Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gamba']Ale wieczorem będą jakieś tam fotki burków :cool3:

Tak sobie pomyślałem, że może powyprowadzam psa jakiejś kolezanki :cool3:[/quote]

Za tym pierwszym tęsknię nieprzerwanie!:loveu:

A z tym drugim to nie wiem, o co chodzi... :cool:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaLOlina']Gamba - chcesz KOMUS (jej) wyprowadzac psa...
czy wyprowadzac psa Z NIA???
bo to roznica[/quote]

No masz Ci- następna :cool1: O so chozi???

Poza tym juz się tak nie dopytuj[B] kaLOlina[/B], tylko napisz, że też masz ochotę na spacerek :cool3: :grin::grin:

Posted

[quote name='kaLOlina']Gamba - chcesz KOMUS (jej) wyprowadzac psa...
czy wyprowadzac psa Z NIA???
bo to roznica[/quote]
Zdecydowanie z nią :cool3: Spacerów mam dość, psów też już wystarczająco :diabloti:
[QUOTE]No masz Ci- następna :cool1: O so chozi???

Poza tym juz się tak nie dopytuj[B] kaLOlina[/B], tylko napisz, że też masz ochotę na spacerek :cool3: :grin::grin: [/QUOTE]
No Koperku :oops: :diabloti:
A Gamba bierze swoje burasy i spada na spacer ;)

Posted

[quote name='Gamba']A Gamba bierze swoje burasy i spada na spacer ;)[/quote]

[B]Gamba[/B] wziąlbyś też moje, bo zasmarkana i zakaszlana umieram- choćby wirtualnie, co??:modla:

Posted

[quote name='Koperek'][B]Gamba[/B] wziąlbyś też moje, bo zasmarkana i zakaszlana umieram- choćby wirtualnie, co??:modla:[/quote]
Nie ma sprawy :eviltong: Masz 10 minut aby przysłać je do mnie, a ja im załatwię przebieżkę po krzaczorach :diabloti:.I będę sobie łaził z 4 futrami :loveu: I cały chodnik dla mnie :multi:

Posted

[quote name='Gamba']Nie ma sprawy :eviltong: Masz 10 minut aby przysłać je do mnie, a ja im załatwię przebieżkę po krzaczorach :diabloti:.I będę sobie łaził z 4 futrami :loveu: I cały chodnik dla mnie :multi:[/quote]

Wtedy to już będzie całe miasto Twoje! :evil_lol:

No to masz- podrzucam Ci ;) Tak z godzinkę będziesz??
[URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fa30d1130ddfa582"][IMG]http://images27.fotosik.pl/208/fa30d1130ddfa582m.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Koperek']Wtedy to już będzie całe miasto Twoje! :evil_lol:

No to masz- podrzucam Ci ;) Tak z godzinkę będziesz??
[URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fa30d1130ddfa582"][IMG]http://images27.fotosik.pl/208/fa30d1130ddfa582m.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Właśnie sobie wyobraziłem jak idę z 4 byczkami po ulicy,a one zobaczyły kotka :mdleje:.

Posted

[quote name='Gamba']Właśnie sobie wyobraziłem jak idę z 4 byczkami po ulicy,a one zobaczyły kotka :mdleje:.[/quote]

:-D :-D :-D :-D :-D

(a ponieważ u mnie są 4 koty w domu, to zostałbyś rozerwany na pół :evil_lol:)

Posted

Kotków nie widzieliśmy :cool1:

Dwa gamonie rozwaliły dziś worek ze smieciami i rozwlekły po domu :angryy: a nie było mnie tylko godzinkę :mad:.I mają karę :cool3:

Posted

O Matko!
Ale miałeś fajny widok:evil_lol: Musiały się nieźle "zabawiać" z tym workiem śmieci!
Tak to jest,jak się nie dostarcza psom rozrywek,gdy są same w domu:eviltong:

Posted

[quote name='epe']O Matko!
Ale miałeś fajny widok:evil_lol: Musiały się nieźle "zabawiać" z tym workiem śmieci!
Tak to jest,jak się nie dostarcza psom rozrywek,gdy są same w domu:eviltong:[/quote]

Zabawiły się dokładnie :diabloti: Troszkę w łazience,troszkę w kuchni a reszta w pokoju. Uwielbiam moje psy :cool1:. A miałem dla nich po kotleciku, które to przywiozła mi mamusia :evil_lol:.
One same są dla siebie rozrywką :p.A na poważnie mają zabawki,mają kości prasowane do gryzienia ale widocznie nie są to tak fajne rzeczy jak worek;)

Posted

No! Worek szeleści,mozna sobie wyrywać,szarpać,sprawdzać zawartość!:evil_lol:
Pewnie trochę podjadać,w zależności od zawartości:evil_lol:
A potem czekać na reakcję pana-bardzo będzie krzyczał,no bo zbić to chyba nie będzie miał serca-zwłaszcza królewnę Lalę:eviltong:

