Jagoda1 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Kate I Luka napisał(a):CZeść Rodzinko :) Jagoda- ładne dziewczyny się prezentują w banerku :) Jeszcze tylko musisz sobie to zgrać z linkiem do galerii :) Jak to zrobić? Banerek dopracuję, ważne, że mam program i troszkę umiem:oops: . Quote
caroolcia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ja podziwiam - bo ja to kompletnie sierota w tym temacie! dla mnie banerek bomba ;) Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 cześć dziewczynki:multi: a jaki masz programik? żeby zgrać adres z bannerkiem, musisz w panelu użytkownika zaznaczyć kliknięciem(pm) banner i kliknąć na ikonę hiperłącza i wyświetli ci się okienko do którego wpisujesz adres i gotowe, gdzieś w galerii Tygry zrobiłam zrzut ekranu, możesz sobie poszukać jak ci się chce;-) Quote
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Jak to zrobić? mój podpis wygląda tak: - tu jest adres mojej galerii - a tu - adres banerku ze stronki. Edytuj sobie mój post i zrób sobie tak samo z danymi swojej galerii, a potem połącz obydwa adresy bez spacji, i umieść w podpisie. Quote
mar....ka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Banerek piekny, od razu po pracy przyleciałam zajrzec:evil_lol: Jestem dumna:multi: A jak zrobic linka. zaraz Ci powiem na gg. Odczytaj sobie potem. Quote
mar....ka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 albo tu: jak masz wrzucony podpisik w panelu uzytkownika na dgm, to teraz wejdz na pierwsza stronę galerii i skopiuj jej adres: dokładnie to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40031 kliknij potem w panelu uzytkownia, w podpisie na glob ziemski z pętlą:diabloti: i tam wklej ten adres. I juz zadziała. Jak zwykle chaotycznie hehe. Quote
Jagoda1 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 majoka napisał(a):Banerek piekny, od razu po pracy przyleciałam zajrzec:evil_lol: Jestem dumna:multi: A jak zrobic linka. zaraz Ci powiem na gg. Odczytaj sobie potem. To juz drugi,:cool3: pierwszego chyba nie widziałaś... Quote
Iza i Avanti Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cześć kochani! Buziaki dla dziewczynek przesyła Avanti! Quote
DORRAG Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cześć:p AgusiaTerierka napisał(a):To juz drugi,:cool3: pierwszego chyba nie widziałaś... A Ja widziałam pierwszy banerek i też był śliczny:loveu: Quote
Imbirka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cześć dziewczyny:multi::multi::multi: no proszę, jak nauka robienia banerków szybko idzie:lol: Jagoda, toż ty pojętna bewstia jesteś:p Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE="3"]Zdziwisz się: Kto?..., zdziwisz się: skąd?... A ja Wam życzę Wesołych Świąt. Pomyślisz sobie: - To jakaś bajka! A ja Wam życzę smacznego jajka! Czy jestem szczera?... Nie miej obawy! Bo również życzę miłej zabawy! Quote
Kasia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Pogodnych i Radosnych Świąt Wielkiej Nocy spędzonych w rodzinnej i słonecznej atmosferze życzy Kasia i jej chłopaki!!! Quote
mar....ka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To juz drugi,:cool3: pierwszego chyba nie widziałaś... Nie tylko ten, ale na pewno tez był sliczny że sobie wyobrażam ten drugi:evil_lol: TZ-towi też sie podoba:p Imbir1 napisał(a):cześć dziewczyny:multi::multi::multi: no proszę, jak nauka robienia banerków szybko idzie:lol: Jagoda, toż ty pojętna bewstia jesteś:p Jagoda to bystrzacha, nic dodac, nic ując. Quote
mar....ka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 / Post usunięty / / Życzenia składamy wyłącznie w tym wątku / Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych! Quote
Jagoda1 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='majoka']/ Post usunięty / / Życzenia składamy wyłącznie w tym wątku / [quote name='Iza i Avanti']Wesołego Alleluja Wam życzymy! :) [quote name='bonita'] My też :) [quote name='madzia i medor']Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych! [quote name='DORRAG']Cześć Agusia:p Wesołych Świat My też , bo usuwają;) P.S. W koszyku śliczności, ktore robiła Faro dla "Bokserów w potrzebie". Quote
Jagoda1 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Mały sęp... Duży sęp;) ... Sępimy razem... Sępik wytrwały... Przez Ciebie, Pańciu, nic nie dostaniemy:angryy: ... Marne Święta :obrazic:!... Quote
Jagoda1 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 U nas deszcz ze śniegiem , spacery krótkie, pogoda - brrrr:placz: ... Czasami słonko zaświeci... Quote
Recommended Posts