Koperek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Gamba']Ale wieczorem będą jakieś tam fotki burków :cool3: Tak sobie pomyślałem, że może powyprowadzam psa jakiejś kolezanki :cool3:[/quote] Za tym pierwszym tęsknię nieprzerwanie!:loveu: A z tym drugim to nie wiem, o co chodzi... :cool: Quote
kaLOlina Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Gamba - chcesz KOMUS (jej) wyprowadzac psa... czy wyprowadzac psa Z NIA??? bo to roznica Quote
Koperek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='kaLOlina']Gamba - chcesz KOMUS (jej) wyprowadzac psa... czy wyprowadzac psa Z NIA??? bo to roznica[/quote] No masz Ci- następna :cool1: O so chozi??? Poza tym juz się tak nie dopytuj[B] kaLOlina[/B], tylko napisz, że też masz ochotę na spacerek :cool3: :grin::grin: Quote
Gamba Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [quote name='kaLOlina']Gamba - chcesz KOMUS (jej) wyprowadzac psa... czy wyprowadzac psa Z NIA??? bo to roznica[/quote] Zdecydowanie z nią :cool3: Spacerów mam dość, psów też już wystarczająco :diabloti: [QUOTE]No masz Ci- następna :cool1: O so chozi??? Poza tym juz się tak nie dopytuj[B] kaLOlina[/B], tylko napisz, że też masz ochotę na spacerek :cool3: :grin::grin: [/QUOTE] No Koperku :oops: :diabloti: A Gamba bierze swoje burasy i spada na spacer ;) Quote
Koperek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Gamba']A Gamba bierze swoje burasy i spada na spacer ;)[/quote] [B]Gamba[/B] wziąlbyś też moje, bo zasmarkana i zakaszlana umieram- choćby wirtualnie, co??:modla: Quote
Gamba Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [quote name='Koperek'][B]Gamba[/B] wziąlbyś też moje, bo zasmarkana i zakaszlana umieram- choćby wirtualnie, co??:modla:[/quote] Nie ma sprawy :eviltong: Masz 10 minut aby przysłać je do mnie, a ja im załatwię przebieżkę po krzaczorach :diabloti:.I będę sobie łaził z 4 futrami :loveu: I cały chodnik dla mnie :multi: Quote
Koperek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Gamba']Nie ma sprawy :eviltong: Masz 10 minut aby przysłać je do mnie, a ja im załatwię przebieżkę po krzaczorach :diabloti:.I będę sobie łaził z 4 futrami :loveu: I cały chodnik dla mnie :multi:[/quote] Wtedy to już będzie całe miasto Twoje! :evil_lol: No to masz- podrzucam Ci ;) Tak z godzinkę będziesz?? [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fa30d1130ddfa582"][IMG]http://images27.fotosik.pl/208/fa30d1130ddfa582m.jpg[/IMG][/URL] Quote
Gamba Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [quote name='Koperek']Wtedy to już będzie całe miasto Twoje! :evil_lol: No to masz- podrzucam Ci ;) Tak z godzinkę będziesz?? [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fa30d1130ddfa582"][IMG]http://images27.fotosik.pl/208/fa30d1130ddfa582m.jpg[/IMG][/URL][/quote] Właśnie sobie wyobraziłem jak idę z 4 byczkami po ulicy,a one zobaczyły kotka :mdleje:. Quote
Koperek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Gamba']Właśnie sobie wyobraziłem jak idę z 4 byczkami po ulicy,a one zobaczyły kotka :mdleje:.[/quote] :-D :-D :-D :-D :-D (a ponieważ u mnie są 4 koty w domu, to zostałbyś rozerwany na pół :evil_lol:) Quote
Gamba Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Kotków nie widzieliśmy :cool1: Dwa gamonie rozwaliły dziś worek ze smieciami i rozwlekły po domu :angryy: a nie było mnie tylko godzinkę :mad:.I mają karę :cool3: Quote
epe Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 O Matko! Ale miałeś fajny widok:evil_lol: Musiały się nieźle "zabawiać" z tym workiem śmieci! Tak to jest,jak się nie dostarcza psom rozrywek,gdy są same w domu:eviltong: Quote
Gamba Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='epe']O Matko! Ale miałeś fajny widok:evil_lol: Musiały się nieźle "zabawiać" z tym workiem śmieci! Tak to jest,jak się nie dostarcza psom rozrywek,gdy są same w domu:eviltong:[/quote] Zabawiły się dokładnie :diabloti: Troszkę w łazience,troszkę w kuchni a reszta w pokoju. Uwielbiam moje psy :cool1:. A miałem dla nich po kotleciku, które to przywiozła mi mamusia :evil_lol:. One same są dla siebie rozrywką :p.A na poważnie mają zabawki,mają kości prasowane do gryzienia ale widocznie nie są to tak fajne rzeczy jak worek;) Quote
epe Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 No! Worek szeleści,mozna sobie wyrywać,szarpać,sprawdzać zawartość!:evil_lol: Pewnie trochę podjadać,w zależności od zawartości:evil_lol: A potem czekać na reakcję pana-bardzo będzie krzyczał,no bo zbić to chyba nie będzie miał serca-zwłaszcza królewnę Lalę:eviltong: Quote
