Lofty Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Wybieram się na te wystawy, jeśli ktoś jest chętny na wspólną podróż zapraszam. Tu można znaleźć więcej informacji: [url]http://www.achrsm.ro/index.php/exhibition/schedule/ro[/url] Quote
Ganzi Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Lofty mogę prosić o info na pw. o kosztach, noclegu, transporcie i skąd jedziesz w ogóle? Quote
Lofty Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Ganzi']Lofty mogę prosić o info na pw. o kosztach, noclegu, transporcie i skąd jedziesz w ogóle?[/QUOTE] Przepraszam, ale mam już komplecik. Quote
ENDRIUTRACKER Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Witam wybieramy się na te wystawy . Jedziemy wygodnym busikiem z WA-WY trasą na Rzeszów ale jesli byli by chetni z innych okolic czemu nie możemy ustalić inną .Mamy 3 miejsca wolne info na PW albo na [email][email protected][/email] Quote
ENDRIUTRACKER Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Witam przypomnę tylko że pierwszy termin zgłoszeń to 1 marca . Z nami mogą pojechać jeszcze dwie osoby - mamy wygodny transport i hotel również zarezerwowany . Zapraszamy .Info na PW albo na [email][email protected][/email] Quote
ENDRIUTRACKER Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 do wtorku 17.IV trzymam rezerwację noclegu - jeśli są jeszcze zainteresowani wyjazdem . Info na PW lub [email][email protected][/email] Quote
Minio Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 A gdzie macie nocleg bo w Satu Mare dosyć drogie hotele . My szukamy czegoś w okolicy . Niestety jeszcze niczego nie zarezerwowaliśmy Quote
Lofty Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Wytawa fajnie zorganizowana, pogoda troszkę w kratkę - szczególnie w pierwszy dzień. Klimat i atmosfera iście polska:) Fajnie jechać na zagraniczną wystawę i w zasadzie czuć się jak u siebie:) Super atmosfera !!! No i wyniki też jak dla nas super:) Dessi (Lofty Desperado) - 2 x CAC, CACIB, BOB i BOG I !!!! Dziś odpoczynek i w czwartek w drogę tym razem do Chorwacji :) może ktoś się wybiera ?? Było by miło się spotkać :) Quote
Minio Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 My też bardzo zadowoleni . Dziękujemy za towarzystwo . Nasza Luśka My fair Lady Ruvido - 2x CACIB , tym samym skończyny inter championat , Nasz Gucio - 2xCACIB , 2x BOB , Quote
ENDRIUTRACKER Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Hej nam też udało się szczęsliwie powrócić ... fajny wyjazd, miła atmosfera ,dużo zdobytych tytułów i nowych doswiadczeń . ... jutro podam link do fotek .... z wystawy . Quote
juliola Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Bardzo dziękuję ENDRIUTRACKEROWI za zawiezienie do Satu Mare ! Atmosfera wspaniała, wygodny bus, szybki transport! A najważniejsze to to, że ENDRIUTRACKER troszczył się o wszystko : naszą wygodę, nasze samopoczucie, był pomocny, dwoił się i troił, załatwiał, ułatwiał itd. Jestem pod wrażeniem. Przy następnych wyjazdach nie zapominajcie o mnie - chętnie pojadę. Dzięki temu wyjazdowi pies urodzony u mnie skończył Interchampionat jako czwarty Interchampion z miotu. ENDRIUTRACKER - masz u mnie naleweczkę domowej roboty Quote
ATHENA Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Moje Border Terrierki przywiozły 2 Ch.Ro :) Super było :) Quote
ENDRIUTRACKER Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 wreszcie udało się .....[url]https://picasaweb.google.com/endriutracker/WystawyWSatuMare12122IV2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCISKtt_7n73WzAE&feat=directlink[/url] Quote
trusek Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 My też wróciłyśmy z czterema charcikami włoskimi i czterema championatami RO. Zibibbo All Italica skończył Intera. Dziękujemy za miłą atmosferę i pogawędki z naszą Polską Ekipą. Quote
Recommended Posts