Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']świetne zdjęcia :loveu:

widac ze żabka to mlały leniuszek :loveu:[/QUOTE]
Dzięęęęki. :loveu: Z nią gdzieś wyjść to naprawdę męczarnia...

[quote name='Ty$ka']Jakie wspaniałe fotki, ale ta [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-SSicibJPhLA/UiTb3IWqF-I/AAAAAAAAH8k/aKNZ_zeVhAI/s640/20130826_102755.jpg[/URL] no wymiekłam :loveu:

Ja kocham wieś, na pewno kiedyś tam zamieszkam, o! :D[/QUOTE]
:grins:
Chciałabyś mieć gospodarstwo czy tylko koty i psy?

[quote name='rashelek']Ile zdjęć :loveu: I wszystkie cudne, nawet nie cytuję :)[/QUOTE]
oo dzięki. :loveu:

[quote name='kalyna']Taaa niechcący.. chciałaś jej zrobić nowy Image :eviltong:[/QUOTE]
No proszę, proszę kto nas odwiedził. :)
Oj no jak już ją obcięłam to chciałam czegoś nowego spróbować, zrobić jej pasemko. :diabloti:

Już od pół godziny nie śpię, przez katar, który mnie wykańcza.. No i za godzinkę wsiadam na rower i jadę na UWM (mój uniwersytet) , bo muszę wpłacić [B]AŻ 4 ZŁ[/B] za indeks. :roll:
Z jednej strony to dobrze, bo ruch będę miała, ale jak będzie zamknięte to...
A my chyba znowu w weekend jedziemy na wieś.

Mama ma 6.09. imieniny postanowiłam, że zamiast dawać jej bukiet róż dam (np) storczyka. :)

Posted

[quote name='magdabroy']Wybierz ładnego tego storczyka :p[/QUOTE]

No właśnie chciałabym jakiś różowy lub niebieskie (ten to już w ogóle piękny). Chyba że znajdę coś innego.

Posted

[quote name='Sonka95']Ło po 8 to ja na drugi bok się przekręcałam ,ale dzisiaj i tak wcześnie wstałam bo kilka minut po 10 :evil_lol:[/QUOTE]

O rany ale z Was śpiochy :p - ja ostatnio wstałam i 5.40 żeby z psem wyjść na spacer, zimno było jak ... a moja Inari patrzyła na mnie jak na debila, czego ja od niej chcę. :evil_lol:

Jakie cudne [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-SSicibJPhLA/UiTb3IWqF-I/AAAAAAAAH8k/aKNZ_zeVhAI/s640/20130826_102755.jpg[/URL]

Do twarzy jej w nowej fryzurce [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Vykl3uxsb18/UiTb3ve3t4I/AAAAAAAAH8o/9ogzmpC0tI8/s640/20130828_161718.jpg[/URL]

Pzdr

Posted

[quote name='bety']O rany ale z Was śpiochy :p - ja ostatnio wstałam i 5.40 żeby z psem wyjść na spacer, zimno było jak ... a moja Inari patrzyła na mnie jak na debila, czego ja od niej chcę. :evil_lol:

Jakie cudne [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-SSicibJPhLA/UiTb3IWqF-I/AAAAAAAAH8k/aKNZ_zeVhAI/s640/20130826_102755.jpg[/URL]

Do twarzy jej w nowej fryzurce [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Vykl3uxsb18/UiTb3ve3t4I/AAAAAAAAH8o/9ogzmpC0tI8/s640/20130828_161718.jpg[/URL]

Pzdr[/QUOTE]
:grin::grin:
Dzięki. :loveu: Miło Cię widzieć. :loveu: A swoją drogą dawno nie pokazywałaś dziewczyny. :hmmmm:

[quote name='Błyskotka']Taka zmiana pogody jest najgorsza i pewnie stąd te przeziębienie.[/QUOTE]
Prawda. Raz ciepło, raz zimno..

