zazdrosny.Ja tydzien temu przywiozłam do domu suczke z katowickiego schroniska(wziełam ją na tymczas ale teraz już wiem ze zostanie u nas na stałe),Miki-pies mojej siostry który aktualnie u nas mieszka na początku na nią warczał a teraz jest w niej zakochany po uszy(wszystkie psy od niej oddgania)Myśle, że w waszym przypadku będzie podobnie.Trzymam mocno kciuki,żeby wszystko się dobrze potoczyło.