Oscar Patric Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 wszystkiego najlepszego,dużo,dużo zdrówka i moc całusków dla mojej Królewny:BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort: Quote
bira Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Sto lat sto lat sto:-) Dla slodziutkiej jubilata :-) Quote
whiteterrier Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 O matko leśnictwo? Przyznam, że pierwsze słyszę :D Chcesz być leśniczyn? XD Ja będę najlepsza na kynologii ^^ A dla Żabki sto lat, sto lat ! Spełnienia psich marzeń i dużo smaczków! :loveu: Quote
Karro Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Sto lat i duzo zdrówka Żabko :loveu:! I tooooorbę smakołyków :) Quote
Sonka95 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Hej :loveu: sto sto sto lat dla Żabci :multi: [IMG]http://elementarz2.blox.pl/resource/emoturzz2.gif[/IMG] Quote
Klaudia&Aza Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 [quote name='phase']Ja próbowałam parę razy zrobić sobie takie: [URL]http://img.szafa.pl/ubrania/0/007731450/1319279054/fryzura-loki-blond.jpg[/URL] ale nie wychodzi mi to. :shake: [/QUOTE] Jest wiele fajnych sposobów na loki/fale, tobie się nie utrzymują na długo czy po prostu wychodzi nie taki efekt jak chcesz? WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻABCIU :loveu::new-bday::BIG::BIG: Quote
kalyna Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 [quote name='phase']Widzę, że napisy zrobiły furorę. :oops: Miło mi. :) Dziękujemy kalynko. :)[/QUOTE] bo fajny pomysł to jest.. mi już miejsca na ścianach brakuje :mdleje: Quote
phase Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 [quote name='rashelek']Sto lat, słodziaku, wszystkiego najpsiego :loveu: To może jak taka równa rocznica, pokażesz zdjęcia Żabci-szczeniaczka? :D[/QUOTE] Dziękujemy. :):) Mam tylko jedno zdjęcie Żabciaka, to na pierwszej stronie. :( Zawsze żałuję, że nie mam więcej fotek Żabki maleństwa. [quote name='unikatowydiament']wszystkiego najlepszego,dużo,dużo zdrówka i moc całusków dla mojej Królewny:BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort:[/QUOTE] [quote name='bira']Sto lat sto lat sto:-) Dla slodziutkiej jubilata :-)[/QUOTE] Dziękujemy przepięknie. :loveu: [quote name='whiteterrier']O matko leśnictwo? Przyznam, że pierwsze słyszę :D Chcesz być leśniczyn? XD Ja będę najlepsza na kynologii ^^ A dla Żabki sto lat, sto lat ! Spełnienia psich marzeń i dużo smaczków! :loveu:[/QUOTE] No co Ty leśniczym nie. :evil_lol: Ale np. ratować dzikie ptaki albo pracować w ogrodzie zoologicznym. Leśnictwo akurat na moim UWM weszło chyba jakieś dopiero 3 lata temu. Dziękujemy. :):) [quote name='understandme']Sto lat i duzo zdrówka Żabko :loveu:! I tooooorbę smakołyków :)[/QUOTE] A już dostała, dostała. :cool3: Dziękujemy ślicznie. :) Quote
phase Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 [quote name='Sonka95']Hej :loveu: sto sto sto lat dla Żabci :multi: [IMG]http://elementarz2.blox.pl/resource/emoturzz2.gif[/IMG][/QUOTE] [quote name='dOgLoV']wszystkiego najlepszego :BIG::new-bday:[/QUOTE] Dziękuję Ciotki. :loveu: [quote name='Klaudia&Aza']Jest wiele fajnych sposobów na loki/fale, tobie się nie utrzymują na długo czy po prostu wychodzi nie taki efekt jak chcesz? WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻABCIU :loveu::new-bday::BIG::BIG:[/QUOTE] Wychodzą mi takie nie pożądane: [url]http://www.uroda-wdziek.pl/files/images/fryzury_dlugie_02.jpg[/url] bo ja nie wiem czym robić. Mam tylko lokówkę. No po prostu wychodzą mi za "głębokie" te loki. Dziękujemy za życzonka. :) [quote name='Joann']wszystkiego NAJ NAJ!!!!![/QUOTE] [quote name='ania90']wszystkiego najlepszego Zabusiu :BIG:[/QUOTE] Dziękujemy pięknie. :) [quote name='kalyna']bo fajny pomysł to jest.. mi już miejsca na ścianach brakuje :mdleje:[/QUOTE] :evil_lol: Planuję jeszcze naszkicować myszkę miki. :evil_lol: Ale taką sporą. [quote name='Ty$ka']Kolejnych 10 lat :loveu:[/QUOTE] Oby, oby. :) Quote
whiteterrier Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 O kurczaki no popatrz :D Co tam u Żabci słychać? :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 I jak tam po imprezce Żabcia się miewa :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Cześć, kochane :) Jak po imprezce urodzinowej - tort był? :D Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 oj,właśnie jak tam imprezka? pozdrawiamy Quote
phase Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 [quote name='whiteterrier']O kurczaki no popatrz :D Co tam u Żabci słychać? :loveu:[/QUOTE] [quote name='Sonka95']I jak tam po imprezce Żabcia się miewa :loveu:[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Cześć, kochane :) Jak po imprezce urodzinowej - tort był? :D[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']oj,właśnie jak tam imprezka? pozdrawiamy[/QUOTE] Tortu nie było, ale czekolada (TROCHĘ!) była i różne smaczki , które kupiłam dla niej. :) No i z rollo ode mnie dostała mięcho, więc dziecko zadowolone. :D Jeszcze miałam jej kupić nową obróżkę, chodziłam, szukałam, ale nic ładnego nie ma. ;/ Może na święta coś znajdę. A tak to zimno, strasznie zimno. :shake: Niedługo święta. :multi: Quote
phase Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 [quote name='Ty$ka']Jakie niedługo? Prawie miesiąc :P[/QUOTE] Mi szybko strasznie czas leci, co chwila kolokwium, więc tylko przychodzę na zajęcia, piszę i wychodzę. Znowu nauka i spać. Także dla mnie to już niedługo. :loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ja też się cieszę niesamowicie,że za niedługo święta:razz: Quote
rashelek Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Pocieszę Cię, też mam niewiele zdjęć z Mikrusowego szczenięctwa :( Ale tłumaczę się tym, że to mój pierwszy pies i za bardzo byłam podniecona tym, że jest, niż żeby jej zdjęcia robić :P Mnie też czas teraz szybciutko leci, święta już za 3tyg :loveu: Quote
monia&nero Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-n6M4Tj4eCa0/ULoCchm6bFI/AAAAAAAADhY/-tGpMFI6Swc/s640/DSCF5556.JPG[/url] :loveu: 100 lat , wszystkiego najlepszego, pełni zdrowia i codziennych głasków i mizianek do swojej Pańci :) życza Monia i Nero :) :BIG::new-bday: Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Wczoraj mnie nie było :oops: Sto latek dla Żabci :loveu: Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='phase']Mi szybko strasznie czas leci, co chwila kolokwium, więc tylko przychodzę na zajęcia, piszę i wychodzę. Znowu nauka i spać. Także dla mnie to już niedługo. :loveu:[/QUOTE] Taaa jestem tego samego zdania :loveu: już niedługo święta :loveu: Oby tylko śnieg był.... Quote
Recommended Posts