phase Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='dOgLoV']świetne zdjęcia :loveu: widac ze żabka to mlały leniuszek :loveu:[/QUOTE] Dzięęęęki. :loveu: Z nią gdzieś wyjść to naprawdę męczarnia... [quote name='Ty$ka']Jakie wspaniałe fotki, ale ta [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-SSicibJPhLA/UiTb3IWqF-I/AAAAAAAAH8k/aKNZ_zeVhAI/s640/20130826_102755.jpg[/URL] no wymiekłam :loveu: Ja kocham wieś, na pewno kiedyś tam zamieszkam, o! :D[/QUOTE] :grins: Chciałabyś mieć gospodarstwo czy tylko koty i psy? [quote name='rashelek']Ile zdjęć :loveu: I wszystkie cudne, nawet nie cytuję :)[/QUOTE] oo dzięki. :loveu: [quote name='kalyna']Taaa niechcący.. chciałaś jej zrobić nowy Image :eviltong:[/QUOTE] No proszę, proszę kto nas odwiedził. :) Oj no jak już ją obcięłam to chciałam czegoś nowego spróbować, zrobić jej pasemko. :diabloti: Już od pół godziny nie śpię, przez katar, który mnie wykańcza.. No i za godzinkę wsiadam na rower i jadę na UWM (mój uniwersytet) , bo muszę wpłacić [B]AŻ 4 ZŁ[/B] za indeks. :roll: Z jednej strony to dobrze, bo ruch będę miała, ale jak będzie zamknięte to... A my chyba znowu w weekend jedziemy na wieś. Mama ma 6.09. imieniny postanowiłam, że zamiast dawać jej bukiet róż dam (np) storczyka. :) Quote
phase Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='magdabroy']Wybierz ładnego tego storczyka :p[/QUOTE] No właśnie chciałabym jakiś różowy lub niebieskie (ten to już w ogóle piękny). Chyba że znajdę coś innego. Quote
bety Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Sonka95']Ło po 8 to ja na drugi bok się przekręcałam ,ale dzisiaj i tak wcześnie wstałam bo kilka minut po 10 :evil_lol:[/QUOTE] O rany ale z Was śpiochy :p - ja ostatnio wstałam i 5.40 żeby z psem wyjść na spacer, zimno było jak ... a moja Inari patrzyła na mnie jak na debila, czego ja od niej chcę. :evil_lol: Jakie cudne [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-SSicibJPhLA/UiTb3IWqF-I/AAAAAAAAH8k/aKNZ_zeVhAI/s640/20130826_102755.jpg[/URL] Do twarzy jej w nowej fryzurce [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Vykl3uxsb18/UiTb3ve3t4I/AAAAAAAAH8o/9ogzmpC0tI8/s640/20130828_161718.jpg[/URL] Pzdr Quote
Błyskotka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Taka zmiana pogody jest najgorsza i pewnie stąd te przeziębienie. Quote
Sonka95 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Zdrówka ;) taka pogoda , że teraz ciągle kogoś łapie przeziębienie ... Quote
phase Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='bety']O rany ale z Was śpiochy :p - ja ostatnio wstałam i 5.40 żeby z psem wyjść na spacer, zimno było jak ... a moja Inari patrzyła na mnie jak na debila, czego ja od niej chcę. :evil_lol: Jakie cudne [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-SSicibJPhLA/UiTb3IWqF-I/AAAAAAAAH8k/aKNZ_zeVhAI/s640/20130826_102755.jpg[/URL] Do twarzy jej w nowej fryzurce [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Vykl3uxsb18/UiTb3ve3t4I/AAAAAAAAH8o/9ogzmpC0tI8/s640/20130828_161718.jpg[/URL] Pzdr[/QUOTE] :grin::grin: Dzięki. :loveu: Miło Cię widzieć. :loveu: A swoją drogą dawno nie pokazywałaś dziewczyny. :hmmmm: [quote name='Błyskotka']Taka zmiana pogody jest najgorsza i pewnie stąd te przeziębienie.[/QUOTE] Prawda. Raz ciepło, raz zimno.. [quote name='Sonka95']Zdrówka ;) taka pogoda , że teraz ciągle kogoś łapie przeziębienie ...[/QUOTE] Dziękuję. :) Dostałam telefon w sprawie pracy - na stoisku ze srebrną biżuterią. Trochę mam problem z dojazdem tam, ale o 10:30 (o wiele za wcześnie:lol:) mam spotkanie tam jutro. :) Quote
phase Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='dOgLoV']ooo to trzymam kciuki ;)[/QUOTE] Dziękuję. :loveu: Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='phase']No właśnie chciałabym jakiś różowy lub niebieskie (ten to już w ogóle piękny). Chyba że znajdę coś innego.[/QUOTE] Niebieskie są farbowane sztucznie ;) Jak będzie kwitł po raz kolejny, to zakwitnie na biało :roll: Trzymam :thumbs: Quote
phase Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='dOgLoV']nie dziękuj :eviltong:[/QUOTE] Nie dziękuję. :diabloti::evil_lol: [quote name='magdabroy']Niebieskie są farbowane sztucznie ;) Jak będzie kwitł po raz kolejny, to zakwitnie na biało :roll: Trzymam :thumbs:[/QUOTE] Ja to tylko obeznana w kaktusach, nie znam się zbytnio na kwiatach. :lol: No to może lepiej różowe, zobaczymy jutro. :) dzięki, dzięki. :) Quote
phase Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Jestem wściekła z głupoty (dorosłych?) ludzi... - chodzi mi o panią i pana, którzy prowadzili rozmowę. Żałuję, że nie powiedziałam, co o nich myślę. U nas bilet ulgowy kosztuję 1,45zł. Niby nic ale w 2 strony to już jest 3zł. Prawie na lotto starczy. :evil_lol: Zmarnowałam czas, kasę i złość. Było nas na spotkaniu chyba z 12 dziewczyn, ciągle ktoś dochodził. Czekałyśmy, stałyśmy tak w grupce. Chcieli CV (mimo że wysyłałyśmy im na meila). Kobita z facetem nie poszukują osób uczących się. No ku...a mać, przecież w CV jest czarno na białym napisane kto się uczy kto nie! To po jaką cholerę nas w ogóle wezwali!! Moja rozmowa z nimi trwała z 2 min, a czekałam tam prawie godzinę. :roll: Quote
rashelek Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Przykro mi bardzo, widzę, że też w ogóle nie idzie to u Ciebie do przodu :shake: Ale jeszcze miesiąc i już nie będziemy tak bezczynnie siedzieć, zawsze to jakieś pocieszenie ;) Quote
Sonka95 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Szkoda , że z praca nie wypaliło , ale jak to mówią do 3 razy sztuka ;) Quote
Molowe Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Kurcze współczuje takich beznadziejnych sytuacji,będziesz jeszcze próbowała coś znaleźć? :) Quote
phase Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 (edited) [quote name='rashelek']Przykro mi bardzo, widzę, że też w ogóle nie idzie to u Ciebie do przodu :shake: Ale jeszcze miesiąc i już nie będziemy tak bezczynnie siedzieć, zawsze to jakieś pocieszenie ;)[/QUOTE] Ach, szkoda gadać.. No niby tak, tylko potem będę marudzić, że za dużo tego wychodzenia. :evil_lol: [quote name='Sonka95']Szkoda , że z praca nie wypaliło , ale jak to mówią do 3 razy sztuka ;)[/QUOTE] Oby w moim przypadku się trafiło. :) [quote name='Molowe']Kurcze współczuje takich beznadziejnych sytuacji,będziesz jeszcze próbowała coś znaleźć? :)[/QUOTE] Myślę, że tak, ja z każdego grosza będę zadowolona. :) edit: kupiłam mamie storczyka. :) Bardzo mi się podoba. I niedługo z Żabką idziemy na spacerek, dosyć długi, więc jestem ciekawa jak dziewczyna da radę. Edited September 6, 2013 by phase Quote
Molowe Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Mama na pewno się ucieszy moja uwielbia storczyki mamy ich chyba z 8 w domu :3 miłego spacerku :loveu: Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Czekam na fotkę storczyka :p Mnie wczoraj kusiło, żeby kupić 2, bo takich jeszcze nie miałam :shake: Ale ich nie kupiłam, bo póki co nie mam gdzie ich postawić :roll: Quote
Sonka95 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Mojej mamie też bardzo podobaja się storczyki :loveu: i jak sobie sama nie kupi to dostanie na imieniny :cool3: Quote
phase Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Molowe']Mama na pewno się ucieszy moja uwielbia storczyki mamy ich chyba z 8 w domu :3 miłego spacerku :loveu:[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']udanego spacerku:)[/QUOTE] Dzięki. :) Było fajnie i ciepło. Żabulek poszła bez problemu, jak wróciła to padła, ale jestem z niej dumna. przeszła nawet niezły kawał drogi. :loveu: [quote name='magdabroy']Czekam na fotkę storczyka :p Mnie wczoraj kusiło, żeby kupić 2, bo takich jeszcze nie miałam :shake: Ale ich nie kupiłam, bo póki co nie mam gdzie ich postawić :roll:[/QUOTE] Jak wrócę ze wsi postaram się wstawić fotki kwiatuszka. :) Ja mam taki problem u siebie z kaktusami. :lol: Bo wczoraj nie mogłam się powstrzymać przed kupnem kolejnym. :oops: [quote name='Sonka95']Mojej mamie też bardzo podobaja się storczyki :loveu: i jak sobie sama nie kupi to dostanie na imieniny :cool3:[/QUOTE] No i bardzo dobry pomysł. :) Dzisiaj jadę na wieś, ale niestety bez Żabki. Będzie sporo rodzinki i dzieci, Żabcie wtedy dostaje szału. Przykro mi, że do jutra będzie zamulała w domu, ale i tak miała dobrze ostatnimi czasy. Teraz grzeje się na słoneczku.:) Mama zadowolona z kwiatuszka. :) Quote
Sonka95 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Udanego wypadu :loveu: a z Żabcią po prostu następnym razem pojedziecie ;) Quote
rashelek Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 No to miłego wyjazdu, a Żabcia sobie w końcu od Ciebie odpocznie :evil_lol: Quote
Recommended Posts