Jump to content
Dogomania

SYBIR - Cudny pies w typie alaskan malamut w nowym domu!!!

Recommended Posts

Posted

karola dla nas "49" jest tym czarodziejskim i od niego zaczelysmy realizowac Nasz plan... takze faktycznie... Bass to zapoczatkowal i dla Nas ma to znaczenie, przynajmniej dla mnie... przesuwam sie coraz bardziej w prawo ;)

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='some']karola dla nas "49" jest tym czarodziejskim i od niego zaczelysmy realizowac Nasz plan... takze faktycznie... Bass to zapoczatkowal i dla Nas ma to znaczenie, przynajmniej dla mnie... przesuwam sie coraz bardziej w prawo ;)[/QUOTE]
Pamiętaj że My idziemy za Tobą ;)

Posted

[quote name='some']karola dla nas "49" jest tym czarodziejskim i od niego zaczelysmy realizowac Nasz plan... takze faktycznie... Bass to zapoczatkowal i dla Nas ma to znaczenie, przynajmniej dla mnie... przesuwam sie coraz bardziej w prawo ;)[/QUOTE]

ok ja nie chce psuc nikomu planow zwlaszcza tych czarodziejskich, zamowilam kilka pakietow ogloszen, Sybir sie zalapal, bo przede wszystkim byl ze Szczecina, skąd ja również jestem....ja tylko chce znać te plany:) i bardzo chętnie wspomogę.... moim najbliżysz sercu schronisko jest Biała Podlaska niestety...bo tam są mega ludzie, mega walczą, i sama ma sunię, która przybyła prawie 800 km z Białej po 9-ciu latach przywiązaniu łańcuchem do budy, nie mająca nogi taki psiak, który nikogo nie interesuje...Nie znająca totalnie życia zwłaszcza domowego....
Ale ja się uginam do planu wyrywania szczecińskich psów jak najbardziej..
więc 49 niech będzie magiczny:)

Posted

Asia jest dla mnie mistrzem pomocy - ostatni weekend pokazał mi w 1000000000% jaka to osoba, uwielbiam Cię kochana:))))) Ty wiesz za co. I obiecuję, że więciej nie wykorzystam i nie nadwyrężę:) Mam nadzieję, że chociaż się finansowo odkupiłam w kwesti bursztynowej Lusi:)

Posted

[quote name='some']Karola a wlasnie w szczecinskim tego brakuje oprocz dobrych duszyczek od astow...
takze zbieramy sily i dzialamy!!!! ;)[/QUOTE]

Ja jestem jak najbardziej za, mamy za sobą Dianę (Psia Farma), która może prawie wszystko w schornisku....i tylko zróbmy plan i działajmy

Posted

[quote name='karolkamadry']ok ja nie chce psuc nikomu planow zwlaszcza tych czarodziejskich, zamowilam kilka pakietow ogloszen, Sybir sie zalapal, bo przede wszystkim byl ze Szczecina, skąd ja również jestem....ja tylko chce znać te plany:) i bardzo chętnie wspomogę.... moim najbliżysz sercu schronisko jest Biała Podlaska niestety...bo tam są mega ludzie, mega walczą, i sama ma sunię, która przybyła prawie 800 km z Białej po 9-ciu latach przywiązaniu łańcuchem do budy, nie mająca nogi taki psiak, który nikogo nie interesuje...Nie znająca totalnie życia zwłaszcza domowego....
Ale ja się uginam do planu wyrywania szczecińskich psów jak najbardziej..

więc 49 niech będzie magiczny:)[/QUOTE]

Karola, zawsze możemy rozlezć się po schronie jak "zaraza":evil_lol: jedna w prawo druga w lewo, zawsze to szybciej zadziała, jak bakterii więcej:evil_lol:, tylko że ja cholender, to taka raczej zawsze bardziej " lewa":diabloti: byłam....
Aj tam aj tam Ola, co to za "49", jakaś tam liczba, ja to proponuję "Trzystu":evil_lol: , to taki fajny film był i Pan taki ładny, silny....:oops:

Posted

[quote name='some']Karola a wlasnie w szczecinskim tego brakuje oprocz dobrych duszyczek od astow...
takze zbieramy sily i dzialamy!!!! ;)[/QUOTE]

No, szacunek wielki dziewczyny, naprawdę, na takie miasto i tyle psów, ja ani jednego bulla nie widziałam....dziewczyny to już pod kwarantanną dyżury całodobowe mają....i od razu cyk i pies zabrany, a ta cała reszta mieszaniny i to generalnie wielkogabarytowej...ach...Jesoo:crazyeye:, poczytałam że nasz Bassior jakąś larwę miał w łapie:crazyeye:, normalnie wszystko mnie zaczęło swędzieć, co ja w tym samochodzie teraz powynajduję...oprócz puchu "blizniaczek":diabloti:

Posted

U Sybira wszystko w porządku, wklejam informację, jaką dostałam od Izy::loveu:

Mam Ciebie dobre wiadomosci - Sybir strasznie duzo je, nie ma sensacji zoladkowych, duzo biega, jutro jedziemy do niego z Darkiem, zeby go wymeczyc porzadnie, bo ma mase energii!!!!!!

Posted

Asia daj maila to Ci wysle zdjecia Sybira bo ja nie umiem wklejac- sierota... Sybir ma mnostwo energii, cieszy sie na widok Izy i jej meza ... na spacerach ciagnie jak szalony a je coraz wiecej i bedzie coraz silniejszy ;) nie lubi wracac do kojca z wybiegu no i lubi jesc z garnka zamiast miski ;) nie spodobalo mu sie zapinanie na smycz, ale moze to jeszcze trauma po schronie? widzialam jak Ci opiekunowie go raz wyprowadzali.. ehh... Sybirek wciaz czeka na kapiel i szczotkowanie, bo na razie trzeba mu zaoszczedzic stresu.. pani Iza uwaza ze za jakis czas trzeba bedzie chlopaka zapisac na szkolenie , smycz to dla niego nowosc!

Posted

[quote name='Joanna K.']Proszę bardzo.Wklejam fotki Sybira :)

Widać że jest szczęśliwy :loveu:

A jaki brudny!!!:diabloti: To nie ten sam pies, co w schronie, podmienili;)

• 2 weeks later...
Posted

Joanna K. napisał(a):
W sobotę jadę do Sybira. Razem ze Mną jedzie Pani Dorota Dawidowicz :)

O, to super, o której jedziecie? Pracowita sobota "pod psem" się zapowiada;) Wytłumaczę Ci jak dojechać;)

Posted

BajUla napisał(a):
O, to super, o której jedziecie? Pracowita sobota "pod psem" się zapowiada;) Wytłumaczę Ci jak dojechać;)

To jest miejscowość Żórawie za Gryfinem tak ? Muszę też Dorocie przekazać dokładny adres.

Posted

Joanna K. napisał(a):
To jest miejscowość Żórawie za Gryfinem tak ? Muszę też Dorocie przekazać dokładny adres.

Napisałam Ci, mam nadzieję, że Ty i Dorota zrozumiecie:diabloti: