some Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 karola dla nas "49" jest tym czarodziejskim i od niego zaczelysmy realizowac Nasz plan... takze faktycznie... Bass to zapoczatkowal i dla Nas ma to znaczenie, przynajmniej dla mnie... przesuwam sie coraz bardziej w prawo ;) Quote
Joanna K. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='some']karola dla nas "49" jest tym czarodziejskim i od niego zaczelysmy realizowac Nasz plan... takze faktycznie... Bass to zapoczatkowal i dla Nas ma to znaczenie, przynajmniej dla mnie... przesuwam sie coraz bardziej w prawo ;)[/QUOTE] Pamiętaj że My idziemy za Tobą ;) Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='some']karola dla nas "49" jest tym czarodziejskim i od niego zaczelysmy realizowac Nasz plan... takze faktycznie... Bass to zapoczatkowal i dla Nas ma to znaczenie, przynajmniej dla mnie... przesuwam sie coraz bardziej w prawo ;)[/QUOTE] ok ja nie chce psuc nikomu planow zwlaszcza tych czarodziejskich, zamowilam kilka pakietow ogloszen, Sybir sie zalapal, bo przede wszystkim byl ze Szczecina, skąd ja również jestem....ja tylko chce znać te plany:) i bardzo chętnie wspomogę.... moim najbliżysz sercu schronisko jest Biała Podlaska niestety...bo tam są mega ludzie, mega walczą, i sama ma sunię, która przybyła prawie 800 km z Białej po 9-ciu latach przywiązaniu łańcuchem do budy, nie mająca nogi taki psiak, który nikogo nie interesuje...Nie znająca totalnie życia zwłaszcza domowego.... Ale ja się uginam do planu wyrywania szczecińskich psów jak najbardziej.. więc 49 niech będzie magiczny:) Quote
some Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Karola a wlasnie w szczecinskim tego brakuje oprocz dobrych duszyczek od astow... takze zbieramy sily i dzialamy!!!! ;) Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Asia jest dla mnie mistrzem pomocy - ostatni weekend pokazał mi w 1000000000% jaka to osoba, uwielbiam Cię kochana:))))) Ty wiesz za co. I obiecuję, że więciej nie wykorzystam i nie nadwyrężę:) Mam nadzieję, że chociaż się finansowo odkupiłam w kwesti bursztynowej Lusi:) Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='some']Karola a wlasnie w szczecinskim tego brakuje oprocz dobrych duszyczek od astow... takze zbieramy sily i dzialamy!!!! ;)[/QUOTE] Ja jestem jak najbardziej za, mamy za sobą Dianę (Psia Farma), która może prawie wszystko w schornisku....i tylko zróbmy plan i działajmy Quote
BajUla Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='karolkamadry']ok ja nie chce psuc nikomu planow zwlaszcza tych czarodziejskich, zamowilam kilka pakietow ogloszen, Sybir sie zalapal, bo przede wszystkim byl ze Szczecina, skąd ja również jestem....ja tylko chce znać te plany:) i bardzo chętnie wspomogę.... moim najbliżysz sercu schronisko jest Biała Podlaska niestety...bo tam są mega ludzie, mega walczą, i sama ma sunię, która przybyła prawie 800 km z Białej po 9-ciu latach przywiązaniu łańcuchem do budy, nie mająca nogi taki psiak, który nikogo nie interesuje...Nie znająca totalnie życia zwłaszcza domowego.... Ale ja się uginam do planu wyrywania szczecińskich psów jak najbardziej.. więc 49 niech będzie magiczny:)[/QUOTE] Karola, zawsze możemy rozlezć się po schronie jak "zaraza":evil_lol: jedna w prawo druga w lewo, zawsze to szybciej zadziała, jak bakterii więcej:evil_lol:, tylko że ja cholender, to taka raczej zawsze bardziej " lewa":diabloti: byłam.... Aj tam aj tam Ola, co to za "49", jakaś tam liczba, ja to proponuję "Trzystu":evil_lol: , to taki fajny film był i Pan taki ładny, silny....:oops: Quote
