Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U staruszka bez zmian póki co. Mały boks i smutny los.
Ale może dzięki cioteczkom niebawem go wyciągniemy:)

Cioteczko markofix bardzo dziękuję za deklarację! Konto wysłałam na pw.

Posted (edited)

Dostałam dzisiaj biżuterię od Ewa_88 na następny bazarek Murzynka!
Mówię Wam cudeńka!
Dziękuję pieknie!

Weszły pieniążki od :
Markofix 10 zł
Stokrotka.Af 25 zł
Jesteście super , dzięki!

Edited by caryca26
Posted

[quote name='caryca26']Dostałam dzisiaj biżuterię od Ewa_88 na następny bazarek Murzynka!
Mówię Wam cudeńka!
Dziękuję pieknie!

Weszły pieniążki od :
Markofix 10 zł
Stokrotka.Af 25 zł
Jesteście super , dzięki![/QUOTE]

Cieszę się, że dotarły, mam nadzieję, że rozejdą się na dogo jak ciepłe bułeczki i Murzynek dostane kasę :) Mam taką manię kupowania kolczyków, trzeba było w nich zrobić porządek, niech Murzynek skorzysta :) Pozdrawiam!

Posted

Mam kilka fantów bazarkowych - obroże, smycz itp. Może się przydadzą? :) ja sama nie zorganizuję bazarku, bo trochę mało fantów ale chętnie się dorzucę do jakiegoś:)

Posted

Dostałam wiadomość PW i poryczałam się jak dziecko. To samo imię, ten sam wiek keidy my spotkaliśmy naszego Murzyna.
Sa nawet do siebie odrobinkę podobni:( Jego wątek pożegnalny jest tutaj:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/145519-Zas%C5%82u%C5%BCy%C5%82e%C5%9B-na-w%C4%85tek-po%C5%BCegnalny.Ma%C5%82y-dzielny-obro%C5%84co[/url]...

Nie mam warunków żeby go wziąć, ani funduszy by pomóc w ogóle:( Pokażę go rodzicom, ale wiem że nie będą chcieli już na obiekt staruszka...

Posted

Cioteczko thinkplando wielkie dzięki za deklarację , Murzynowi jest bardzo potrzebna. Wyślę Ci kochana zaraz konto na pw.

Cioteczko betbet faktycznie nawet podobny do Twojego Murzyna. Takie staruszki też mnie bardzo rozczulają.

Super ,że jesteście!

Posted

[quote name='caryca26']Kochana , pewnie ,że się przydadzą . Może mi wyślij a ja Ci zwrócę koszty wysyłki.
To też bym wystawiła w następnym bazarku dla chłopaka.[/QUOTE]

Niestety nie mogę wysłać pw, bo dogo szaleje. Mogłabyś mi podesłać swój adres? Jutro bym wysłała a za przesyłkę ja zapłacę;)