BajUla Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 tatankas napisał(a):Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie ;) Pójdę sobie dopiero jak 30 ogłoszeń będzie aktywnych co najmniej :) Moja Droga, a kto Ciebie wypuści:evil_lol:? Nie licz, że się od nas uwolnisz:diabloti:. Odwiedzę dzisiaj chłopaka i po raz kolejny padnę trupem i potem zmartwychwstanę:placz::placz::placz: Quote
Joanna K. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Oferta Sybira na Sforahusky.pl http://sforahusky.pl/doadopcji/387.html Quote
Joanna K. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 BajUla napisał(a):Moja Droga, a kto Ciebie wypuści:evil_lol:? Nie licz, że się od nas uwolnisz:diabloti:. Zostań z Nami. Mamy sporo psiaków do ogłaszania ;) Quote
BajUla Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Wirtualne głaskanko dla Sybirka, bo dzisiaj nawet nie zdążyłam osobiście....:oops: Quote
tatankas Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dobra 30 ogłoszeń aktualnych,jak by co,to wiecie,gdzie mnie znaleźć;),teraz usuwam subskrypcję wątku Sybira,bo mi się wszystko już miesza :) Mam nadzieję,że szybko znajdzie domek,bo jest piękny.Widzimy się na innych wątkach :) Quote
BajUla Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Niedobra ciotka BajUla:mad::mad::mad:, zaniedbuje Sybirka, ale on na szczęście ma futro i musi znależć domek!:lol: Quote
karolkamadry Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Dzisiaj widziałam Sybira, niesamowity psiak i taki smutny... Quote
BajUla Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 karolkamadry napisał(a):Dzisiaj widziałam Sybira, niesamowity psiak i taki smutny... Karola, Ty mnie nie dołuj:-(...A nadal sam w boksie? Tam na wprost od wejścia i na prawo? Koło białego Bajkała? Quote
karolkamadry Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Tak siedzi sam...Ale może to i lepiej jak miał takie przygody z pogryzieniem Quote
Joanna K. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 karolkamadry napisał(a):Tak siedzi sam...Ale może to i lepiej jak miał takie przygody z pogryzieniem Wczesniej siedział z bliźniaczkami, które w niedziele jadą do domku...on zostanie :(Chudzinka... Quote
karolkamadry Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Blizniaczki byly razem ale w innym kojcu Quote
Joanna K. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 karolkamadry napisał(a):Blizniaczki byly razem ale w innym kojcu On przy Nas został przeniesiony do osobnego boksu. Oby ktoś go wypatrzył. Quote
karolkamadry Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Miejmy nadzieje:) I może ogłoszenia coś dadza Quote
some Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 dziewczyny damy rade!!! w niedziele odstawiamy blizniaczki a potem bierzemy sie dalej do roboty. Ja mam na tapecie Sybira, Bajkała, Bassa i jego kompana. pamietacie tego psiaka co mu dalysmy kosc i wszamal ja od razu na budzie? rozkochal w sobie mojego TZ.. w tajemnicy przede mna pojechal do schronu zobaczyc co tam sie dzieje.. Quote
Joanna K. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) some napisał(a):dziewczyny damy rade!!! w niedziele odstawiamy blizniaczki a potem bierzemy sie dalej do roboty. Ja mam na tapecie Sybira, Bajkała, Bassa i jego kompana. pamietacie tego psiaka co mu dalysmy kosc i wszamal ja od razu na budzie? rozkochal w sobie mojego TZ.. w tajemnicy przede mna pojechal do schronu zobaczyc co tam sie dzieje.. Dokładnie tak zrobimy !!! Sybir ogłoszenia ma, Bajkał czeka na ogłoszenia. Bass chyba będzie miał pakiecik od Karolkamadry ale fotek brak, bo jego kolega z jednej budy ciągle go zasłaniał...no właśnie jak ten kolega się zwie ? idę go poszukać ;) Ola, wspaniałego masz TŻeta :cool3: edit... Który to jest kolegą Bassa ? Nie mogę go odszukać :( Ten ? http://schronisko.szczecin.pl/zwierzeta/pokaz/115 Edited February 17, 2012 by Joanna K. Quote
some Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) pytanie za 100 punktow , w ktorym boksie siedzi Bass? zaraz sprawdze edit: w boksie 42 a czyli to nie ten, ale znajac zycie numery boksow moga sie nie zgadzac! Edited February 17, 2012 by some Quote
Joanna K. Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 some napisał(a):pytanie za 100 punktow , w ktorym boksie siedzi Bass? zaraz sprawdze edit: w boksie 42 a czyli to nie ten, ale znajac zycie numery boksow moga sie nie zgadzac! Kurcze, gdzie są fotki... Ja mam tylko taką, ona nie nadaje się do ogloszeń. Ula ? Dawaj fotki ! :eviltong: Bass i jego kompan " class="ipsImage" alt=""> Quote
BajUla Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Witam wszystkich Dzisiaj byłam u Sybirka, bo zadzwoniła do mnie osoba, którą los Sybira wzruszył. Fantastyczna dziewczyna. Wzięłyśmy chłopaka na spacer, towarzyszyła nam Monika. Na początku ciągnął niemiłosiernie, dalej od schroniska się uspokoił...Jutro Iza przyjedzie do schroniska sama i wyprowadzi Sybira i będą się poznawać. Mam nadzieję, że chłopakowi się uda....Iza jest świadoma, ma sukę ze schronu. trudną po przejściach, wie co to za wyzwanie, więc jak się zdecyduje, to możemy być spokojne. Jej sunia akceptuje psy, uwielbia zabawy z nimi i Iza szuka jej braciszka. Będę na bieżąco informować jak się sprawy mają. Zdjęcia ze spacerku wstawię, ale nie teraz, wybaczcie. Z dobrych info, czarny labradarowaty młody pies z boksu koło starego Bassa, co tak skakał poszedł do domu Quote
karolkamadry Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Byloby cudownie i bosko, a ja Wam tylko powiem, że dzieki tatanskas i ogłoszeniom Fuksa, dzisiaj miałam telefon i skierowałam Pana do schroniska po innego pieska - i zaadoptował z rodziną 10 miesięcznego labko-owczarka:) Quote
karolkamadry Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 BajUla napisał(a):Witam wszystkich Dzisiaj byłam u Sybirka, bo zadzwoniła do mnie osoba, którą los Sybira wzruszył. Fantastyczna dziewczyna. Wzięłyśmy chłopaka na spacer, towarzyszyła nam Monika. Na początku ciągnął niemiłosiernie, dalej od schroniska się uspokoił...Jutro Iza przyjedzie do schroniska sama i wyprowadzi Sybira i będą się poznawać. Mam nadzieję, że chłopakowi się uda....Iza jest świadoma, ma sukę ze schronu. trudną po przejściach, wie co to za wyzwanie, więc jak się zdecyduje, to możemy być spokojne. Jej sunia akceptuje psy, uwielbia zabawy z nimi i Iza szuka jej braciszka. Będę na bieżąco informować jak się sprawy mają. Zdjęcia ze spacerku wstawię, ale nie teraz, wybaczcie. Z dobrych info, czarny labradarowaty młody pies z boksu koło starego Bassa, co tak skakał poszedł do domu A to może właśnie ten:) W razie czego Iza ma zagwarantowany miesiąc szkolenia u Diany:) Quote
BajUla Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 O to fantastycznie, przekaże jej, podziękowania dla Diany:lol: Quote
Joanna K. Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 BajUla napisał(a): Z dobrych info, czarny labradarowaty młody pies z boksu koło starego Bassa, co tak skakał poszedł do domu Pamiętam go !!! On Mi się podobał bardzo, tak tam skakał w tym boksie po tych budać. Uroczy był! " Patrzcie na mnie, na mnie ! Taki jestem ładny !!!" Super że poszedł do domu. :) Quote
some Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ten psiak co pisze karolkamadry to mi sie wydaje ze ten szczeniak duzy, czarny taki labkowaty chyba z wybiegu I- w kazdym razie z tego zbiorowego boksu zaraz za biurami, opowiadalam Wam dzisiaj o nim. wspaniale!! Quote
Recommended Posts