Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecej zdjęciuff nie mam :eviltong:

Lody samochodem? A jakim samochodem byś chciała?

A może zamiast lodów coś innego byś chciała? :razz: Bo chiba tak.... :eviltong:

Posted

Na wakacje to ja jadę do BeatyA w ostatni tydzień czerwca i pierwszy lipca.

Komplet kominkowy to ja mam Ci kupić? Czy ktoś inny?

A w ramach off topiku latający pies:

[IMG]http://img522.imageshack.us/img522/7117/brena6qf6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Nie zrobiłyście tylko Doddy zrobiła :)

oj juz dobrze wszyscy wiemy ze Doddy;) i tak mi sie wydaje czy czasami Doddy nie będzie miała problemu z oddaniem śliczności do nowego domu:cool3:

Posted

Jak szaleć to szaleć :evil_lol:

Możesz teraz przerobić na Fundacyjny banerek bo ta trójka już wybitnie nie jest bezdomna :cool1:

Tytułu nie mogę zmienić, ale bede próbować.

Posted

[quote name='doddy']Zmieniam tytuł, bo nikt tej czarnuchy nie chce....
To ja ją wezmę :eviltong:

Zresztą i tak bym jej nie oddała. :p[/quote]

zaje....:multi: barvo

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Doddy, nie rób mi tego , jak możesz . Sama mówiłas , ze fajnie by bylo miec czysto w domu, żadnych kłaków , czysta podłoga itd.
A nasz urlop ???
Przeciez do Andzi z 4 sukami nie pojedziemy :([/quote]

no ale kiedy chceta do mnie przyjechać??? przeca doddy pisała,ze woli do BeatyA se jechać!:mad:

ha,ha,ha - wreszcie się doczekałam i ..śmy,że oba Ligociaki zostały w swoich dt!:eviltong:

wiecie co, jak sobie Zgredek od czasu do czasu przypomni o krolikach, jak czasem przez sen warknie jak chcę go zepchnąć z wrka cobym mogła jakoś lec pomiędzy nim a Torą...to mam go ochotę udusić!:mad:

ale częściej to niestety spojrzy tymi swoimi skośnymi z deczka ślepkami we mnie, pomizia mnie łapą (coby go drapać pod paszką:eviltong:), albo jak cos robię to przyjdzie i wtuli ten swój głupi łeb :loveu: więc mimo tych paru minusów nie mogłabym go oddać!:loveu:

a ostatnio pani do mnie dzwonila czy mogłaby przyjechać na wczasy z 3!!! psami -labkiem - suka i 2 cawaliery - chyba tyż suki plus jej siostra z suką westką - no normalnie nie wiedziałam co gadać:-o - ale by była jazda!

Posted

Doddy obiecała BeacieA , ze posiedzi z psiakami wiec tu sie nie czepiam ale dlaczego w moim samochodzie jest zawsze wiecej psów niz ludzi ?
Andzia a tak na poważanie to jaki termin by Tobie odpowiadał przy załozeniu dwóch bab i 4 psów - wersja light to dwa na dwa :)

Posted

Beatko - ja chciałabym pojechac tak ok. 23 czerwca jak mi się uda pozałatwiać wszystkie sprawy tu na miejscu. Gosci w sumie mam od 2 lipca. Wiec myslę,że jakbyscie sie w tym terminie zmiesciły coby ludzi brytanami nie wystraszyc to możecie przyjechac - a tak nieśmiało spytam ile wśród tych burków będzie suk??? Moze ciotka doddy nauczy moja sukę coby nie żarła wszystkich, boby niezła jazda była:evil_lol: moze jakaś obroza elektryczna albo cuś?:eviltong:

no a jakby sie nie udało w tym terminie to dopiero luxniej będzie pewno od połowy sierpnia - ja na pewno będę siedziała do jakiegos 10 września

Posted

Doddy siedzi u BA do konca czerwca wiec ten termin odpada wiec rezerwujemy koniec sierpnia :)

No jak to ile suk - same suki !

Obroża elektryczna nie działa przynajmniej na mojego psa , obroża jest, prad jest i doły wykopane też są . Nic nie rozumiem ale tak jest.

Posted

cholera - a moze chociaż na moją manię podziała:mad: to sie w sierpniu przekonamy - a potem będziemy opisywać historię pt jak nie dopuscić do walk między 4 sukami!:evil_lol: