majafaja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 dziewczyny, najbliższy czas będziecie sobie musiały radzić beze mnie ... :( trzymajcie sie!! i oby wszystko sie udało!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 oj nie wiem... teraz bedzie sie u mnie dzialo duzo, jesli bede miala czas, to tylko zerknac jak tam psiaki, na 2 sek,pisac nic:( ach... no po prostu trzymajcie kciuki:) Quote
iwop Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 musimy zebrac ta kase i juz! :mad: a potem znaleźć jej dobry domek :) Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 iwop, jesli Vutz ja wezmie, to na stale, tylko nie ma kasy,zeby jej leczyc...tak zrozumialam.. Quote
AniaB Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 dziewczyny - napiszcie do lavinii - wiem, zę ona chyba ma znizke 50% na sggw no i emir ma też taką znizke wiem to z watku bordoga parysa... napiszcie do nich - moze pomogą to przeciez wyjatkowa sytuacja... Quote
iwop Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 majafaja moje dziewczynki piesinki hmm... przywróciły mi radość zycia - obie są po tragicznych przejściach. Jedna jest wybitnie mądra druga tzw specjalnej troski - mam na utrzymaniu też córki internetowe. Nie jest nam wprawdzie lekko bo terroryzuje nas kotka u której mieszkamy (taka wredotka) ale zrobie wszystko (poszukam kontaktów za granicą) żeby znaleźć kasę na Malwinke :) Quote
iwop Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Vutz trzeba ją dać na to drogie leczenie, trudno jak potem będą kłopoty to sie zmieni ale w jej stanie to ja myslę, że czas jest bardzo ważny! Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 bazarki sa, uda sie ;) musi! tylko trzeba jeszcze teraz transport w takim razie.... Quote
AniaB Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Vutz napisał(a):majafaja - trzymamy wszystko co się tylko da... kciuki też. ktoś pytał ile mam zwierzaków - młodego ON-ka trochę zadziornego i dwa koty... cała trójca bardzo mi chorowała ostatnio. jeden z kotów kończy wyłażenie z choróbska... (koci katar - ponad rok temu dosłownie wyciągnęłam go z łap vet. - za moment miał dostać zastrzyk połączony z podróżą do św. Piotra)... miałam też dużo kłopotów ze zwierzakami, których nie zdołałam uratować, poza tym utrzymuję jeszcze wirtualnie dwa psy - jednego z EMIRA a drugiego z Ostrowi... mam tańszą lecznicę niż SGGW - muszę się trochę rozejrzeć w niej i coś konretnego pomyśleć ta 100zł. za dobę to kosmiczna cena, ale to z żarciem i jakimś podstawowym leczeniem połączonym z zabiegami... jak nic nie wymyślę to nie wiem... choleraaa... na pewno wymyślę! tylko dostarczcie mi ją... vutz - juz pisałam wczesniej - skontaktujcie sie z emir lub lavinią - zarówno enmir jak i lavinia moga pomóc wam w uzyskaniu znizki na sggw (oni mają 50% chyba) Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='iwop']Vutz trzeba ją dać na to drogie leczenie, trudno jak potem będą kłopoty to sie zmieni ale w jej stanie to ja myslę, że czas jest bardzo ważny! tak, czas ma kluczeowe znaczenie. sunia jeszcze żyje, nie ma niestety nowych zdjec. ale dziuba niedlugo przybedzie i na pewno sie odewzie !!! Quote
AniaB Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Vutz napisał(a):ja bardzo dobrze znam emira i panią sroczyńską... to kochana kobieta !!! staram się działać na tyle ile mogę w tej fundacji - niewiele mogę ze względu na ten cholerny brak kasy... :((( ale za to szukam różnego typu kontaktów wśród ludzi i staram się szukać jakiekolwiek sponsoringu dla emira... choćny przysłowiowej 1zł. .. to tym bardziej powinni wam pomóc... Quote
