fox_india Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 gadalam na ten temat z [B]amikat[/B]. ona zna temat. ivi znajdzie u mnie dom jak tylko uporam się z jego budową ufff Quote
Tengusia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No i niestety nie dam rady jutro podejsc po Ivi :placz: ale mam nadzieje ze w piatek dam rade i wezme dziewuche na spacerek do parku :painting: Mizianko dla mordziaka :loveu: :loveu: :loveu: Hooopamy po domek :laola: Quote
amikat Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nie martw sie - wezme Ivunie jutro wieczorkiem przed kąpielą na kupanko i sikanko. DO 16:00 jestem w pracy wiec na dłuzszy nie da rady . Fanie by było zeby chociać tymczasik na czas akiś sie znalazł..... Szkoda ze takk duzo osób deklaruje pomoc w tym temacie i nic sie nie dzieje . Jedna cioteczka mówi konkretnie o przyjęciu dziewczynki na czasowo - ale co z tego bedzie..????.... A Ty potencjalna mamusiu adopcyjna - nic sienia martw. Ivi czeka mamnadzieje ze na CIebie. Jeżeli ktoś na powaznie od zaraz by sie zainteresoiował to natychmiast sie z Toba skontaktuje i zobaczymy co robić dalej dobrze? Czuje że Ivi byłoby z Tobą dobrze. Ty jedna nie pytasz czy ona jest brzydka, czy bardzo chora, czy zraźliwa, czy stara..... Powiediałaś ze Cie ujęła od początku, że chcesz jej dać dom. To naładniejsze "miłosne wyznanie".... Quote
fox_india Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :hand: juz zaczelam pracowac nad mezem zebysmy wzieli Ivi szybciej, aż boje sie wymienic nazwe m-ca zeby nie zapeszyc :mdleje: Quote
elainfo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='fox_india']:hand: juz zaczelam pracowac nad mezem zebysmy wzieli Ivi szybciej, aż boje sie wymienic nazwe m-ca zeby nie zapeszyc :mdleje:[/quote] ja juz trzymam kciuki!!!!!!!! Quote
karusiap Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ale bedzie cudownie jak Ivi w koncu sie poszczesci.... Quote
bira Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Trzymam kciuki za Ivi. Kochane suczysko:loveu: Quote
amikat Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nad meżem dobrze jest popracować (mój egzemplarz poddał sie bez bicia) . Trzymam kciuki. Mówie Ivi do uszka ze tam gdzies juz mamusia czeka. Klatka nie jest dla niej.... Quote
fox_india Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 w kuchni na tablicy wisza zdjecia Ivi z ktoregos watku. cala seria takich czarno-bialych :) moze podpowiedz jakich uzyc argumentow zeby polowica zgodzila sie na dwa psy w bloku juz teraz :placz: Quote
aisaK Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Może Amikat ma jakieś sposoby, które chętnie poznam, bo o to samo walczę, bez rezultatów. Mój mąż swoje: będzie ogród-będzie więcej psów! Dobrze, że chociaż tymczasowo sie zgadza...:roll: Ivunia, jestem dobrej myśli, że teraz to już bedzie tylko lepiej i lepiej!!! Quote
majafaja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 2 to niewiele więcej niż jeden. no i powiedz - nie moge bez tej czekolady żyć. jak CIę kocham, to zmięknie :) Quote
bira Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='amikat']Nad meżem dobrze jest popracować (mój egzemplarz poddał sie bez bicia) . [/quote] Dokładnie. Mój wprawdzie bez oszustwa by się nie poddał, ale cóż tam cel uświęca środki. On do tej pory wierzy, że Amba miała być u nas tylko tymczasowo, dopóki nie znajdzie sie dla niej dobry dom;) Fox_India powiedz mężowi, że przecież dwa psy w bloku to nie żadna nowość. Jedyna niedogodność, to taka, ze trzeba więcej miejsca psom na kanapie ustąpić;) Zrobi dobry uczynek i wreszcie będziesz miała więcej czasu żeby pomyśleć o nim, bo jak na razie myślisz tylko o tej biednej, czekającej na Was istotce;) Powodzenia :-). A na zachętę specjalnie dla męża dwa trolle mieszkające w bloku na trzecim piętrze:evil_lol: [URL=http://img440.imageshack.us/my.php?image=1005590zg2.jpg][IMG]http://img440.imageshack.us/img440/3097/1005590zg2.th.jpg[/IMG][/URL] Quote
