Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wybaczcie, nie wiem czy nie znalazłam czy jeszcze nie było wyników badań? Czy może juz wiadomo co jej jest? Pytam, bo pewnie to samo mają wszystkie pozostałe z chorobami skóry...

Posted

[quote name='aisaK']Wybaczcie, nie wiem czy nie znalazłam czy jeszcze nie było wyników badań? Czy może juz wiadomo co jej jest? Pytam, bo pewnie to samo mają wszystkie pozostałe z chorobami skóry...[/quote]

aisaK - jeszcze nie wiadomo, ale prawdopodobnie nie ma nużycy (nie wiem czy gorzej czy lepiej) a moze miec grzybicę - ale jeszcze nie ma wyników, a biała astka, która pierwsza wyjechała miała i nużycę i świerzba:shake:

Posted

Wrociłam od Mamby.
Odebrałam wyniki zeskrobin - nużeniec i świerzb - wynik negatywny, czyli brak.

Jutro mamy z Mambą umówioną wizytę u dermatologa i będziemy sprawdzać grzyby.

Z ogólnych wieści: Mamba jest psem domowym, ładnie chodzi na smyczy, je chętnie i suche i gotowane. Nie ma sensacji żołądkowych przy zmianach żywienia.

Posted

Ja z poprzedniego bazarku pieniądze,które miały iść na LOGO kazałam przekazać na Psy z Ligoty,bo dziewczyny potrzebowały na transport psiaków,a z teraźniejszego bazarku pieniądze pójdą na MAMBĘ I TOGO.

Posted

Bardzo Wam dziękuję. Ja robię ogłoszenia do wydrukowania jeszcze i zabieram się do pracy z szukaniem domu, by sunia wyleczona z lecznicy mogła jechać do nowego domu.

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]W sobotę będą pieniądze z bazarku :multi:. W sumie mała kwota ale to zawsze coś ... [/I][/B]