Beata J. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czy ktos wie co u suni? Kiedy mozna ją zabrać, jakis tarnsport kombinować? Vutz - Ty z Wa-wy jesteś, szukamy transportu Wrocław -Warszawa? Przepraszam jeśli głupie pytania zdaję, ale nie było mnie na dogo kilka godzin i ciężko zaległości odrobić, żeby byc na bieżąco Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 tak Beatka, napisałam we wcześniejszym poście, sunia jeszcze zyje, dziuba była ją dziś odwiedzić, ALE CZAS JEST BARDZO WAżNY! TRZEBA JA JAK NAJSZYBCIEJ ZACZąC LECZYC Quote
Beata J. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dziękuję i sorry że nie doczytałam :oops: . To jeszcze spytam, czy sunia jest już w wątku transportowym? Quote
justynavege Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 kochane powtorzyć sobie pozwolę za Beatka......... czy watek transportowy juz jest? a moze obecnego watku tytul zmeinic ze potrzebny transport pilnie podajac nazwy miejscowosci? Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 No To Jeszcze Raz Powodzenia!!! Jestescie Super Dziewczyny!!! 3mam Kciuki!!! Papapapa ... :( Quote
Beata J. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 wrzuciłam na watek transportowy. Jeśli już była, to najwyżej będzie 2 razy :lol: Musimy się spieszyć Quote
AniaB Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='iwop']http://www.allegro.pl/item163156187_uratuj_malinke_z_ligoty_.html aukcja dla MALINKI iwop - nie wiem czy to mozliwe, ale moze dałoby sie zmienic tytuł na bardziej dramatyczny... wiem, ze madziara na watku majmona wystawiała cegiełki - w ciagu kilku dni cegiełki rozeszły sie jak woda - wystawili dwie aukcje po 1000 zł kazda... trzeba przyciagnąc ludzi tytułem przykre to ale do sensacji predzej zaglądną niz do zwykłej suni z ligoty... wiem, ze madziara rozpowszechniła majmona na innym forum, i z tego forum sporo osób wpłacało... Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 jeśli z leczenia naszej suni zostaną pieniążki bardzo chętnie przekażemy je na rzecz Malinki,myślę,że wszyscy sie zgodzą... Quote
justynavege Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ja nie wpłacałąm ale sie zgadzam :evil_lol: to powinno chyba stać sie tradycja na dogo ze wplaty niewykorzystane dla danego psa bo juz nie potrzeba przechodza na najpilniej tego potrzebujace istoty Quote
iwop Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Niestety nie da się zmienic :( sama o tym pomyslałam ale dostałam informacje, że ponieważ jest juz oferujący to nic nie mozna zmieniac, kurcze :angryy: To bede wystawiac wkólko :( Wiem, ze dramatycznośc tytułu ma znaczenie bo przez aukcje Majmona i Lady łyski dostałam się tutaj. Cholera :( Quote
Beata J. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Słuchajcie, zgadzam się z AniąB. Tytuł niestety musi być bardziej dramatyczny, żeby jak najwięcej osób odwiedziło aukcję. Moja propozycja tytułu: TRAGEDIA!!! Pies zagłodzony na śmierć.... Przygotowałam też krotki tekst. Jesli uznacie że może być to proszę skopiować. [CENTER]TRAGEDIA!!! Malinka została znaleziona w Ligocie koło Wrocławia. Wygląda tak, że na jej widok zaczynasz zwyczajnie, po ludzku płakać. Ale to właśnie my ludzie jesteśmy temu winni.... Nie znamy dokładnej historii tej suni - jedno jest pewne. Ten, kto był jej właścicielem nie jest człowiekiem-jest POTWOREM. Pojawił się jednak cień nadziei na lepsze życie dla Malinki. Znalazła się osoba, która zrobi wszystko aby sunia żyła. Jednak ta szansa dana Malince jest bardzo kosztowna. Sunia jak najszybciej musi się znaleźć w klinice pod opieką fachowców. Dzień pobytu wraz z leczeniem kosztuje ok. 100 zł. To ogromna kwota..... Dlatego zmuszeni jesteśmy prosić o wsparcie finansowe. Przedmiotem aukcji są zdjęcia Malinki PROSZĘ POMÓŻ DLA CIEBIE TO TYLKO 5 zł - DLA NIEJ ŻYCIE [/CENTER] [LEFT] [/LEFT] Quote
Beata J. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ups :oops: dopiero teraz przeczytałam, że nie da się zmienić Quote
Recommended Posts