fox_india Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 mąż [U]musi[/U] zobaczyć Ivi :lol: sukces murowany = :loveu: z racji okropnego deficytu czasu :wallbash: prawdopodobnie nie będę widziała rodziców aż do Wielkanocy. mam nadzieję że uda mi się z nimi porozmawiać osobiście dużo wcześniej o tymczasie dla Ivi. chcę by była to ich przemyślana decyzja. chciałabym żeby Ivi przyjechała do nas jeszcze przed Wielkanocą :kciuki: Quote
fox_india Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 u rodziców są dwa nastoletnie ludziki :diabloti: :diabloti: , które (coś mi się wydaje) rozpuszczą Ivuche nie miłosiernie :cool3: tak jak rozpuściły gnoma :diabloti: Quote
amikat Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 wiesz co - Ivi rozpuszczenie nie zaszkodzi , ma deficyt..... miłości, miziania, kochania. Quote
fox_india Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 a ja musze jeszcze od siebie dodać że [B]amikat[/B] (wybacz to stwierdzenie :cool3: ) choć niewielka to energii ma za trzech, optymizmu też :lol: Quote
fox_india Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 no i moja mama, która gnomowi :diabloti: kojarzy się ze smaczniusim pasztetem hehz coś mi się zdaje ze Ivi dołączy do tej pasztetowej organizacji :lol: Quote
amikat Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Tu karlica amikat z z optymizmem którego niestety brakuje wzgledem mojej Sarci kochanej...... Cos mi się wydaje że Ivi bedzie miała babcię!!!!!! Quote
elainfo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 dziewczyny .. gratuluje...ciesze sie,ze wszytsko na dobrej drodze!! FOX INDIA ty zrób cos ,zeby IVi jak najszybciej trafiła do domu.. anie tam do Wielkanocy każesz jej czekac.:mad: .;-))) bo inaczej moj TZ cie zameczy ,zebys go samolotem przewiozla.. juz mi truł cos o tym..:diabloti: trzymam kciuki za was...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
fox_india Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 nie karlica, tylko niewielka :lol: hm... ciekawe co by "babcia" powiedziała hihi chyba lepiej zeby to do niej nie dotarło ;) :megagrin: :megagrin: :megagrin: co nie zmienia faktu że pasztet pójdzie w ruch hehz :cool3: Quote
fox_india Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 qrcze robi się gorąco jak [B]elainfo [/B]grozi bejsbolem :scared: obiecuję że sprawy nabiorą tempa :evil_lol: a oczywiście jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam na loty szybowcem (bo samolot to samolot) a szybowiec jest :cool2: moim macierzystym aeroklubem jest Elbląg, chętnych zapraszam :diabloti: Quote
elainfo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='fox_india']qrcze robi się gorąco jak [B]elainfo [/B]grozi bejsbolem :scared: obiecuję że sprawy nabiorą tempa :evil_lol: a oczywiście jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam na loty szybowcem (bo samolot to samolot) a szybowiec jest :cool2: moim macierzystym aeroklubem jest Elbląg, chętnych zapraszam :diabloti:[/quote] tj aszybowcem.. uparł sie ,ze chce poleciec ale koniecznie z Mrysia.. (nasza kocica..która uwielbia wszelkie podróze..) wymyslił ,ze zmontuje jej specjalne szelki, pasy przypnie ja do siebie i bedzie super.. ech wariat.. ale Ivi napewno dom jak najszybciej potzebny..wiec zrob wszytsko co w twojej mocy..;-) Quote
fox_india Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 znam psy i koty, które latają :evil_lol: i bardzo to lubią :cool3: obiecuję, że zrobię co w mojej mocy aby na Wielkanoc Ivi mogła skosztować pasztetu :cool3: (o ile będzie mogła) Quote
amikat Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ale wy jesteście orgiinalne dziewuchy i jakie uzdolnione. Ta Ivunia do zdaje sie do elitarnego domeczku trafia... Ja szybuje kiedy widze ze ona szczęśliwieje... Quote
elainfo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='fox_india']znam psy i koty, które latają :evil_lol: i bardzo to lubią :cool3: obiecuję, że zrobię co w mojej mocy aby na Wielkanoc Ivi mogła skosztować pasztetu :cool3: (o ile będzie mogła)[/quote] no a ta znów z tą wielkanocą....Przekonaj meża ,ze 2 psy w bloku to standard europejskii..:evil_lol: Quote
amikat Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Sama Fox India widziałaś jaka z Ivi fajna mycha. Duzo miejsca nie zajmie... Quote
fox_india Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 wiem, wiem .. bedziemy probowac :cool3: a Ivi nie trafi wcale do elitarnego domku (choć dziękuję za komplement:) ), to taki zwyczajny, fajny domeczek dla zupełnie niezwyczajnej i bardzo fajnej gnomeczki :) obiecuję nie wspominać juz slowa Wiel.....c :lol: Quote
fox_india Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 no i kurcze wyobrazam sobie radosc gnoma :diabloti: juz mu powiedzialam ze ma starsza siostre :) Quote
amikat Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 dla mnie nawet jeżeli po wielkanocy - to i tak super - to TYLKO miesiac. Przed Wami całe zycie Quote
fox_india Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 cierpliwości a wszystko bedzie okay :laola: Quote
dona20 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Tyle wspaniałych wiadomosci,az mi leska w oku zakręciła(ze szczescia oczywiscie)Wiedziałam, ze spotkanie sie uda,nawet nie dopuszczałam innej myśli.Fox India tak bardzo sie ciesze,ze Ivunia zamieszka u Ciebie,ona napewno bedzie z tobą szczesliwa:multi:.Chciałabym żeby wszystkie przykre historie tak własnie sie kończyły. Quote
BeataJ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mi tez lzy leca po policzkach ZE SZCZESCIA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Tak bardzo sie ciesze!!! Beata Quote
fox_india Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 juz rozpoczely sie powazne rozmowy :razz: popękacie z radości zobaczycie :evil_lol: zrobicie wielkie boooom :megagrin: :megagrin: :megagrin: ps. :morning: Quote
fox_india Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 cytat z [URL="http://www.4lapy.pl"]www.4lapy.pl[/URL] [B]wymóg wobec człowieka:[/B] doberman jest psem który znakomicie sprawdza się w skromnych warunkach mieszkaniowych, łatwo się bowiem przystosowuje, w naturze zresztą dzikie psy żyją całymi stadami w podziemnych norach. Nie wierzmy więc w mit domu z ogrodem, lepsze jest małe mieszkanko i lasy, łąki wokoło, na które mamy czas pójść z psem, niż wypuszczanie psa do ogródka przy domu jednorodzinnym. [B]doberman i wymóg wobec człowieka:[/B] doberman to pies rodzinny, bardzo czuły i kochający wobec każdego członka swojego „stada”, w tym opiekuńczy wobec dzieci i zwierząt domowych. Stąd też wynika wrażliwość emocjonalna dobermana. Z kolei doberman na prawach akceptowanego członka rodziny jest lojalny, oddany, zawsze starający się kontrolować co dzieje się w całym domowym stadzie (dla przykładu, doberman w terenie stale czuwa nad każdą osobą z rodziny a gdy któraś się oddzieli, doberman jest niespokojny i stara się zebrać wszystkich razem z powrotem, w domu przy małym dziecku w wózku doberman chce czuwać bez przerw, takie przykłady można mnożyć). przecież to są najlepsze argumenty do rozmowy z rodzicami !!!!!!!! ps. wieeeedziiiaaaaałłłłammm :mdrmed: Ivi jest właśnie taka !!! Quote
BeataJ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='fox_india'] popękacie z radości zobaczycie :evil_lol: zrobicie wielkie boooom :megagrin: :megagrin: :megagrin: [/quote] Nic nie szkodzi! Moge peknac z zazdrosci i zrobic wielgachne boooommmm! Aby Ivi byla juz w SWOIM DOMKU!!! Beata Quote
aisaK Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Fox India, to wspaniały opis tych pięknych psów!!!I jaki trafny!! Ivunia dokładnie taka jest! I znam wiele psów, które w bloku mają lepiej niż niejeden na działce z ogrodem! I ja też mogę peknąć i zrobić wielkie booooom!!!Nawet będę wtedy szczęśliwa! Niech Ivunia ma tę swoja kanapę i własną ręke do głaskania... Quote
amikat Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja chcę juz pęknać z radosci, juz sie doczekać ne mogę. BOOOOMMMMMM!!!! Falstart! Mam w dociu 2 dobeczki. Kocham je choć każda próg wrazliwości ma inny. Doberman to sama wrażliwść i inteigencja. Nie wystarczy kazać mu wykonać polecenie - on musi wiedzieć dlaczego!!! Ivi to 100% dobek. Ivi kocha Indie - India kocha Ivi!!! Quote
Recommended Posts