Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze troche, i beda nowe fotki Zanetki i jej malenstw:lol:
Czekam na to z niecierpliwoscia, no a przede wszystkim na nowe domki.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani- jest poszukiwany szczeniaczek- najlepiej łaciatek :)
zajrzyjcie tutaj:

[I]Szukamy pieska dla osób aktywnych ( Nas ), cudo będzie jeździć z moim TZ do pracy, lubimy wycieczki więc atrakcje bedzie mial zapewnione :smile:
Chcielibyśmy by byl to piesek ( lub suńka ) który wyrośnie najwyżej do kolana...[/I]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50351[/URL]

Posted

[quote name='carolinascotties']Kochani- jest poszukiwany szczeniaczek- najlepiej łaciatek :)
[/quote]

Już wlepiłem tam zdjęcia Zanety,kurczę szkoda,że nie mam zadnych fot klusek!Jeszcze 10 dni :placz:

Posted

Może jednak się uda...

A jak nie to i tak będziemy się cieszyli, że jakiś maluch znajdzie domek - o jednego bezdomnego mniej :loveu:

Kluseczki na pewno będą śliczne - będą zdjęcia to znajdą się chętni - NA PEWNO :cool3:
I na Mamusię oczywiście też muszą się znaleźć :cool3:

Posted

Jeszcze tylko tydzien...
A wiecie co? Jestem pewnien,że gdy będą juz fotki klusiorków Żanetki... to zdecydowanie większa część dogo (żeńska) popada przed monitorami z zachwytu :razz: .A ta zdecydowanie mniejsza część (męska) będzie się dobijać aby wziąźć taką małą kluseczkę!Przecież na szczeniaki najlepiej "ogłuszyć " płeć piękną :eviltong::razz:

Posted

No to macie już obiecane zdjęcia :cool3: !
Mam nadzieję,że klusiory się podobają i nie będą długo siedzieć w przytulisku!
Są mistrzowskie i potrzebują domku...
Niedługo wkleję resztę zdjęć :loveu:

Posted

Paweł one są boskie :loveu: a zwłaszcza ten, co ma już zaklepany domek - taki kolorowy jest :lol::lol:

Zrobię im aukcje na allegro, do poniedziałku na pewno będą ją miały ;)

Posted

[quote name='fidelek2']Paweł one są boskie :loveu: a zwłaszcza ten, co ma już zaklepany domek - taki kolorowy jest :lol::lol:

Zrobię im aukcje na allegro, do poniedziałku na pewno będą ją miały ;)[/quote]

WIem,że boskie są bo z Brzegu hehe!A na poważnie to ten mały kolorowy to taki "byczek jest"!Największy,najgrubszy i ciągle przy cycku mamusi!Ale już taki odważny to nie jest :oops: .Najodważniejsza jest taka czarna dziewczynka, która z wielką pasją kradła mi pokrowiec do aparatu i teraz mam odbite takie małe dziurki po ząbkach :loveu: !Taka wariatka z niej będzie :stupid: .A najmniejszy chłopczyk będzie kopią Żanety.Strasznie niesmiały jest i widać,że jeszcze się boi!

Posted

Pieski sa bardzo cuudowne:loveu: nie znalezlismy zadnego tel a chcemy sie skontaktowac i wziasctego do domku najmniejszego pieska(kopie mamusi)bo jest udowy, sliczniutki i wogole wspanialy jak reszta jego rodzenstwa. Prosilibysmy o szybki kontakt na maila [email][email protected][/email] czy uda nam sie zaadoptowac tego psiaka bo strasznie ale to strasznie nam na nim zalezy. Mozemy przyjechac po niego kiegdy bedzie trzeba osobiscie gdyz do Brzegu nie mamy tak daleko a ten piesio jest wart wszystkiego:) pozdrawiamy i czekamy na szybka odpowiedz

Posted

[quote name='meciek_peciek']Pieski sa bardzo cuudowne:loveu: nie znalezlismy zadnego tel a chcemy sie skontaktowac i wziasctego do domku najmniejszego pieska(kopie mamusi)bo jest udowy, sliczniutki i wogole wspanialy jak reszta jego rodzenstwa. Prosilibysmy o szybki kontakt na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] czy uda nam sie zaadoptowac tego psiaka bo strasznie ale to strasznie nam na nim zalezy. Mozemy przyjechac po niego kiegdy bedzie trzeba osobiscie gdyz do Brzegu nie mamy tak daleko a ten piesio jest wart wszystkiego:) pozdrawiamy i czekamy na szybka odpowiedz[/quote]

Ja już wczoraj odpisałem ale zadnej odpowiedzi nie dostałem!Moze to tylko brak netu!

Posted

[quote name='Gamba']Ja już wczoraj odpisałem ale zadnej odpowiedzi nie dostałem!Moze to tylko brak netu![/quote]

Teraz my mamy nadzieje ze to tylko brak netu bo caly dzie czekamy na maila i na forum a tu cicho mamy nadzieje ze psinia nie oddana nikomu innemu i ze juz nam zaklepana.prosimy o kontakt w miare mozliwosci ja najszybszy i z góry dziekujemy

Posted

Gamba, moze zalatwcie ta adpocje na telefon? :lol: Tak bedzie szybciej:)

A szczeniaczki sa przeslodkie:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dzielna rodzinka na allegro ;)
[URL]http://www.allegro.pl/item177222045_zanetka_i_jej_dzielna_gromadka_szukaja_domkow_.html[/URL]

Paweł, proszę zmniejsz jedno ładnie zdjęcie samej Żanetki albo rodzinki tak abym mogła w aukcji wstawić miniaturkę, ok? To sprawi, że więcej osób zajrzy do nich ;)