Posted

[quote name='epe']No! Worek szeleści,mozna sobie wyrywać,szarpać,sprawdzać zawartość!:evil_lol:
Pewnie trochę podjadać,w zależności od zawartości:evil_lol:
A potem czekać na reakcję pana-bardzo będzie krzyczał,no bo zbić to chyba nie będzie miał serca-zwłaszcza królewnę Lalę:eviltong:[/quote]
Akurat nie wtrafiły na żadną zawartość :evil_lol:
I podejrzewam, że to królewna Lala jest prowodyrem tych zabaw :mad:Ona dostaje czasem głupawki nad głupawkami :cool1:
Ja nie biję, daleki jest od jakiejkolwiek przemocy ;) ale za to od czasu do czasu zdarza mi się huknąć na te biszkoptowo-marmurkowe gadziny :diabloti:

Posted

A my wróciliśmy z nocnego spaceru po Wrocławiu :cool1:
Widzieliśmy jeża, którego Lalka chciała upolować :diabloti:
Przez ułamek sekundy miałem wielką ochotę puścić ją aby się z jeżykiem zaprzyjażniła :evil_lol: ciekawe jak szybko by go wypluła :razz: ?
Tylko cóż ten jeżyk zawinił ? Też lubi noc, my lubimy noc wiec jakoś się tym Wrocławiem podzielimy i mam nadzieję, że w drogę sobie wchodzić nie będziemy :cool3:

Posted

Gamba!
Wiem coś o spotkaniu z jeżem!:evil_lol: Moja Zuza koniecznie mi chciała go przynieść- udało się,ale potem przez kilka dni nawet pić nie mogła!:evil_lol:
A jeż wyszedł cało-fajna kulka się z niego zrobiła!

U mnie też dużo jeży,nawet w pobliżu bloku,tuptają pomiędzy samochodami zaparkowanymi też!
Teraz uważam,żeby Krystian nie chciał mi jakiegoś przynieść!

Posted

Dziś Lalusia miała być poddana sterylizacji,jednak zrobiła mi niespodziankę :diabloti:
Wchodzę sobie wczoraj do domu a na kafelkach widzę krew :crazyeye: to pomyslałem,że któreś bydle rozwaliło łapsko, ale łapska całe :cool1:.
I co się okazało ? Lalka dostała cieczkę :angryy: w piątym miesiącu od skończenia poprzedniej :diabloti:.
A ja głupi się nie domysliłem...od paru dni Lalka sikała o wiele więcej niż dotyczszas,w różnych miejscach, a Kalif o wiele bardziej zaczął ją bronić przed psami :cool1: .No i troszkę częściej ją obwąchiwał .
Dziś dostała zastrzyk powstrzymujący cieczkę, chodź wolałbym tego uniknąć...tylko nie za bardzo mam gdzie ją eksmitować, Kalifa również!Do Brzegu nie bardzo,bo u mnie remont pełną parą!
Ktoś kiedyś stosował takie cudo ?
Lalka to moja pierwsza suka w życiu i nie bardzo się orientuję :cool1:
Podobno zastrzyk ma całkowicie powstrzymać cieczkę ale czy tak jest to nie mam pojęcia .
To mi Lalusia niespodziankę zrobiła :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Idę spać,do d**y dzień miałem :angryy:
Dobranoc ;)

Posted

[quote name='wiq']ja żyję, ale z cichacza sobie czytam wszystko :evil_lol:[/quote]
:diabloti:
Tylko żeby ciche dni nie złapały cię w tą piekną, słoneczną niedzielę :evil_lol:;)

Posted

ależ nie ma szans... :evil_lol:
przecież przemówiłam :grins:
pogodę mamy piękną, to wcale nie ja położyłam się tylko na godzinkę.. a że jakoś z tego wyszły 4... :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']ależ nie ma szans... :evil_lol:
przecież przemówiłam :grins:
pogodę mamy piękną, to wcale nie ja położyłam się tylko na godzinkę.. a że jakoś z tego wyszły 4... :roll::evil_lol:[/quote]
Ooo...to tak jak ja :roll: Zawsze mówie sobie, że na chwilkę tylko zamknę me oczy, a potem jakoś ich otworzyć szybko nie mogę :oops:.
Najczęściej otwieram jak któreś z buraków pacnie mnie łapą :angryy: bo za długo spię a towarzystwu się nudzi :mad:

Posted

[quote name='Gamba']Ooo...to tak jak ja :roll: Zawsze mówie sobie, że na chwilkę tylko zamknę me oczy, a potem jakoś ich otworzyć szybko nie mogę :oops:.
Najczęściej otwieram jak któreś z buraków pacnie mnie łapą :angryy: bo za długo spię a towarzystwu się nudzi :mad:[/quote]
...albo ktoreś chce iść na spacer:evil_lol:

Posted

Wam to dobrze, a mnie nie ma kto pacać w tym Wrocławiu :placz:
i później się budzę, patrzę na zegarek i wpadam w panikę :evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']Wam to dobrze, a mnie nie ma kto pacać w tym Wrocławiu :placz:
i później się budzę, patrzę na zegarek i wpadam w panikę :evil_lol:[/quote]
To wracaj do futrzastych! Jak widzę w podpisie to trochę ich jest i pacać
Cię będą do upadłego: ino wstaniesz, a już podnieść nie będziesz się mogła!:-D:-D

A ja jak głupia o foty [B][COLOR=red]LALECZKI[/COLOR][/B] domagać się będę ;)