Iv Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jeszcze troche, i beda nowe fotki Zanetki i jej malenstw:lol: Czekam na to z niecierpliwoscia, no a przede wszystkim na nowe domki. Quote
Kasia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No to zanim będą te nowe fotki to najpierw wyjdziemy na mały wirtualny spacer.....;) Quote
carolinascotties Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kochani- jest poszukiwany szczeniaczek- najlepiej łaciatek :) zajrzyjcie tutaj: [I]Szukamy pieska dla osób aktywnych ( Nas ), cudo będzie jeździć z moim TZ do pracy, lubimy wycieczki więc atrakcje bedzie mial zapewnione :smile: Chcielibyśmy by byl to piesek ( lub suńka ) który wyrośnie najwyżej do kolana...[/I] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50351[/URL] Quote
Gamba Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='carolinascotties']Kochani- jest poszukiwany szczeniaczek- najlepiej łaciatek :) [/quote] Już wlepiłem tam zdjęcia Zanety,kurczę szkoda,że nie mam zadnych fot klusek!Jeszcze 10 dni :placz: Quote
Justysia i Grześ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Może jednak się uda... A jak nie to i tak będziemy się cieszyli, że jakiś maluch znajdzie domek - o jednego bezdomnego mniej :loveu: Kluseczki na pewno będą śliczne - będą zdjęcia to znajdą się chętni - NA PEWNO :cool3: I na Mamusię oczywiście też muszą się znaleźć :cool3: Quote
Gamba Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Jeszcze tylko tydzien... A wiecie co? Jestem pewnien,że gdy będą juz fotki klusiorków Żanetki... to zdecydowanie większa część dogo (żeńska) popada przed monitorami z zachwytu :razz: .A ta zdecydowanie mniejsza część (męska) będzie się dobijać aby wziąźć taką małą kluseczkę!Przecież na szczeniaki najlepiej "ogłuszyć " płeć piękną :eviltong::razz: Quote
Justysia i Grześ Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [B]HALO[/B] - gdzie są wszyscy ??? :candle: Psinki idą na spacerek na pierwszą - dłuuuuuga wyprawa... Quote
Kasia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Alu tu pusto.........Migiem na górę skaczemy!!!!!!!!! Quote
Gamba Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Jeszcze tylko dwa dni i pokażę wam mamusię wazem z całą rodzinką (no prawie bo tatusia to nie bardzo hehe ):loveu: Quote
Kasia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Już nie mogę doczekać ;) od razu ją ogłoszę!!! Quote
Justysia i Grześ Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nas jakieś wstrętne choróbsko dopadło :mad: więc rzadziej zaglądamy, ale pamiętamy i na zdjęcia czekamy... Hehe, ale mi się zrymowało nocną porą :lol: :lol: :lol: Quote
Gamba Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 No to macie już obiecane zdjęcia :cool3: ! Mam nadzieję,że klusiory się podobają i nie będą długo siedzieć w przytulisku! Są mistrzowskie i potrzebują domku... Niedługo wkleję resztę zdjęć :loveu: Quote
Kasia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Paweł one są boskie :loveu: a zwłaszcza ten, co ma już zaklepany domek - taki kolorowy jest :lol::lol: Zrobię im aukcje na allegro, do poniedziałku na pewno będą ją miały ;) Quote
Gamba Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='fidelek2']Paweł one są boskie :loveu: a zwłaszcza ten, co ma już zaklepany domek - taki kolorowy jest :lol::lol: Zrobię im aukcje na allegro, do poniedziałku na pewno będą ją miały ;)[/quote] WIem,że boskie są bo z Brzegu hehe!A na poważnie to ten mały kolorowy to taki "byczek jest"!Największy,najgrubszy i ciągle przy cycku mamusi!Ale już taki odważny to nie jest :oops: .Najodważniejsza jest taka czarna dziewczynka, która z wielką pasją kradła mi pokrowiec do aparatu i teraz mam odbite takie małe dziurki po ząbkach :loveu: !Taka wariatka z niej będzie :stupid: .A najmniejszy chłopczyk będzie kopią Żanety.Strasznie niesmiały jest i widać,że jeszcze się boi! Quote
meciek_peciek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Pieski sa bardzo cuudowne:loveu: nie znalezlismy zadnego tel a chcemy sie skontaktowac i wziasctego do domku najmniejszego pieska(kopie mamusi)bo jest udowy, sliczniutki i wogole wspanialy jak reszta jego rodzenstwa. Prosilibysmy o szybki kontakt na maila [email][email protected][/email] czy uda nam sie zaadoptowac tego psiaka bo strasznie ale to strasznie nam na nim zalezy. Mozemy przyjechac po niego kiegdy bedzie trzeba osobiscie gdyz do Brzegu nie mamy tak daleko a ten piesio jest wart wszystkiego:) pozdrawiamy i czekamy na szybka odpowiedz Quote
Igusia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Pierwszy raz tu zajrzalam i jestem zachwycona Zanetka:loveu: Jest naprawde piekna sunia i male kluski tez:p Quote
Iv Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A ja nie widze fotek malenstw:roll: . Gdzie one sa? Quote
Gamba Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='meciek_peciek']Pieski sa bardzo cuudowne:loveu: nie znalezlismy zadnego tel a chcemy sie skontaktowac i wziasctego do domku najmniejszego pieska(kopie mamusi)bo jest udowy, sliczniutki i wogole wspanialy jak reszta jego rodzenstwa. Prosilibysmy o szybki kontakt na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] czy uda nam sie zaadoptowac tego psiaka bo strasznie ale to strasznie nam na nim zalezy. Mozemy przyjechac po niego kiegdy bedzie trzeba osobiscie gdyz do Brzegu nie mamy tak daleko a ten piesio jest wart wszystkiego:) pozdrawiamy i czekamy na szybka odpowiedz[/quote] Ja już wczoraj odpisałem ale zadnej odpowiedzi nie dostałem!Moze to tylko brak netu! Quote
meciek_peciek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Gamba']Ja już wczoraj odpisałem ale zadnej odpowiedzi nie dostałem!Moze to tylko brak netu![/quote] Teraz my mamy nadzieje ze to tylko brak netu bo caly dzie czekamy na maila i na forum a tu cicho mamy nadzieje ze psinia nie oddana nikomu innemu i ze juz nam zaklepana.prosimy o kontakt w miare mozliwosci ja najszybszy i z góry dziekujemy Quote
Iv Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gamba, moze zalatwcie ta adpocje na telefon? :lol: Tak bedzie szybciej:) A szczeniaczki sa przeslodkie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dzielna rodzinka na allegro ;) [URL]http://www.allegro.pl/item177222045_zanetka_i_jej_dzielna_gromadka_szukaja_domkow_.html[/URL] Paweł, proszę zmniejsz jedno ładnie zdjęcie samej Żanetki albo rodzinki tak abym mogła w aukcji wstawić miniaturkę, ok? To sprawi, że więcej osób zajrzy do nich ;) Quote
Recommended Posts