Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
https://lh5.googleusercontent.com/-2ZVVo2jufh4/UwnwHuAlMtI/AAAAAAAAKxA/KVXQChHWCBY/s640/DSCF4903.JPG moczymy łapki :evil_lol:
A moja Tora dziś zaliczyła pierwszą kąpiel w jeziorze w tym roku :p

O kurczę... :shock: Szalona. :):)

Malgoska napisał(a):
ależ ona słodka
wiosny szuka :)

Dziękujemy :loveu:
Ona to już najlepiej lato by chciała. :)

rashelek napisał(a):

Zaciesz od ucha do ucha. :)
Maleństwo zadowolone, choć padnięte. :)

Sonka95 napisał(a):

Dziękuję pięknie! :loveu:

Ty$ka napisał(a):

U nas tak od dobrego czasu już pięknie. :) Choć błoto wszędzie. Bleeeee. Żabie wczoraj już ten syf wysychał, normalnie w brodziku musiała drapac to wszystko, by się od niej odkleiło. :lol:
Się wystraszyła, bo mama ruszyła tym lodem a ta uciekła. :evil_lol:

Posted

agutka napisał(a):
wiosenna żabcia :smile:

:)

Molowe napisał(a):

Ona to taka pocieszna jest, naprawdę. :) DOSŁOWNIE żaden sąsiad jej nie ominie, z resztą ona do każdego musi iść się przywitać, albo sąsiedzi mówią "Co Żabcia" albo "oooo Żabcia". :):)
Nawet sąsiedzi ja uwielbiają. :)

Mój maluszek już się starzeje. :( łapki troszkę siadają, wczoraj wieczorem nie chciała zejść ze schodów, upierała się, aż w końcu musiałam ją wziąć na ręce, bo nie zeszłaby. Musimy zrezygnować z długich wypraw, choć to i tak nie są długie spacery, częściej a krócej po prostu...
A tak to dziś też jest pieknie :loveu: Ale mróz..

Posted

Widać,że wszyscy ją kochacie i w sumie nic dziwnego takiej Żabuli nie da się nie kochać :loveu:

Oj niestety czas za szybko leci ale Żabula i tak się chyba dosyć fajnie trzyma znam psy dużo młodsze od niej,które już w ogóle nie mają energii i chęci do czegokolwiek :lol:

Posted

Molowe napisał(a):
Widać,że wszyscy ją kochacie i w sumie nic dziwnego takiej Żabuli nie da się nie kochać :loveu:

Oj niestety czas za szybko leci ale Żabula i tak się chyba dosyć fajnie trzyma znam psy dużo młodsze od niej,które już w ogóle nie mają energii i chęci do czegokolwiek :lol:

Wydaje mi sie ze jej nie da sie nie kochac hihi. Ja wiem ze wiekszosc wladcicieli uwaza tak o swoich psiakach i rozumiem. :) No chyba ze naprawde ktos nie lubi psow. :D
Niby to juz 11 lat ale teraz juz w ogole za szybko czas leci :( wiem ze Zabcia jest "ciut" za gruba, ale sa psiaki ktore w jej wieku sa jak belki. I tak staram aie ja normalnie karmic systematycznie i dawac wiecej spacerkow chociaz krotkich ale czestszych. Podobno sen tez spala hah a ona spi chrapie spi chrapie :D byc moze w piatek lub w najblizszym czasie Zabulek pozna nowego kolege w typie bull :loveu: Zobaczymy jak to wyjdzie. :)

Posted

Czas za szybko płynie... I tylko przykro patrzeć, jak ukochany przyjaciel się starzeje i przestaje mieć siłę na te wszystkie szalone rzeczy, które się robiło do tej pory :(
Ale Żabcia się dobrze trzyma, wiadomo, wiek jej się daje we znaki, ale spacerki ma i na słoneczku się może opalać :loveu: Niejeden psi staruszek chciałby mieć takie życie :D

Posted

Angi napisał(a):
ale mnie długo tu nie było :loveu:

Sieeeemaa :loveu:

rashelek napisał(a):
Czas za szybko płynie... I tylko przykro patrzeć, jak ukochany przyjaciel się starzeje i przestaje mieć siłę na te wszystkie szalone rzeczy, które się robiło do tej pory :(
Ale Żabcia się dobrze trzyma, wiadomo, wiek jej się daje we znaki, ale spacerki ma i na słoneczku się może opalać :loveu: Niejeden psi staruszek chciałby mieć takie życie :D

Chociaż to jest piękne, tak od szczeniaka tyle lat razem.. I już do końca. :)
Ojj ona to by całe dnie na słonku przeleżała, dlatego na jej łapki ciepełko się przyda. :loveu:

agutka napisał(a):
a co planujesz ttb czy tylko ktoś bliski będzie miał ?? :lol:

Planuje to ja od kilku lat. :D Ale dopiero swojego TTB będę miała jak się wyprowadzę.
Mój kolega ma, także będzie z kim chodzić na spacerki. :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie za wygodnie jej na ławce? :D

Skądże :grins::diabloti:

Sonka95 napisał(a):

Ona sama jak te słoneczko. :)

marra napisał(a):

A ja tu widzę ogromną dumę na tym zdjęciu i nochal zadarty aż do nieba :D arystokracja :D ale ja znam ten typ, mam go w domu :P:

Hahahahahha :evil_lol:

unikatowydiament napisał(a):
popołudniowe witanko,Żabulec cudowny,zresztą jak zawsze:loveu:

rashelek napisał(a):
Lubię te fotałki, na których tak się wygrzewa na słoneczku :loveu:

Jutro znowu chiba będą, pogoda raczej ma dopisać a my czmykamy na spacerek po 15 z psim kolegą TTB. :) Wspaniałym i niezwykle pięknym :loveu:

Ostatnio mamusia mnie tak uczesała. :grins: Ma ten talent. :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Kurcze, jaki warkocz :crazyeye:

A raz jeszcze zrobiła mi takiego oszukanego warkocza, że jakby na zewnątrz. :) Następnym razem też pstryknę fotkę. :)