Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

spanielek słodki , uwielbiam takie umaszczenie u zwierzaczków :loveu:[/QUOTE]
No witam nareszcie! :)
Mi się podoba taki kolorek, bo wydaje mi się taki czysty.:)

Posted

Żabkowy łysol już znika... :)
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-TNGGbzTzyzk/UD5wDuAv5OI/AAAAAAAACQw/qe1_JQEuI9Y/s640/DSCF4705.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-e9iVsd3-jgw/UD5wDzkHPDI/AAAAAAAACQ0/7oITO1cHmp0/s640/DSCF4706.JPG[/IMG]

Ostatnio coś mi Pulpet zwymiotował. Spała, nagle wstała i zwymiotowała, ale już wszystko w porządeczku.

Posted

[quote name='Ty$ka']Ładnie już wygląda :)

Biedna Żabulka. Dobrze, że już OK.[/QUOTE]
Jakoś nawet szybko jej to zarasta, cieszę się, bo chociaż ludzie już nie pytają co się stało, co się stało.
Nie wiem co jej odbiło, nic nie zjadła takiego, normalnie się zachowywała, ale odpukać jest dobrze. :)

[quote name='dOgLoV']a od czego ona to miała ?? bo nie doczytałam :oops:[/QUOTE]
Quad ją potrącił... Było strasznie, ale nawet nie ma o czym mówić, bo przypomina mi się jej pisk.. Nikomu tego nie życzę, bo aż samemu ma się łzy w oczach... Ale już jest dobrze, tylko niestety musimy zrezygnować z dłuższych spacerów - łapki wysiadają. :(

Posted

[quote name='phase']

Quad ją potrącił... Było strasznie, ale nawet nie ma o czym mówić, bo przypomina mi się jej pisk.. Nikomu tego nie życzę, bo aż samemu ma się łzy w oczach... Ale już jest dobrze, tylko niestety musimy zrezygnować z dłuższych spacerów - łapki wysiadają. :([/QUOTE]

aaaaa no no cos sobie przypominam :-( bidulka :-( ale wazne ze juz jest dobrze :loveu:

Posted

Łysolka już prawie nie widać :D Współczuję wam, a z łapkami to od wypadku?? i przejdzie jej czy już tak zostanie??
zdjęcia rewelacyjne, a cocker piękny mi się bardziej podobają czarno-podpalane ale tak jak na zdjeciu
[IMG]http://images03.olx.pl/ui/5/45/93/1272798006_91324293_1-Zdjecia--Cocker-spaniel-szczeniaki-z-rodowodem-1272798006.jpg[/IMG]

Posted

Bardzo współczuję choroby babci i cioci :shake: Wiem, jak to ciężko, kiedy najbliżsi są chorzy i jak się trzeba męczyć... Ale wszystko się ułoży i będzie dobrze, na pewno!
A cockerek w schronie cudny po prostu :loveu:
Dobrze, że Żabcia już zarasta, ślicznie wygląda :)

Posted

[quote name='Patik']Łysolka już prawie nie widać :D Współczuję wam, a z łapkami to od wypadku?? i przejdzie jej czy już tak zostanie??
zdjęcia rewelacyjne, a cocker piękny mi się bardziej podobają czarno-podpalane ale tak jak na zdjeciu
[IMG]http://images03.olx.pl/ui/5/45/93/1272798006_91324293_1-Zdjecia--Cocker-spaniel-szczeniaki-z-rodowodem-1272798006.jpg[/IMG][/QUOTE]
Cocker ze zdjęcia piękny, te "brwi" :loveu::)
Niestety nie przejdzie, dlatego nad morze jej nie biorę, bo w powrotną stronę raczej już na rękach musiałaby być.. Po wypadku się to nasiliło na przednią bodajże lewą łapę. Dlatego teraz wyjdziemy sobie tutaj koło nas na plac, siedzimy sobie na słoneczku (Żabie to odpowiada, bo ona kocha słońce), jednak dobrze robiłyby jej dłuższe spacerki.