Gamba Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='epe']No! Worek szeleści,mozna sobie wyrywać,szarpać,sprawdzać zawartość!:evil_lol: Pewnie trochę podjadać,w zależności od zawartości:evil_lol: A potem czekać na reakcję pana-bardzo będzie krzyczał,no bo zbić to chyba nie będzie miał serca-zwłaszcza królewnę Lalę:eviltong:[/quote] Akurat nie wtrafiły na żadną zawartość :evil_lol: I podejrzewam, że to królewna Lala jest prowodyrem tych zabaw :mad:Ona dostaje czasem głupawki nad głupawkami :cool1: Ja nie biję, daleki jest od jakiejkolwiek przemocy ;) ale za to od czasu do czasu zdarza mi się huknąć na te biszkoptowo-marmurkowe gadziny :diabloti: Quote
Gamba Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 A my wróciliśmy z nocnego spaceru po Wrocławiu :cool1: Widzieliśmy jeża, którego Lalka chciała upolować :diabloti: Przez ułamek sekundy miałem wielką ochotę puścić ją aby się z jeżykiem zaprzyjażniła :evil_lol: ciekawe jak szybko by go wypluła :razz: ? Tylko cóż ten jeżyk zawinił ? Też lubi noc, my lubimy noc wiec jakoś się tym Wrocławiem podzielimy i mam nadzieję, że w drogę sobie wchodzić nie będziemy :cool3: Quote
epe Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Gamba! Wiem coś o spotkaniu z jeżem!:evil_lol: Moja Zuza koniecznie mi chciała go przynieść- udało się,ale potem przez kilka dni nawet pić nie mogła!:evil_lol: A jeż wyszedł cało-fajna kulka się z niego zrobiła! U mnie też dużo jeży,nawet w pobliżu bloku,tuptają pomiędzy samochodami zaparkowanymi też! Teraz uważam,żeby Krystian nie chciał mi jakiegoś przynieść! Quote
Gamba Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Dziś Lalusia miała być poddana sterylizacji,jednak zrobiła mi niespodziankę :diabloti: Wchodzę sobie wczoraj do domu a na kafelkach widzę krew :crazyeye: to pomyslałem,że któreś bydle rozwaliło łapsko, ale łapska całe :cool1:. I co się okazało ? Lalka dostała cieczkę :angryy: w piątym miesiącu od skończenia poprzedniej :diabloti:. A ja głupi się nie domysliłem...od paru dni Lalka sikała o wiele więcej niż dotyczszas,w różnych miejscach, a Kalif o wiele bardziej zaczął ją bronić przed psami :cool1: .No i troszkę częściej ją obwąchiwał . Dziś dostała zastrzyk powstrzymujący cieczkę, chodź wolałbym tego uniknąć...tylko nie za bardzo mam gdzie ją eksmitować, Kalifa również!Do Brzegu nie bardzo,bo u mnie remont pełną parą! Ktoś kiedyś stosował takie cudo ? Lalka to moja pierwsza suka w życiu i nie bardzo się orientuję :cool1: Podobno zastrzyk ma całkowicie powstrzymać cieczkę ale czy tak jest to nie mam pojęcia . To mi Lalusia niespodziankę zrobiła :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Idę spać,do d**y dzień miałem :angryy: Dobranoc ;) Quote
Gamba Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Czy na tym wątku jeszcze ktoś żyje ? :diabloti: Quote
wiq Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ja żyję, ale z cichacza sobie czytam wszystko :evil_lol: Quote
Gamba Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [quote name='wiq']ja żyję, ale z cichacza sobie czytam wszystko :evil_lol:[/quote] :diabloti: Tylko żeby ciche dni nie złapały cię w tą piekną, słoneczną niedzielę :evil_lol:;) Quote
wiq Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ależ nie ma szans... :evil_lol: przecież przemówiłam :grins: pogodę mamy piękną, to wcale nie ja położyłam się tylko na godzinkę.. a że jakoś z tego wyszły 4... :roll::evil_lol: Quote
Gamba Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [quote name='wiq']ależ nie ma szans... :evil_lol: przecież przemówiłam :grins: pogodę mamy piękną, to wcale nie ja położyłam się tylko na godzinkę.. a że jakoś z tego wyszły 4... :roll::evil_lol:[/quote] Ooo...to tak jak ja :roll: Zawsze mówie sobie, że na chwilkę tylko zamknę me oczy, a potem jakoś ich otworzyć szybko nie mogę :oops:. Najczęściej otwieram jak któreś z buraków pacnie mnie łapą :angryy: bo za długo spię a towarzystwu się nudzi :mad: Quote
Koperek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='Gamba']Ooo...to tak jak ja :roll: Zawsze mówie sobie, że na chwilkę tylko zamknę me oczy, a potem jakoś ich otworzyć szybko nie mogę :oops:. Najczęściej otwieram jak któreś z buraków pacnie mnie łapą :angryy: bo za długo spię a towarzystwu się nudzi :mad:[/quote] ...albo ktoreś chce iść na spacer:evil_lol: Quote
wiq Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Wam to dobrze, a mnie nie ma kto pacać w tym Wrocławiu :placz: i później się budzę, patrzę na zegarek i wpadam w panikę :evil_lol: Quote
Koperek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='wiq']Wam to dobrze, a mnie nie ma kto pacać w tym Wrocławiu :placz: i później się budzę, patrzę na zegarek i wpadam w panikę :evil_lol:[/quote] To wracaj do futrzastych! Jak widzę w podpisie to trochę ich jest i pacać Cię będą do upadłego: ino wstaniesz, a już podnieść nie będziesz się mogła!:-D:-D A ja jak głupia o foty [B][COLOR=red]LALECZKI[/COLOR][/B] domagać się będę ;) Quote
Recommended Posts