Aga_Mazury Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Sunia miała dom, miała swojego Pańcia... Pańcio dostał wyrok i przed pójściem do więzienia oddał sunię do schroniska. Była młoda, ładna...przyjazna więc w miarę szybko znalazła nowy dom. Tak bardzo kochała swojego pierwszego Pana, że po pewnym czasie uciekła z nowego domu i popędziła radośnie do swojego ukochanego przyjaciela.... jej Pańcio opuścił już wtedy więzienie, ale......ale....już nie chciał swojej suni...on jej tak nie kochał jak ona jego. Wziął ją na smycz i odprowadził do schroniska ...i tak tu została już na kilka lat. Państwo, którzy ją adoptowali nie zgłosili się po nią do schronu ... Ma około 8-10 lat (może mniej), ale jest w schronisku już tak długo, że nikt dokładnie nie pamięta. Jest psem bardzo przyjacielskim...czy nadal myśli o swoim Panu....hmmm..tego się nie dowiemy.. może kogoś oczaruje, może ktoś zobaczy w niej swojego psa na którego czekał całe życie Od dziś ma na imię Etna :) Quote
Aga_Mazury Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Etna się przypomina..... na zdjęciach może aż tak tego nie widać, ale to dośc duza sunia... Quote
Aga_Mazury Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Etna pierwszy tydzień Twój na dogo....od poniedziałku intensywnie szukamy domku dla Ciebie Kochanie.... Quote
malagos Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Żałuję, ze nie mam domu z gumy... Bardzo mi się podoba suczydło :cool1: halo, ludziska, popatrzcie jaka to pięknotka! Quote
Aga_Mazury Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 o Ciotka malagos zauważyła urodę naszej Etny,,, niestety nikt więcej.... :( Quote
Aga_Mazury Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 nikt Cię Etna nie odwiedza....nikogo nie obchodzi stary pies....który jak mało kto potrafi kochać....a Ty to już bardzo potrafisz kochać....:placz: Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Etna dawaj na pierwszą stronkę, może ktoś się tobą zainteresuje ?? Quote
asiaf1 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Biedna sunia, może i Ciebie ktoś zauważy. Aga a daliście ja na allegro? Quote
Aga_Mazury Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 asiu nie jest na allegro....:( dziękujemy za odwiedziny :calus: Quote
Aga_Mazury Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 o jak miło...kolejna Ciotka w odwiedzinach u kochanej Etny...:) dziękujemy... Etna tak bardzo pragnie swojego człowieka....tak bardzo Quote
fizia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Sunia mojej przyjaciółki miała na imię Etna. Niestety niedawno odeszła...wszyscy bardzo Ją kochali. Mam nadzieję, że ta psinka znajdzie właśnie taki, kochający domek. Quote
Aga_Mazury Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Nie dziwię się, że tak długo jesteś w schronisku ...w odległych boksach gdzie nie zawsze się zagląda....skoro tu na dogo....jesteś tak daleko...i nawet tu...w krainie czarów psich...nie zwróciłaś niczyjej uwagi:shake: Quote
Aga_Mazury Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Etna....kolejna sstarsza już PAni, któa najepsze lata spędziła w schronisku...może akurat ktoś odmieni jej los Quote
Aga_Mazury Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 a do Ciebie Skarbie to już zupełnie nikt nie zagląda....zupełnie nikt Cię nie pokochał...niekogo nie poruszyła Twoja historia....:shake: Quote
Matusz Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 a ty sunio dalej w schronisku !!:-( Kto pokocha Etne i przygarnie ją do siebie ??? Ona na pewno okaże wiele miłości, oddania i wierności !! Quote
Recommended Posts