Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mayuko napisał(a):
Proszę bardzo , proszę Balbinka czeka możesz ją pani wziąć, ale wypraszam sobie nie będziesz mi pani mówić co mogę a czego nie! Po drugię uważam nie jest pani sprawą z jakich powodów nie mogę i nie będę miała psa i jest pani ostatnią osobą której będę się z tego tłumaczyć.

w hotelu mam z naszego schroniska 7 starych i chorych psów( i wyciagam z naszego schroniska ,a kazdy wolontariusz niech dzial na swoim terenie ale tak zeby pies nie ucierpial) i nie po to sie psa wyciaga ze schroniska zeby potem mowic ze jak nie znajdzie sie dom to bedzie musial wrocic do schroniska . Wcale nikt tutaj z niczego sie nie musi tłumaczyc ,kazdy ma sumienie albo nie.

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mayuko napisał(a):
Proszę bardzo , proszę Balbinka czeka możesz ją pani wziąć, ale wypraszam sobie nie będziesz mi pani mówić co mogę a czego nie! Po drugię uważam nie jest pani sprawą z jakich powodów nie mogę i nie będę miała psa i jest pani ostatnią osobą której będę się z tego tłumaczyć.

Dziewczyny ,nie ma się co obrazać. Wyjaśniliśmy już sprawę. Foksia i Dzekuś myslała,że chcesz ją oddac z powrotem .Stąd to nieporozumienie.Poprostu zrobiło jej się żal Balbinki .

Posted

Mayuko nie może mieć psa na stałe, czy na dłuższy tymczas, umówiła się z kierownikiem, że bierze Balbinkę na czas największych mrozów..

Mnie zapewne mąż eksmituje z psami i kotami ;) ale muszę zaryzykować, ona nie może wrócić do azylu..

Nie dają mi też spokoju dwa ślepe staruszki azylowe... Chyba po prostu jestem nawiedzona ;) bo wzięłabym je do siebie, gdby Balbinka i moja niunia również azylowa znalazły dobre domki :)

Posted

[quote name='_Aga_']Mayuko nie może mieć psa na stałe, czy na dłuższy tymczas, umówiła się z kierownikiem, że bierze Balbinkę na czas największych mrozów..

Mnie zapewne mąż eksmituje z psami i kotami ;) ale muszę zaryzykować, ona nie może wrócić do azylu..

Nie dają mi też spokoju dwa ślepe staruszki azylowe... Chyba po prostu jestem nawiedzona ;) bo wzięłabym je do siebie, gdby Balbinka i moja niunia również azylowa znalazły dobre domki :)
wyslijcie mi zdjecie i opis Balbinki wysle ogloszenie do gazety .I oczywiscie nr tel do osoby odpowiedzialnej za adopcje.moj mail: [email protected]

Posted

Mieszkam w wynajętym mieszaniu gdzie właściciele nie zgadzają się na zwierzęta, dlaczego? dlaczego ja mam się tłuamczyć z tego?? trochę zrozumienia nic więcej !!

Posted

Mayuko napisał(a):
Mieszkam w wynajętym mieszaniu gdzie właściciele nie zgadzają się na zwierzęta, dlaczego? dlaczego ja mam się tłuamczyć z tego?? trochę zrozumienia nic więcej !!

Nie wracajcie juz do tego ,trzeba sie skupić na psiakach. Wiemy jak to jest z wynajętymi mieszkaniami. Niby go masz ,ale go nie ma.

Posted

Wysłałam do Foksi tekst i zdjęcia.

Mam nadzieję, że ogłoszenie w gazecie przyniesie domek dla Balbinki..

Przecież ona ma same zalety ;)

Jest grzeczna, nie za stara, nie za młoda, nie za cicha, nie za głośna, utrzymuje czystość - no po prostu pies ideał ;)

Posted

_Aga_ napisał(a):
Wysłałam do Foksi tekst i zdjęcia.

Mam nadzieję, że ogłoszenie w gazecie przyniesie domek dla Balbinki..

Przecież ona ma same zalety ;)

Jest grzeczna, nie za stara, nie za młoda, nie za cicha, nie za głośna, utrzymuje czystość - no po prostu pies ideał ;)

Juz wyslalm ,jak sie ukaze dam znac

Posted

Balbinka traci DT szybciej niż myśleliśmy..

Ja ją wezmę, choć obawiam się awantury i eksmisji.. :roll:

Pozostaje tylko nadzieja, że ktoś ja wypatrzy w tym ogłoszeniu.. Trzymajcie kciuki!

Posted

Miałam zapytanie z OLX o Balbinke. Czy ktoś mógłby odpisać na maila.podam na pw

Od: xxxxxxxxxxx

Witam , chciałabym sie dowiedzieć czy balbinka nadal nie znalazła domu ?
i czy toleruje inne zwierzeta , a dokładnie koty ,bo ja mam jednego , ze zdjec widze ze jest malutka i kochana ;) Sylwia

Ta wiadomość dotyczy:
http://tarnow.olx.pl/balbince-uratowano-zycie-czy-znajdzie-dom-iid-314163000

Dziękujemy za skorzystanie z serwisu OLX!
Zespół OLX

Posted

_Aga_ napisał(a):
Albo wiesz co, wyślij do mnie, ja odpiszę, znamy się dobrze z Mayuko i ja mam przejąć Balbinkę, więc mogę odpisać :)

Wysłałam smsa do niej, z meilem tej pani. Odpisała,że już info poszło.