BajUla Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='some']Karola a wlasnie w szczecinskim tego brakuje oprocz dobrych duszyczek od astow... takze zbieramy sily i dzialamy!!!! ;)[/QUOTE] No, szacunek wielki dziewczyny, naprawdę, na takie miasto i tyle psów, ja ani jednego bulla nie widziałam....dziewczyny to już pod kwarantanną dyżury całodobowe mają....i od razu cyk i pies zabrany, a ta cała reszta mieszaniny i to generalnie wielkogabarytowej...ach...Jesoo:crazyeye:, poczytałam że nasz Bassior jakąś larwę miał w łapie:crazyeye:, normalnie wszystko mnie zaczęło swędzieć, co ja w tym samochodzie teraz powynajduję...oprócz puchu "blizniaczek":diabloti: Quote
BajUla Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 U Sybira wszystko w porządku, wklejam informację, jaką dostałam od Izy::loveu: Mam Ciebie dobre wiadomosci - Sybir strasznie duzo je, nie ma sensacji zoladkowych, duzo biega, jutro jedziemy do niego z Darkiem, zeby go wymeczyc porzadnie, bo ma mase energii!!!!!! Quote
some Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Asia daj maila to Ci wysle zdjecia Sybira bo ja nie umiem wklejac- sierota... Sybir ma mnostwo energii, cieszy sie na widok Izy i jej meza ... na spacerach ciagnie jak szalony a je coraz wiecej i bedzie coraz silniejszy ;) nie lubi wracac do kojca z wybiegu no i lubi jesc z garnka zamiast miski ;) nie spodobalo mu sie zapinanie na smycz, ale moze to jeszcze trauma po schronie? widzialam jak Ci opiekunowie go raz wyprowadzali.. ehh... Sybirek wciaz czeka na kapiel i szczotkowanie, bo na razie trzeba mu zaoszczedzic stresu.. pani Iza uwaza ze za jakis czas trzeba bedzie chlopaka zapisac na szkolenie , smycz to dla niego nowosc! Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Ola, wysłałam też Asi to samo:lol: Quote
Joanna K. Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='BajUla']Ola, wysłałam też Asi to samo:lol: Proszę bardzo.Wklejam fotki Sybira :) Widać że jest szczęśliwy :loveu: Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Joanna K.']Proszę bardzo.Wklejam fotki Sybira :) Widać że jest szczęśliwy :loveu: A jaki brudny!!!:diabloti: To nie ten sam pies, co w schronie, podmienili;) Quote
Joanna K. Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Są nowe wieści od Sybira ? Chciałabym się dowiedzieć jak on tam się zachowuje.Czy był sprawdzony na inne psy.Jaki ma stosunek do ludzi. Quote
Joanna K. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 W sobotę jadę do Sybira. Razem ze Mną jedzie Pani Dorota Dawidowicz :) Quote
BajUla Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Joanna K. napisał(a):W sobotę jadę do Sybira. Razem ze Mną jedzie Pani Dorota Dawidowicz :) O, to super, o której jedziecie? Pracowita sobota "pod psem" się zapowiada;) Wytłumaczę Ci jak dojechać;) Quote
Joanna K. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 BajUla napisał(a):O, to super, o której jedziecie? Pracowita sobota "pod psem" się zapowiada;) Wytłumaczę Ci jak dojechać;) To jest miejscowość Żórawie za Gryfinem tak ? Muszę też Dorocie przekazać dokładny adres. Quote
BajUla Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Joanna K. napisał(a):To jest miejscowość Żórawie za Gryfinem tak ? Muszę też Dorocie przekazać dokładny adres. Napisałam Ci, mam nadzieję, że Ty i Dorota zrozumiecie:diabloti: Quote
Joanna K. Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Sybir dzisiaj opuścił hotelik. Powodzenia w nowym domku :) Quote
karolkamadry Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 OOOO, to dobre wieści:) Powodzenia chłopaku:) Quote
Recommended Posts