[quote name='Sonka95']Zdrówka ;) taka pogoda , że teraz ciągle kogoś łapie przeziębienie ...[/QUOTE]
Dziękuję. :)

Dostałam telefon w sprawie pracy - na stoisku ze srebrną biżuterią. Trochę mam problem z dojazdem tam, ale o 10:30 (o wiele za wcześnie:lol:) mam spotkanie tam jutro. :)

Posted

[quote name='phase']No właśnie chciałabym jakiś różowy lub niebieskie (ten to już w ogóle piękny). Chyba że znajdę coś innego.[/QUOTE]

Niebieskie są farbowane sztucznie ;) Jak będzie kwitł po raz kolejny, to zakwitnie na biało :roll:

Trzymam :thumbs:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie dziękuj :eviltong:[/QUOTE]
Nie dziękuję. :diabloti::evil_lol:

[quote name='magdabroy']Niebieskie są farbowane sztucznie ;) Jak będzie kwitł po raz kolejny, to zakwitnie na biało :roll:

Trzymam :thumbs:[/QUOTE]
Ja to tylko obeznana w kaktusach, nie znam się zbytnio na kwiatach. :lol:
No to może lepiej różowe, zobaczymy jutro. :)
dzięki, dzięki. :)

Posted

Jestem wściekła z głupoty (dorosłych?) ludzi... - chodzi mi o panią i pana, którzy prowadzili rozmowę. Żałuję, że nie powiedziałam, co o nich myślę. U nas bilet ulgowy kosztuję 1,45zł. Niby nic ale w 2 strony to już jest 3zł. Prawie na lotto starczy. :evil_lol: Zmarnowałam czas, kasę i złość. Było nas na spotkaniu chyba z 12 dziewczyn, ciągle ktoś dochodził. Czekałyśmy, stałyśmy tak w grupce. Chcieli CV (mimo że wysyłałyśmy im na meila). Kobita z facetem nie poszukują osób uczących się. No ku...a mać, przecież w CV jest czarno na białym napisane kto się uczy kto nie! To po jaką cholerę nas w ogóle wezwali!! Moja rozmowa z nimi trwała z 2 min, a czekałam tam prawie godzinę. :roll:

Posted

Przykro mi bardzo, widzę, że też w ogóle nie idzie to u Ciebie do przodu :shake: Ale jeszcze miesiąc i już nie będziemy tak bezczynnie siedzieć, zawsze to jakieś pocieszenie ;)

Posted (edited)

[quote name='rashelek']Przykro mi bardzo, widzę, że też w ogóle nie idzie to u Ciebie do przodu :shake: Ale jeszcze miesiąc i już nie będziemy tak bezczynnie siedzieć, zawsze to jakieś pocieszenie ;)[/QUOTE]
Ach, szkoda gadać..
No niby tak, tylko potem będę marudzić, że za dużo tego wychodzenia. :evil_lol:

[quote name='Sonka95']Szkoda , że z praca nie wypaliło , ale jak to mówią do 3 razy sztuka ;)[/QUOTE]
Oby w moim przypadku się trafiło. :)

[quote name='Molowe']Kurcze współczuje takich beznadziejnych sytuacji,będziesz jeszcze próbowała coś znaleźć? :)[/QUOTE]
Myślę, że tak, ja z każdego grosza będę zadowolona. :)

edit: kupiłam mamie storczyka. :) Bardzo mi się podoba.
I niedługo z Żabką idziemy na spacerek, dosyć długi, więc jestem ciekawa jak dziewczyna da radę.

Edited by phase
Posted

[quote name='Molowe']Mama na pewno się ucieszy moja uwielbia storczyki mamy ich chyba z 8 w domu :3 miłego spacerku :loveu:[/QUOTE]
[quote name='unikatowydiament']udanego spacerku:)[/QUOTE]
Dzięki. :) Było fajnie i ciepło. Żabulek poszła bez problemu, jak wróciła to padła, ale jestem z niej dumna. przeszła nawet niezły kawał drogi. :loveu:

[quote name='magdabroy']Czekam na fotkę storczyka :p
Mnie wczoraj kusiło, żeby kupić 2, bo takich jeszcze nie miałam :shake: Ale ich nie kupiłam, bo póki co nie mam gdzie ich postawić :roll:[/QUOTE]
Jak wrócę ze wsi postaram się wstawić fotki kwiatuszka. :)
Ja mam taki problem u siebie z kaktusami. :lol: Bo wczoraj nie mogłam się powstrzymać przed kupnem kolejnym. :oops:

[quote name='Sonka95']Mojej mamie też bardzo podobaja się storczyki :loveu: i jak sobie sama nie kupi to dostanie na imieniny :cool3:[/QUOTE]
No i bardzo dobry pomysł. :)

Dzisiaj jadę na wieś, ale niestety bez Żabki. Będzie sporo rodzinki i dzieci, Żabcie wtedy dostaje szału. Przykro mi, że do jutra będzie zamulała w domu, ale i tak miała dobrze ostatnimi czasy. Teraz grzeje się na słoneczku.:)
Mama zadowolona z kwiatuszka. :)