Beata_Dorobczyńska Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Nie przepadam za lodami w plynie - no chyba , ze przywieziesz samochodem , to moze uda się dowieźć :diabloti: A poza tym , mnie nie czaruj, niby wokół bloku, na chwilę i znajomi , eeee, pogrążasz sie lepiej daj jakies nowe łóżkowe zdjęcia. Quote
doddy Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Wiecej zdjęciuff nie mam :eviltong: Lody samochodem? A jakim samochodem byś chciała? A może zamiast lodów coś innego byś chciała? :razz: Bo chiba tak.... :eviltong: Quote
ruda76 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 :crazyeye: to chyba nie ta Mamba i nie z tej Ligoty? Quote
doddy Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 A jest jakas inna Ligota z której rozdawali popsute amstaffy? :eviltong: Quote
ruda76 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 cudo, poprostu cudo .Zrobiłyscie kawał dobrej roboty:Rose: Quote
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Doddy , Mamba jest boska , nie oddawaj jej - taki pies to skarb. I widać że nie byle pies ;) a prawdziwa dama :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Nie zrobiłyście tylko Doddy zrobiła :) Lody tez i moj komplet kominkowy ale to chyba nie ten wątek , prawda ? :cool3: Doddy , oddawaj, oddawaj - ja chcę na wakacje ! Quote
doddy Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Na wakacje to ja jadę do BeatyA w ostatni tydzień czerwca i pierwszy lipca. Komplet kominkowy to ja mam Ci kupić? Czy ktoś inny? A w ramach off topiku latający pies: [IMG]http://img522.imageshack.us/img522/7117/brena6qf6.jpg[/IMG] Quote
ruda76 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Beata_Dorobczyńska']Nie zrobiłyście tylko Doddy zrobiła :) oj juz dobrze wszyscy wiemy ze Doddy;) i tak mi sie wydaje czy czasami Doddy nie będzie miała problemu z oddaniem śliczności do nowego domu:cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pracuje nad tym ale poki co bez efektu , Doddy twarda jak stonka . A ja jezdze w ta i spowrotem bo przeciez nie mozna byc dluzej gdzies bo z psem trzeba wyjsc :( Porazka Quote
doddy Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Kochaniutka ja mam 2 psy a Ty 3 i to Ty częsciej krzyczysz, że musisz z Sabinka wyjść :eviltong: Ja mam pieski śpiochy :diabloti: Quote
ruda76 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 co taka cisza u pięknej astki;) juz nie szukamy wyjatkowego domku;) Quote
doddy Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Mamba na wakacjach u BeatyA z Breną :eviltong: Quote
doddy Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Zmieniam tytuł, bo nikt tej czarnuchy nie chce.... To ja ją wezmę :eviltong: Zresztą i tak bym jej nie oddała. :p Quote
basiagk Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 To znaczy że nadszedł radosny moment skasowania mojego bannerka!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
doddy Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Jak szaleć to szaleć :evil_lol: Możesz teraz przerobić na Fundacyjny banerek bo ta trójka już wybitnie nie jest bezdomna :cool1: Tytułu nie mogę zmienić, ale bede próbować. Quote
basiagk Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Podobno wszystkim funkcja edycji zniknęła. A ja biegnę wykasować bannerek. Strasznie się cieszę, że w końcu się doczekałam!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Doddy, nie rób mi tego , jak możesz . Sama mówiłas , ze fajnie by bylo miec czysto w domu, żadnych kłaków , czysta podłoga itd. A nasz urlop ??? Przeciez do Andzi z 4 sukami nie pojedziemy :( Quote
blue.berry Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 tiaaa, ja wiedzialam ze sie to tak skonczy i doddy nie odda nikomu Mamby :eviltong: Quote
ruda76 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='doddy']Zmieniam tytuł, bo nikt tej czarnuchy nie chce.... To ja ją wezmę :eviltong: Zresztą i tak bym jej nie oddała. :p[/quote] zaje....:multi: barvo Quote
andzia69 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Beata_Dorobczyńska']Doddy, nie rób mi tego , jak możesz . Sama mówiłas , ze fajnie by bylo miec czysto w domu, żadnych kłaków , czysta podłoga itd. A nasz urlop ??? Przeciez do Andzi z 4 sukami nie pojedziemy :([/quote] no ale kiedy chceta do mnie przyjechać??? przeca doddy pisała,ze woli do BeatyA se jechać!:mad: ha,ha,ha - wreszcie się doczekałam i ..śmy,że oba Ligociaki zostały w swoich dt!:eviltong: wiecie co, jak sobie Zgredek od czasu do czasu przypomni o krolikach, jak czasem przez sen warknie jak chcę go zepchnąć z wrka cobym mogła jakoś lec pomiędzy nim a Torą...to mam go ochotę udusić!:mad: ale częściej to niestety spojrzy tymi swoimi skośnymi z deczka ślepkami we mnie, pomizia mnie łapą (coby go drapać pod paszką:eviltong:), albo jak cos robię to przyjdzie i wtuli ten swój głupi łeb :loveu: więc mimo tych paru minusów nie mogłabym go oddać!:loveu: a ostatnio pani do mnie dzwonila czy mogłaby przyjechać na wczasy z 3!!! psami -labkiem - suka i 2 cawaliery - chyba tyż suki plus jej siostra z suką westką - no normalnie nie wiedziałam co gadać:-o - ale by była jazda! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Doddy obiecała BeacieA , ze posiedzi z psiakami wiec tu sie nie czepiam ale dlaczego w moim samochodzie jest zawsze wiecej psów niz ludzi ? Andzia a tak na poważanie to jaki termin by Tobie odpowiadał przy załozeniu dwóch bab i 4 psów - wersja light to dwa na dwa :) Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Beatko - ja chciałabym pojechac tak ok. 23 czerwca jak mi się uda pozałatwiać wszystkie sprawy tu na miejscu. Gosci w sumie mam od 2 lipca. Wiec myslę,że jakbyscie sie w tym terminie zmiesciły coby ludzi brytanami nie wystraszyc to możecie przyjechac - a tak nieśmiało spytam ile wśród tych burków będzie suk??? Moze ciotka doddy nauczy moja sukę coby nie żarła wszystkich, boby niezła jazda była:evil_lol: moze jakaś obroza elektryczna albo cuś?:eviltong: no a jakby sie nie udało w tym terminie to dopiero luxniej będzie pewno od połowy sierpnia - ja na pewno będę siedziała do jakiegos 10 września Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Doddy siedzi u BA do konca czerwca wiec ten termin odpada wiec rezerwujemy koniec sierpnia :) No jak to ile suk - same suki ! Obroża elektryczna nie działa przynajmniej na mojego psa , obroża jest, prad jest i doły wykopane też są . Nic nie rozumiem ale tak jest. Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 cholera - a moze chociaż na moją manię podziała:mad: to sie w sierpniu przekonamy - a potem będziemy opisywać historię pt jak nie dopuscić do walk między 4 sukami!:evil_lol: Quote
Recommended Posts