majafaja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ehh... tak czytam o tych Waszych,mężach.. i chyba wybiore 2 psy:evil_lol: zamiast męża :):cool3: Quote
karusiap Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ja mam w bloku 3 psiury w tym jedna dobke i dajemy rade,kazdy ma swoj pokoj;)a to nie koniec mojego zwierzynca, wiec na pewno dacie rade;) Quote
fox_india Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 hehz no nie ma bata tylko trzeba urabiac jak nic. dzieki za argumenta, na pewno wykorzystam :) czy ktos ma jakies swieze informacje na temat Ivi? jak sie czuje, co w ogole u niej slychac ?? :loveu: Quote
basiagk Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ja jeszcze o psach w bloku... Ja mam 2 amstaffy w mieszkaniu w bloku o powierzchni 32 metry kwadratowe. Nie ma żadnej różnicy prócz właśnie tej kanapy. A radości mnóstwo. Męża troszkę urabiałam ale z nim było łatwiej bo ma słabość do tej rasy. WARTO!!! Quote
bira Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='basiagk']Ja jeszcze o psach w bloku... Ja mam 2 amstaffy w mieszkaniu w bloku o powierzchni 32 metry kwadratowe. Nie ma żadnej różnicy prócz właśnie tej kanapy. A radości mnóstwo. Męża troszkę urabiałam ale z nim było łatwiej bo ma słabość do tej rasy. WARTO!!![/quote] Ja parę lat temu miałam dwa asty na 24 metrach;) :evil_lol: Do tego dwa zółwie czerwonolice i rybki:evil_lol: Wtedy jakoś moj mężuś nie miał obiekcji... ale z wiekiem mu się rzuciło;) Quote
fox_india Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 kurde, latwo nie bedzie. bede go prosic i prosic do skutku :modla: a na razie szukam domku tymczasowego dla Ivi blisko mnie.. czy ktos wie co u niej slychac? Quote
majafaja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='fox_india']kurde, latwo nie bedzie. bede go prosic i prosic do skutku :modla: a na razie szukam domku tymczasowego dla Ivi blisko mnie.. czy ktos wie co u niej slychac?[/quote] oj uwazaj.. bo jak w DT sie zakochaja:loveu::loveu:, to nigdy do Ciebie nie trafi :cool3: Quote
fox_india Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 nie ma takiej opcji. po prostu.. :shake: wlasnie sie zastanwialam czy nikt mi jej nie zabierze. tzn. chcę zeby znalazla dom, ale chce zeby ostatecznie byl to dom [U]u mnie[/U].. musi tylko troszke poczekac, bo ja i moj maz jestesmy na 100% zdecydowani ze Ivi po prostu musi u nas zamieszkac!!! cos mi sie zdaje ze wplynac na niego to nie jest sprawa beznadziejna :cool3: wlasnie drapię mojego gnomka po pleckach i sobie mysle ze ona tam sama teraz :-( moja koFana Ivi.. Quote
grazyna9915 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [CENTER][quote name='majafaja']ehh... tak czytam o tych Waszych,mężach.. i chyba wybiore 2 psy:evil_lol: zamiast męża :):cool3:[/quote][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Tak trzymaj, tak trzymaj!!![/SIZE]:lol: fox_india jeden czy dwa psy w bloku to już żadna różnica.:evil_lol: Zobacz na dogomani masz więcej takich maniaków.:p Ja mam dwa stałe psy w bloku + jeden psiak tymczasowy + koty ..... FAJNY ZWIERZYNIEC!!!:multi: [/CENTER] Quote
fox_india Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 dzieki za wsparcie, bitwa trwa :mad: no, a teraz oczywiscie Ivi. ile ona ma wlasciwie latkuF? poczatkowo napisano ze jest starenka, ale czy udalo sie mniej wiecej okreslic jej wiek? koFane psisko.. Quote
aisaK Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 3-4? pewnie jakoś tyle...to wspaniała suczka i bardzo, ale to bardzo potrzebuje juz tej stałości, jedynej reki, kochanego kocyka, troszkę spacerków... Quote
majafaja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='aisaK']3-4? pewnie jakoś tyle...to wspaniała suczka i bardzo, ale to bardzo potrzebuje juz tej stałości, jedynej reki, kochanego kocyka, troszkę spacerków...[/quote] no własnie.... hm... a moze ja bym sporobował w Lodzi tymczas zalatawiac aaa :-o ? Quote
majafaja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 i nikt caly dzien nie zajrzał do suni ????? Quote
Recommended Posts