Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ronja']nic nie wiem na temat ogonków, chodzi mi o goooołe drobiazgi lub gooołą drobiazgę - co to jest???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote]

niedoszły niespodzianek za hasło reklamowe:lol:

Malagos, nie dzwoniła, ale w sumie początek tygodnia jeszcze się nie skończył...
Za to zadzwonił do mnie pan i zapytał czy to schronisko:evil_lol:

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ara']niedoszły niespodzianek za hasło reklamowe:lol:

Malagos, nie dzwoniła, ale w sumie początek tygodnia jeszcze się nie skończył...
Za to zadzwonił do mnie pan i zapytał czy to schronisko:evil_lol:[/quote]

OOOO a do mnie zadzwoniła Pani pytając się czy to schronisko, powiedziała że jest pielęgniarką a Dominek byłby 100 km od Warszawy w domu z ogrodem :roll:

Posted

[quote name='ara']niedoszły niespodzianek za hasło reklamowe:lol:

[/quote]

Dlaczego niedoszły :crazyeye: Dlatego, że niespodzianek czy dlatego że nie będzie?

Czuję w powietrzu 2 domki :evil_lol:

Posted

Bo gdyby był doszły, to nikt by o nim nie wiedział:lol: Doszła za to będzie drobiazga:evil_lol:

Mam nadzieję, że węch Cię nie zawodzi:oops:

Posted

No że piszę w aukcjach, że psy przebywają w domach tymczasowych i podaję namiary na daną wolontariuszkę to ludzie pytają " Czy ja się dodzwoniłem/am do schroniska ?" hehehe

Posted

Ogłaszam żałobę narodową, Gryziaczek pojechał do nowego domku:placz: :placz: :placz: Nie sądziłam, że tak szybko pójdzie...

Pani jest baaaardzo sympatyczna, jej najmłodsza pociecha również (jak się takie dzieci grzeczne wychowuje???), mam jeszcze kilka drobiazgów malutkiej (będzie dobry pretekst do spotkania;) )... idę ryczeć:placz:

Posted

[quote name='ara']
Mam nadzieję, że węch Cię nie zawodzi:oops:[/quote]
Jeden domek już jest :evil_lol: :multi: :evil_lol: :multi: ale się cieszę o tak::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao:

Posted

Pani znalazła nas na allegro:cool3: Obiecała co jakiś czas foteczkę zapodać:multi: ciekawe jak się malutka starszym dzieciom spodoba:cool3:

Posted

[quote name='malagos']no własnie, jak ta pani Was znalazła?
Jak wy to robicie, te damy, szybkie adopcje...:shake:[/quote]

Bo to Ronja ma szczęśliwą Łapeczkę do wystawiania :loveu:

Posted

[quote name='beam6']Jeden domek już jest :evil_lol: :multi: :evil_lol: :multi: ale się cieszę o tak::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao:[/quote]

Spalcie mnie na stosie - jestem wiedźmą :diabloti: - jest drugi domek!

Dominek ma SWÓJ Domek - hip hip hurra :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='beam6']Bo to Ronja ma szczęśliwą Łapeczkę do wystawiania :loveu:[/quote]
Łapeczka paluszków swoich tu nie maczała - allegro ciotka Maćka obstawia:p

Posted

Beam, nikt Cię nie będzie palił... pod warunkiem, że częściej tak będziesz prorokować:diabloti:

Cieszymy się bardzo szczęściem Dominka:multi:

tylko Leviskowy domek się dzisiaj nie spisał:roll:

Posted

A ciotka beam6 trzecią dzisiejszą adopcję też wyczuła? :cool3:
Czekam jeszcze na potwierdzenie od Whippety "Tylko Ty" bo właśnie wieczorem miała zawieźć szczeniaka do nowego domu. :multi:

Posted

Domek Leviska od kilku dni przekłada spotkania:-( wciąż mamy nadzieję, że to naprawdę jakieś ważne powody, ale ja się trochę dziwię, że od soboty pani czasu nie znalazła...:roll:

Posted

Wczoraj Gryzia miała sesję zdjęciową w nowym domku:p może dzisiaj wieczorem Pańcia mi kilka podeśle?:cool3:

Zapomniałabym... Gryzia nawarczała na siostrę Pani, w czasie rozmowy usiłowała zjeść obuwie Pańcia, a mała Pańcia jest tak zbajerowana, że zamiast chodzić do szkoły wolałaby siedzieć z Ogryzią:multi: