elu Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Zapraszam na bazarek dla podopiecznych BUDRYSEK! http://www.dogomania.pl/forum/threads/239394-Ksi%C4%85%C5%BCki-filmy-kosmetyki-gad%C5%BCety-na-bdt-BUDRYSEK-do-09-02 Quote
iwoniam Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 podczytałam o chłopakach to uzupełniam na olkuskim. :) buziaki dla chłopczyków Quote
zuzlikowa Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 iwoniam napisał(a):podczytałam o chłopakach to uzupełniam na olkuskim. :) buziaki dla chłopczyków Dziękuję iwoniam... Quote
BUDRYSEK Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 beataczl napisał(a):BUDRYSEK a jak Bono sie czuje? Bono po ostatniej akcji, kiedy totalnie sie "rozjechał" juz lepiej :) ale dostaje juz wspomagacze na stawy Quote
zuzlikowa Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 W foteczkę KLIK ... i na bazarku jesteś w mig! Quote
Justyna Lipicka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Budrusku powiedz mi potrzebujecie ogłoszenia? jeśli tak to podeślij mi teksty i zdjęcia na [email protected]:) poogłaszam pieseczki:) tylko jeszcze powiedz czy na Wrocław czy gdzie indziej;) Quote
BUDRYSEK Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Justyna Lipicka']Budrusku powiedz mi potrzebujecie ogłoszenia? jeśli tak to podeślij mi teksty i zdjęcia na [email protected]:) poogłaszam pieseczki:) tylko jeszcze powiedz czy na Wrocław czy gdzie indziej;) potrzebujemy :) wieczorkiem postaram sie podeslac fotki, dziękuję :) Quote
zuzlikowa Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 W fotkę >>> KLIK <<<, a do bazarku z Rarytasami doprowadzi Cię w mig! Serdecznie zapraszamy i o wsparcie w pokazywaniu bazarku prosimy...[SIZE=6] na zadłużenie bernardynów Kami i Sylwka oraz na [SIZE=6]kociaki i psiaki w BDT !!! Quote
zuzlikowa Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Zapraszam na bazarek z KSIĄŻKAMI... KSIĄŻECZKAMI... FILMAMI... GRAMI... [SIZE=7]dla dzieci: od szkraba małego do prawie dorosłego :)... dla Kami i bdt BUDRYSEK... zapraszamy i o wsparcie w pokazywaniu prosimy! Quote
zuzlikowa Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 beataczl napisał(a):co u psiaczkow? Wyraźnie oba psiaki się postarzały... Jożinek nadal u BUDRYSEK, mimo ogłoszeń, zupełny brak zainteresowania. Bono jest w lecznicy... już bardzo potrzebuje wsparci, bo ma problemy z łapkami. Zaczyna już nie trzymać moczu. U niego ogłoszenia także nie przyniosły żadnego skutku :( Quote
zuzlikowa Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='zuzlikowa']Wyraźnie oba psiaki się postarzały... Jożinek nadal u BUDRYSEK, mimo ogłoszeń, zupełny brak zainteresowania. Bono jest w lecznicy... już bardzo potrzebuje wsparci, bo ma problemy z łapkami. Zaczyna już nie trzymać moczu. U niego ogłoszenia także nie przyniosły żadnego skutku :( Niestety u Bono i Jożina nie jest dobrze...Bono w lecznicy, bo problemy z tylnymi łapkami dopadły go... a Jożinek? Jedzie do lecznicy :( Niestety i niedziela spokojna być nie może :-( : BUDRYSEK już jedzie do weterynarza :-( :-( :-(- coś złego dzieje się z Jożinkiem: wymiotuje, spija ogromne ilości wody i od razu zwraca, szarpią nim konwulsje, słaby, załatwia się w domu... sytuacja wygląda niedobrze. Już po konsultacji telefonicznej, po wizycie w aptece i walce o furosemid :-( ( bo tylko na receptę )... Szukałyśmy domu kundelkowi staruszkowi/ OLKUSZAKOWI- okazał się dużo starszy... nie znalazł ds... został w BDT BUDRYSEK ... dzisiaj potrzebuje znowu ratunku :-( Szukałyśmy domu i dziadeczkowi Bono... a on dalej w schronisku. Starzeją się oba i dopadły ich problemy zdrowotne... potrzebują pomocy! Bardzo serdecznie zapraszamy... na bazarki... min. i dla Jożinka :-( ! _ http://www.dogomania.pl/forum/threads/242923-Bazarek-pomocowy-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ug%C3%B3w-w-lecznicach?p=20895958#post20895958 _ http://www.dogomania.pl/forum/threads/243575-OSTATNI-DZIE%C5%83_-Daj-PI%C4%84TAKA-na-Ksi%C4%85%C5%BCk%C4%99_-Film_-Gr%C4%99-dla-dzieciaka_-g%C5%82-NOWE_?p=20896200#post20896200 _ http://www.dogomania.pl/forum/threads/243621-Sam-zdecydujesz-do-czego-Ci-potrzebne-_-dla-Kami-i-BDT_-27-05 Quote
beataczl Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 brak mi slow..to straszne...pisz BUDRYSKU jak wrocisz od weta co jest Jozinkowi :( Quote
zuzlikowa Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='beataczl']brak mi slow..to straszne...pisz BUDRYSKU jak wrocisz od weta co jest Jozinkowi :([/QUOTE] Ostry atak astmy :( ... tyle wiadomo dzisiaj. Badania będą jutro... trzymajcie za staruszka!!! Mocno! Quote
zuzlikowa Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='zuzlikowa']Ostry atak astmy :( ... tyle wiadomo dzisiaj. Badania będą jutro... trzymajcie za staruszka!!! Mocno! Jożinek słabiutki :(... Quote
Ikusia Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='zuzlikowa']Jożinek słabiutki :(... Trzymam kciuki za piesy. Kiedy czytałam opis Jożina z pierwszej strony, to wypisz wymaluj opis Fiorda, który został uratowany z Olkusza tydzień po Jożinku. On też nadal u mnie, bez telefonów o niego i bez nadzieji na dom. Tylko na dzień dzisiejszy on jest zdrowy... Myślę o was... Quote
beataczl Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='zuzlikowa']Ostry atak astmy :( ... tyle wiadomo dzisiaj. Badania będą jutro... trzymajcie za staruszka!!! Mocno![/QUOTE] trzymamy i myslimy caly czas...oby bylo lepiej... Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 [quote name='Ikusia']Trzymam kciuki za piesy. Kiedy czytałam opis Jożina z pierwszej strony, to wypisz wymaluj opis Fiorda, który został uratowany z Olkusza tydzień po Jożinku. On też nadal u mnie, bez telefonów o niego i bez nadzieji na dom. Tylko na dzień dzisiejszy on jest zdrowy... Myślę o was... I niech choć zdrowie Fiodorowi dopisuje!!!! Boję się zadzwonić do BUDRYSEK i pytać o noc, ale i ona nie dzwoni, więc wmawiam sobie, że BUDRYSEK nie dzwoni, bo Jożinek już na badaniach... przyznam jednak, że cierpnę :( ... bardzo się boję- stan Jożinka był bardzo poważny... bardzo!!! Quote
BUDRYSEK Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNĘ!!! MAM NADZIEJĘ, ŻE WIEDZIAŁEŚ JAK BARDZO CIĘ KOCHAM! :( ŻEGNAJ MÓJ PRZYJACIELU!!! :((*)(*)(*) Quote
zuzlikowa Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 :( :( :( Jożinek odszedł za TM... Bono bardzo potrzebuje pomocy... DOMKU i CZŁOWIEKA na ostatnie dni!!! Bono, zwany w schronisku Brego, od kilku dni jest w lecznicy... starość i choroba dają mu się we znaki... bardzo potrzebny jest dom tymczasowy dla tego spokojnego staruszka, który już ma problemy z trzymaniem moczu( nie wiemy, czy to trzymanie, czy też "nawyk" ze schroniska ;) )... bardzo potrzebny! Breguś, to spokojny dziadeczek, który z chęcią drepcze sobie po terenie, na smyczce też ładnie chodzi... byłby szczęśliwy z ocieplonej budki i zamkniętego terenu, po którym sobie mógłby powolutku spacerować! Do tego miska z jedzeniem... ciepła i głaszcząca dłoń człowieka, a Brego nareszcie mógłby się poczuć szczęśliwy! Nareszcie byłby u siebie! Quote
Recommended Posts