ferraribox Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Oj,minka coś nie taka.Futro ok!,ale temperamencik:shake: ? Quote
Medorowa Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Na początek możesz mi wysłać na maila, wstawię. Dziś spróbuję sama wstawić, ale jak mi się nie uda, a znając życie i siebie;) , to właśnie tak będzie:diabloti: :razz: chętnie skorzystam z Twojej pomocy :p Quote
mar....ka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 widzę, ze juz bratki posadziłas.Tak sie zbieram do gorodniczego i dojsc nie mogę, też miałam w donicy koło domu bratki wrzucic (dopóki nie bę:evil_lol: dzie begoni), ale zanim zajdę, to pewnie już begonie będą Quote
ferraribox Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzień dobry panienkom:loveu: Jakieś prace na dogo pozbawiły mnie miłych doznań estetycznych i krótkich pogaduszek:placz: .Jadziu ,czy po trzech tygodniach można się uzależnić?;) Quote
Kiłi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzieńdoberek:razz: :razz: Rzut bokserem??:cool3: Hehehe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Pozdrawiamy serdecznie z Piernikowego Grodu Kopernika. Do poniedziałku! Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hello:lol: I udanego wypoczynku:p A z Kirusią i Korusią jesteście:razz::loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witajcie, miłego weekendziku :) Słonecznych spacerków babeczki :p Quote
Jagoda1 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Oczywiście, jestesmy z psiakami!!! Kiri to nawet dostaje komplementy, że wydoroślała,jest posłuszna, nie sprawdza jak głęboko rosiegają korzenie kwiatów, nie kradnie pluszaków...itd, itd. nie wiedziałam, ze mam takiego ułożonego zwierzaka;) . Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Oczywiście, jestesmy z psiakami!!! Kiri to nawet dostaje komplementy, że wydoroślała,jest posłuszna, nie sprawdza jak głęboko rosiegają korzenie kwiatów, nie kradnie pluszaków...itd, itd. nie wiedziałam, ze mam takiego ułożonego zwierzaka;) . Hi hi:evil_lol: Mam nadzieję, że fotkujesz dziewczynki:razz: :mad: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Oczywiście, jestesmy z psiakami!!! Kiri to nawet dostaje komplementy, że wydoroślała,jest posłuszna, nie sprawdza jak głęboko rosiegają korzenie kwiatów, nie kradnie pluszaków...itd, itd. nie wiedziałam, ze mam takiego ułożonego zwierzaka;) . Hi hi:evil_lol: Mądra dziewczynka:lol: Mam nadzieję, że fotkujesz dziewczynki:razz: :mad: Quote
ferraribox Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a): Kiedy wracacie:cool2: A może już jestescie w domku?:lol: Quote
Imbirka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Witajcie dziewczyny w poniedziałkowy ranek:multi::multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Witajcie, stęskniłam się za Wami:loveu: . Wstawię zdjęcia, pójdę na spacerek z psiakami, potem oblecę znajome galerie:lol: ... Jedziemy... Sprawdzę, czy są znajomi. Witaj, Denis! Wcale nieciekawy facet, ten terierek...:Dog_run: Zawsze były tam kotki... Korusiu, dziwne, kotków nie ma:turn-l: Przede mną też się pochowały ...;) Zawsze z piłeczką:lol: . Nuuudaaa!!! Kiedy oni wrócą po nas?... Pańcio mnie nie zabrał:placz: Powrót do domu :evil_lol: :roflt:;) Właśnie zauważyłam, ze to jubileuszowa, 50-ta strona! Quote
mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witajcie, stęskniłam się za Wami:loveu: . Wstawię zdjęcia, pójdę na spacerek z psiakami, potem oblecę znajome galerie:lol: ... Jedziemy... Sprawdzę, czy są znajomi. Witaj, Denis! Wcale nieciekawy facet, ten terierek...:Dog_run: Zawsze były tam kotki... Korusiu, dziwne, kotków nie ma:turn-l: Przede mną też się pochowały ...;) Zawsze z piłeczką:lol: . Nuuudaaa!!! Kiedy oni wrócą po nas?... Pańcio mnie nie zabrał:placz: Powrót do domu :evil_lol: :roflt:;) Właśnie zauważyłam, ze to jubileuszowa, 50-ta strona! Wiecy wszystkiego naj z okazji 50-tki. nie mogłam sie zdecydowac, bo wszystki zdkjęcia pikne. W ogóle w okół domu cudnie. Quote
Recommended Posts