Jump to content
Dogomania

największa psia tragedia gdy umiera opiekun, MA SWOJĄ PAŃCIĘ ANIĘ I DOM:)))))))))))))

Recommended Posts

Posted

Ja też, ciągle tu zaglądam..o której Przemek ma wrócić? Nie ma żadnych wiadomości od niego? Głupie pytanie..skoro się denerwujesz, to nie ma..

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wielka szkoda,że nie natrafiłam na ten wątek wczesniej,bo Przemas mógł przenocować u nas.Jak bedzie taka potrzeba,to zapraszam.Cieszę się ,że psiuńki jada do Wrocławia,to znaczy ,że mieszkają tu sympatyczni ludzie.

Posted

Przemek muszę to napisać.....
jak Cię dorwę za ten brak wiadomości :mad: to nie wiem normalnie...:angryy:

osiwieję, paznokcie do łokci poobgryzam....myszka od ciągłego odświeżania tematu Sabci się rozwali...

w ogóle młodziez nie ma szacunku do starszych :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='Evas']Może do niego zadzwonić? Ma komórkę?[/quote]

ma komó[I]rkę, wysyłałem ci wtedy na PW :D wiedz dzwon, bo nie wytrzymam...[/I]

Posted

[quote name='Evas']Zadzwoniłam...jest, niedługo wszystko napisze. Powiedział, że dopiero wszedł do domu.:p[/quote]

aha, to w takim razie czekamy:eviltong:

Posted

Hej Kochani :loveu: Przepraszam, że wcześniej napisałem, ale nie było jak. Nie mam nic na koncie i byłem odłączony od świata. Pisze pokoleji co i jak :) A wiec tak: Jak Pani kierownik wsadziła cudną, prze uroczą, prze słodką, prze miłą Sabcie do pociągu biedulka była z lekka przestraszona i zkołowana. Nie wiedziała co się z nią dzieje. Potem poszliśmy do przedziału gdzie Sabcia miala kolege Królika :cool3: Przez pierwsze jakies 3 godzinki popiskiwała i się kręciła, nie mogła znaleźć sobnie miejsca. No, ale potem to juz było z górki :) Sabcia grzecznie się do mnie wtuliła i drzemaliśmy sobie. Potem przeskoczyła na kanape na przeciwko mnie i rozwaliła się do góry kołami i tak spala do końca. Na peronie czekała na nas już Pani Ania z męzem. Pani Ania jest nauczycielką w szkole dla dzieci upośledzonych. Uczy tam sztuki. Kiedy dojechaliśmy już do domku ja z Sabcią i Panią Anią poszliśmy na długi Spacerek. Wracając do domu Sabcia zostala przedstawiona sąsiadce z naprzeciwka. Pani też zamierza se wziąśc piesia ze schronu. Gdy wróciliśmy ze spaceru to pokazano mi ogródek. Sabcia będzie miala gdzie chasać. Przy bramce przywitały nas trzy z siedmiu kotków: Rudy, Nutka i Maciek. :) (o ile się nie myle) A własnie byłbym zapomniał napisac o najważniejszym: Gdy dojeżdżaliśmy do domku na buźce Sabci zaczoł rysować się uśmiech od ucha do ucha (Skubana wiedziała już chyba o co chodzi:))Po wejściu do domu poszliśmy do kuchni na amciu. Pani ania gotuje poprostu palce lizac :evil_lol: Chciałem cos wam przywiesc no ale po drodze zjadłem :lol: Sabcia zjadła dwie miski amciu (zresztą tak jak ja, tylko ja w talerzach) Potem nastąpiło oficjalne podpisanie umowy przez nową Mame Sabci. Ja zostałem odbdarowany prezentami: Dostałem obraz (Pani Ania jest malarką, jej obrazy wiszą wszędzie. Obiecała mi że narysuje Sabcie i prześle lub wstawi na stronke :) Dostałem również książke o piesach. Sabcia w salonie na parterze ma swój własny fotelik do spania z posłaniem oraz na pietrze w sypialni. Dzisiaj w nocy spała w łóżku z nową właścicielką. Wstaliśmy po piatej i zaczeliśmy integrację z kotkami. Na początku przedstawiliśmyNutk, która tylko sie na puszyła , a potem to już specjalnie nie zwracała na piesia uwagi. To tak samo jak Sabcia, szczeknela dwa razy, a potem juz nic :) To teraz zostalo jeszcze 6 kotkow Pani Ania napewno sobie poradzi. Wczoraj przed pójsciem spac glaskalismy przez jakas godzinke mizialismy ja po brzuszku, a ona smacznie sobie spala. Dzisiaj do Sabci miał przyjechac weterynarz to znaczy dziewczyna syna Pani Anni. :) Pani Ania powiedziła, że postara się zarejestrować na naszym forum i wstawiac co jakis czas zdjecia :)

To już chyba koniec. Jak ktoś by jeszcze miał jakies pytania to pytac :):):)

Posted

bomba!!!!:multi::multi::multi:co za radość,ciekawe w jakiej dzielnicy mieszka ta pani?może ją znam.Dzielny Przemas-ol :loveu:

Posted

Ojej.....Saba na księżniczkę..pomyślałby kto. Wiedziała na co czeka. Na tego Anioła..
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/627/img6862bt0.jpg[/IMG]

Posted

Przemas, skopiuję to co napisałeś do wątku na miau..bo lepiej tego nie streszczę..a tam też trzymały kciuki różne osoby za Sabcie :)
Chyba można już zmienić tytuł i przenieść wątek..jak myślicie..buuu, wzruszyłam się..

Posted

Przemas..a może sąsiadka p. Ani wzięłaby do kompletu też pieska z Ostródy? :cool3: Np. Bibusia..coo..a Ty mógłbyś wstapić na pyszne amciu :lol:

Posted

To chyba najpiękniesza relacja jaką czytałam....aż płakac się chce...

Sabunia odrazu spała z Pańcią w łózku...:oops: a kąpaliście ją?...chociaz ona tak nie śmierdziała...jak ją całowałam to nie czułam, ale może w schronisku się nie czuje...a na zewnątrz już inaczej...

ja bym chciała codziennie wiedzieć co u niej...
co słychać i jak jest szczęśliwa ...

Pani ANiu Dziękujemy :Rose:

Posted

Obudził się Anioł ...
Pani z Warszawy, która też zwrociła uwagę na Sabcie..pisałam o tym w wątku..ale nie mogła jej wziąć, bo jest poważnie chora, obecnie w szpitalu, na wiadomosć, że Saba ma dobry dom - po raz pierwszy od dawna uśmiechnęła się.
Sabcia ma oddanych przyjaciół.

Posted

Informacje będe przekazywał jak tylko będe dzwonił bądź pisał z Panią. Oj Sabcia troche Waniajet w pociągu. Kąpać nie kąpaliśmy bo Pani Ania miała wykąpać ją w tym tygodniu. Nie chcieliśmy ją stresować i tak była zdenerwowana po tym jak zobaczyla tyle kotów do okoła.

Posted

Inwazja kotów :) ..ale z drugiej strony domek z ogródkiem, własny fotel w salonie, dobra kuchnia i opieka medyczna...Sabcia..nie brykaj :cool3:

Posted

Te dobre wiadomości, to jak balsam dla duszy..mam nadzieję, że zdjęcia też będą. Ciekawe czy ją poznamy, jak będzie jadła po dwie miseczki ...:p

Posted

Dostałam wiadomość od p. Anny :) i przekazuję..- żeby się nie martwić, jest wszystko dobrze. Saba została wykąpana, chodzi z pancią na spacerki, jest radosna, wyluzowana, z temperamentem (noo, po trzech latach w boksie..). Panci nie odstępuje na odległość większą niż 2 m. Do kotów nie wykazuje agresji, raczej ciekawość..to koty nie są zachwycone koleżanką, z czasem powinno się ułożyć. Pani wet, która Sabę obejrzała, stwierdziła, że psina jest młodsza..daje jej ok 7 lat. Brakuje jej 2 ząbków na dole, no i ma siwy pysio, więc może dlatego dawano jej więcej lat. Ma niewielką przepuklinę. Sabcia jest w dobrych rękach..i odżyła.