Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='phase']Ja próbowałam parę razy zrobić sobie takie:
[URL]http://img.szafa.pl/ubrania/0/007731450/1319279054/fryzura-loki-blond.jpg[/URL] ale nie wychodzi mi to. :shake:
[/QUOTE]
Jest wiele fajnych sposobów na loki/fale, tobie się nie utrzymują na długo czy po prostu wychodzi nie taki efekt jak chcesz?

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻABCIU :loveu::new-bday::BIG::BIG:

Posted

[quote name='phase']Widzę, że napisy zrobiły furorę. :oops: Miło mi. :)
Dziękujemy kalynko. :)[/QUOTE]

bo fajny pomysł to jest.. mi już miejsca na ścianach brakuje :mdleje:

Posted

[quote name='rashelek']Sto lat, słodziaku, wszystkiego najpsiego :loveu:
To może jak taka równa rocznica, pokażesz zdjęcia Żabci-szczeniaczka? :D[/QUOTE]
Dziękujemy. :):)
Mam tylko jedno zdjęcie Żabciaka, to na pierwszej stronie. :( Zawsze żałuję, że nie mam więcej fotek Żabki maleństwa.

[quote name='unikatowydiament']wszystkiego najlepszego,dużo,dużo zdrówka i moc całusków dla mojej Królewny:BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort:[/QUOTE]
[quote name='bira']Sto lat sto lat sto:-) Dla slodziutkiej jubilata :-)[/QUOTE]
Dziękujemy przepięknie. :loveu:

[quote name='whiteterrier']O matko leśnictwo? Przyznam, że pierwsze słyszę :D
Chcesz być leśniczyn? XD
Ja będę najlepsza na kynologii ^^

A dla Żabki sto lat, sto lat ! Spełnienia psich marzeń i dużo smaczków! :loveu:[/QUOTE]
No co Ty leśniczym nie. :evil_lol: Ale np. ratować dzikie ptaki albo pracować w ogrodzie zoologicznym.
Leśnictwo akurat na moim UWM weszło chyba jakieś dopiero 3 lata temu.
Dziękujemy. :):)

[quote name='understandme']Sto lat i duzo zdrówka Żabko :loveu:! I tooooorbę smakołyków :)[/QUOTE]
A już dostała, dostała. :cool3:
Dziękujemy ślicznie. :)

Posted

[quote name='Sonka95']Hej :loveu:
sto sto sto lat dla Żabci :multi:
[IMG]http://elementarz2.blox.pl/resource/emoturzz2.gif[/IMG][/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']wszystkiego najlepszego :BIG::new-bday:[/QUOTE]
Dziękuję Ciotki. :loveu:

[quote name='Klaudia&Aza']Jest wiele fajnych sposobów na loki/fale, tobie się nie utrzymują na długo czy po prostu wychodzi nie taki efekt jak chcesz?

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻABCIU :loveu::new-bday::BIG::BIG:[/QUOTE]
Wychodzą mi takie nie pożądane: [url]http://www.uroda-wdziek.pl/files/images/fryzury_dlugie_02.jpg[/url] bo ja nie wiem czym robić. Mam tylko lokówkę. No po prostu wychodzą mi za "głębokie" te loki.
Dziękujemy za życzonka. :)

[quote name='Joann']wszystkiego NAJ NAJ!!!!![/QUOTE]
[quote name='ania90']wszystkiego najlepszego Zabusiu :BIG:[/QUOTE]
Dziękujemy pięknie. :)

[quote name='kalyna']bo fajny pomysł to jest.. mi już miejsca na ścianach brakuje :mdleje:[/QUOTE]
:evil_lol: Planuję jeszcze naszkicować myszkę miki. :evil_lol: Ale taką sporą.

[quote name='Ty$ka']Kolejnych 10 lat :loveu:[/QUOTE]
Oby, oby. :)

Posted

[quote name='whiteterrier']O kurczaki no popatrz :D

Co tam u Żabci słychać? :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']I jak tam po imprezce Żabcia się miewa :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Cześć, kochane :) Jak po imprezce urodzinowej - tort był? :D[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']oj,właśnie jak tam imprezka?

pozdrawiamy[/QUOTE]
Tortu nie było, ale czekolada (TROCHĘ!) była i różne smaczki , które kupiłam dla niej. :) No i z rollo ode mnie dostała mięcho, więc dziecko zadowolone. :D Jeszcze miałam jej kupić nową obróżkę, chodziłam, szukałam, ale nic ładnego nie ma. ;/ Może na święta coś znajdę. A tak to zimno, strasznie zimno. :shake: Niedługo święta. :multi:

Posted

[quote name='Ty$ka']Jakie niedługo? Prawie miesiąc :P[/QUOTE]
Mi szybko strasznie czas leci, co chwila kolokwium, więc tylko przychodzę na zajęcia, piszę i wychodzę. Znowu nauka i spać. Także dla mnie to już niedługo. :loveu:

Posted

Pocieszę Cię, też mam niewiele zdjęć z Mikrusowego szczenięctwa :( Ale tłumaczę się tym, że to mój pierwszy pies i za bardzo byłam podniecona tym, że jest, niż żeby jej zdjęcia robić :P
Mnie też czas teraz szybciutko leci, święta już za 3tyg :loveu:

Posted

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-n6M4Tj4eCa0/ULoCchm6bFI/AAAAAAAADhY/-tGpMFI6Swc/s640/DSCF5556.JPG[/url] :loveu:
100 lat , wszystkiego najlepszego, pełni zdrowia i codziennych głasków i mizianek do swojej Pańci :) życza Monia i Nero :) :BIG::new-bday:

Posted

[quote name='phase']Mi szybko strasznie czas leci, co chwila kolokwium, więc tylko przychodzę na zajęcia, piszę i wychodzę. Znowu nauka i spać. Także dla mnie to już niedługo. :loveu:[/QUOTE]

Taaa jestem tego samego zdania :loveu:
już niedługo święta :loveu:

Oby tylko śnieg był....