Guest TyŚka Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Mnie też Wasz powrót mocno cieszy! :) Brakowało mi zdjęć Żabulca. Quote
phase Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Bardzo dziekuje dziewczyny za mile slowa :) :) nie da sie opisac radosci jaka teraz mam z tego ze pies jest znowu przy mnie. Jak ja tesknilam za ta zolza o matko...... Teraz sie nie rozstajemy na krok. U nas dzis piekna pogoda wrocilam z mama z zakupow i zaraz smigamy rodzinka do parku :) oczywiscie w slowie rodzinka zawarta tez jest Zabcia. ;) Moze uda mi sie porobic jakies fotki ladne. Pozdrawiamy cieplutko Quote
Dzikie nieporadne Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Teraz sie musicie soba nacieszyć :) Quote
Guest TyŚka Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 :) wyobrażam sobie Twoje szczęście. Czekamy na fotki w takim razie. Quote
phase Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Teraz sie musicie soba nacieszyć :) ojjj tak, pies chyba będzie miał mnie dość :P Chociaż gdybym ja na jej miejscu dostała tyle smaków co ona to nie odchodziłabym od Pańci na krok :D :) wyobrażam sobie Twoje szczęście. Czekamy na fotki w takim razie. Fotek jest.... mnóstwo :D Nie mogłam przestać robić jej zdjęcia :P Rodzice niedawno kupili sobie łyżworolki i sobie śmigają po parkach. Dziś spróbowałam ja trochę pojeździć i muszę przyznać, że początku nie były wcale takie łatwe. Jakoś za dzieciaka było prościej :D Ale później się wkręciłam i sobie śmiało pojeździłam. Polecam ;) Quote
*Magda* Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Ale narobiłaś fotek Żabci :D Ja proszę męża, żeby kupić rolki już chyba z 5 lat, ale jemu wiecznie się nie chce jeździć, więc po co kupować :/ No a teraz, to i tak muszę poczekać, aż urodzę, bo z brzuchem nie będę ryzykować :P Quote
Dzikie nieporadne Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Ale ona mimo lat, wygląda jak słodki młodizutki cukiereczek i jaka pełna werwy :D Mojej już spada kondycja a ma dopiero 9 lat... Quote
Recommended Posts