[quote name='rashelek']Bardzo współczuję choroby babci i cioci :shake: Wiem, jak to ciężko, kiedy najbliżsi są chorzy i jak się trzeba męczyć... Ale wszystko się ułoży i będzie dobrze, na pewno!
A cockerek w schronie cudny po prostu :loveu:
Dobrze, że Żabcia już zarasta, ślicznie wygląda :)[/QUOTE]
Dziękuje! Musi być dobrze. Dzisiaj będę wiedzieć, kiedy babcia ma zabieg.

Posted

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

Ładnie jej zarasta futerko :)[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']dzien dobry ;)[/QUOTE]

"Dobry" wieczór. :)

Babcia podjęła decyzję - będzie usuwana cała pierś, 11 września zabieg.

:(:(:( Jest tak bardzo smutno... ech.

Posted

Witam po przerwie :-)

Phase, pisałam na innym wątku, ale powtórzę się tutaj ;-) Trzymam kciuki za Twoją babcię. Będzie dobrze, oby tylko na dobrego lekarza trafiła i wszystko będzie dobrze. Moja mama jest już pięć lat po zabiegu, chemii i naświetlaniu. I jest ok.

Posted

[quote name='bira']Witam po przerwie :-)

Phase, pisałam na innym wątku, ale powtórzę się tutaj ;-) Trzymam kciuki za Twoją babcię. Będzie dobrze, oby tylko na dobrego lekarza trafiła i wszystko będzie dobrze. Moja mama jest już pięć lat po zabiegu, [B]chemii [/B]i naświetlaniu. I jest ok.[/QUOTE]
O matko to jest chyba najgorsze. :(
Dziękuję, dziękuję bardzo za te słowa.. I jeszcze raz dziękuję!

Posted

W tym wszystkim chemia jest najgorsza. Ale moja mama zniosła ją rewelacyjnie. Co kilka tygodni jeździłyśmy do szpitala na kroplówkę i ona od razu do domu wracała, po powrocie pakowałyśmy psy do auta i jechałyśmy do lasu, do tego Inga się urodziła, więc musiała mi pomóc, bo byłam sama (S. był sam w Holandii a ja w PL), nie miała czasu na chorowanie ;-) I tak serio jedyne co mocno przeżyła, to utrata włosów...
Trzymam kciuki, żeby Twoja babcia też tak lekko leczenie zniosła.

Posted

[quote name='bira']W tym wszystkim chemia jest najgorsza. Ale moja mama zniosła ją rewelacyjnie. Co kilka tygodni jeździłyśmy do szpitala na kroplówkę i ona od razu do domu wracała, po powrocie pakowałyśmy psy do auta i jechałyśmy do lasu, do tego Inga się urodziła, więc musiała mi pomóc, bo byłam sama (S. był sam w Holandii a ja w PL), nie miała czasu na chorowanie ;-) I tak serio jedyne co mocno przeżyła, to utrata włosów...
Trzymam kciuki, żeby Twoja babcia też tak lekko leczenie zniosła.[/QUOTE]
Mam nadzieję, że moja babcie będzie też tak silna! :)
Jeszcze raz pięknie dziękuję!

[quote name='Ptysiak']Będę trzymała bardzo mocno kciuki za Twoją babcię :)[/QUOTE]
Dziękuję. :calus:

Posted

Phase, zapytaj babci, bo może chciała by porozmawiać z kimś, kto przeszedł przez to samo, moja mama może do niej zadzwonić, czy Twoja babcia do mojej mamy. Jak coś to daj znać

Posted

[quote name='bira']Phase, zapytaj babci, bo może chciała by porozmawiać z kimś, kto przeszedł przez to samo, moja mama może do niej zadzwonić, czy Twoja babcia do mojej mamy. Jak coś to daj znać[/QUOTE]

Dziękuję! Na pewno przekażę to babci jak tylko się z nią zobaczę!

Posted

MY też dalej trzymamy kciuki jeszcze mocniej;)
Dużo osób wyzdrowiało tylko,żeby babcia miała zajęcie, miała z kim posiedzieć pogadać lub coś porobić zawsze wtedy lepsze nastawienie:]