epe Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Hop! Bo Lala ma czerwoną obróżkę! I ten różowy wcale nie pasuje,wręcz "gryzie się" Quote
hop! Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='epe']Hop! Bo Lala ma czerwoną obróżkę! I ten różowy wcale nie pasuje,wręcz "gryzie się"[/quote] [URL]http://img183.imageshack.us/img183/8554/22fl7.jpg[/URL] Ale ma też fajny różowy jęzor! Czerwoną obróżkę zawsze można wymienić. ;) Quote
Gamba Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='hop!'][COLOR=red]Psiaki śliczne i szczęśliwe.[/COLOR] :loveu: [COLOR=magenta]Gamba, nie rozumiem dlaczego drażni Cię kolor różowy? Ktoś, kto nazwał swojego psa Lala - Lalka - Laleczka - Lalunia powinien lubić ten kolor.[/COLOR] :eviltong:[/quote] Lala to imię takie jak kazde inne :p zresztą pasuje do niej i nie każda Lala musi byc różowa :diabloti:;) [QUOTE]Hop! Bo Lala ma czerwoną obróżkę! I ten różowy wcale nie pasuje,wręcz "gryzie się" [/QUOTE] I czerwoną kostkę doczepioną do obroży, i czerwoną smycz też ma :evil_lol: Kalif zresztą też :cool1:A z rózowym sie wszystko gryzie :diabloti: [QUOTE]Ale ma też fajny różowy jęzor! Czerwoną obróżkę zawsze można wymienić. ;-) [/QUOTE] Obrózkę też trzeba zmienić już, bo ta juz nie jest fajna :lol:.Zresztą z Lalką jest problem, bo ona ma szeroką szyję i małą główkę i robiąc "osiołka" bardzo szybko jest juz bez obrózki.A w szelkach nie chciała zrobic kroku :evil_lol: Quote
Koperek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No to zostaje łańcuszek- gwarantuję, że główki nie wyciągnie! ;) Tylko pamiętaj- musi być SPECJALNY! ...[COLOR=red]czerwony[/COLOR] dla [B][SIZE=3][COLOR=red]LALKI [/COLOR][/SIZE][/B]:evil_lol: Quote
epe Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 To zapnij jej obróżkę o jedną dziurkę ciaśniej! Chyba,że byłoby dla niej zbyt "dusząco" Ja mam dobrze,bo Krystian jest jak lew,tzn.grzywę wokół głowy-jak robi osła,to obroża trzyma sie tych włosów i tylko dzięki temu nie wysuwa się! A ponadto to facet,więc miewa odmienne zdania,więc co ja bedę się z nim sprzeczać-po prostu stoimy,aż dojdzie do wniosku,że się ze mna zgadza:evil_lol: Quote
Gamba Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Koperek']No to zostaje łańcuszek- gwarantuję, że główki nie wyciągnie! ;) Tylko pamiętaj- musi być SPECJALNY! ...[COLOR=red]czerwony[/COLOR] dla [B][SIZE=3][COLOR=red]LALKI [/COLOR][/SIZE][/B]:evil_lol:[/quote] Tylko nie wiem czy Lalka będzie mi się w łancuszku podobać :diabloti::diabloti: i gdzie ja znajdę czerowny :evil_lol: [QUOTE]To zapnij jej obróżkę o jedną dziurkę ciaśniej! Chyba,że byłoby dla niej zbyt "dusząco" Ja mam dobrze,bo Krystian jest jak lew,tzn.grzywę wokół głowy-jak robi osła,to obroża trzyma sie tych włosów i tylko dzięki temu nie wysuwa się! A ponadto to facet,więc miewa odmienne zdania,więc co ja bedę się z nim sprzeczać-po prostu stoimy,aż dojdzie do wniosku,że się ze mna zgadza:evil_lol: [/QUOTE] Lalka tą obrozę co ma ma zapietą na ostatnią dziurkę i wtedy nie ma mozliwości się z niej wysunąć,nie dusi jej chociaż wygląda na ciasną . Krystian biedny chłop :shake: musi chodzić tam gdzie mu każą :shake:. Epe,czy nie słyszałaś, że facet musi czasami pochodzić własnymi sciezkami ? :diabloti::eviltong: Quote
epe Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Gamba! Facet tak-wiem o tym od dawna!:evil_lol: To podobno nawet wskazane dla dobra związku! Ale pies? Wiadomo co zrobi-najlepiej pójdzie tam,gdzie pachnie cieczką:evil_lol: No to po co chłopina ma się podniecać? Choc mój głupi nie jest-niektóre /w moim bloku/ wyją,nie jedzą-a Krystian swoje zjeśc musi,a i wyć mu się też nie chce! Mądry pies! Lubię go za to-taki pies z klasą! Choć gdy spotkał sukę z cieczka,to klasa "wyparowała":evil_lol: Ani buzi,tylko zad suni był najpiękniejszy! A jak ciągnął! Quote
kaLOlina Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 piekne foteczki:) piekniusia Laleczka:) a jak szukacie obrozki -taks robi przepiekne- i na zamowienie...wszystkie kolory mozliwe...moze wymysli taka czerwona koniecznie- ten kolor szczescie przynosi!- co by z drobnej glowki nie spadala:) pozdrawiamy Lalka w locie- b.fajne foteczki Quote
Gamba Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Lala przesyła wszystkim pozdrowionka...z jezyczkiem :diabloti: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img366.imageshack.us/img366/3944/laluchawg2.jpg[/IMG][/URL] Quote
Koperek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ja pier...dziu... (:eviltong:)!, jaka ta Twoja [B][SIZE=3][COLOR=red]LALECZKA [/COLOR][/SIZE][/B]jest nietypowa, śliczna, oryginalna itp. itd. itp! Cudeńko po prostu!:loveu: No i jak Ci się kiedyś zgubi (tfu, tfu!) to nie ma szans, żeby jej nie znaleźć;) Quote
Gamba Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Koperek']Ja pier...dziu... (:eviltong:)!, jaka ta Twoja [B][SIZE=3][COLOR=red]LALECZKA [/COLOR][/SIZE][/B]jest nietypowa, śliczna, oryginalna itp. itd. itp! Cudeńko po prostu!:loveu: No i jak Ci się kiedyś zgubi (tfu, tfu!) to nie ma szans, żeby jej nie znaleźć;)[/quote] A o mnie nic nie napisano :obrazic:a ja przecież taki sam jak Lala :diabloti: A na poważnie nie ma takiej opcji aby Lalucha sie gdzieś zapodziała :cool1: Quote
Koperek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Gamba']A o mnie nic nie napisano :obrazic:a ja przecież taki sam jak Lala :diabloti: A na poważnie nie ma takiej opcji aby Lalucha sie gdzieś zapodziała :cool1:[/quote] [I]Jak się tak domagasz...:cool1::[/I] [B]Jaka [SIZE=3][COLOR=red]LALECZKA [SIZE=2][COLOR=black]śliczna, taki pan _____[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]![/B]:evil_lol: :evil_lol: P.S. Fajnie, że się nie oddala- bardzo pomocne w wielu sytuacjach.;) Quote
Koperek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No i wiedziałam, że tak będzie...:cool1: Skomplementuj faceta, to zaraz weźmie nogi za pas i zniknie w zaświatach! :cool1: Dobrze, że chociaż[B][COLOR=red] LALECZKA[/COLOR][/B] mądrzejsza od pańcia! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
epe Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Speszyłaś chłopaka i się wystraszył!:evil_lol: Napewno się odezwie,stęskni się za naszymi postami!! Quote
Gamba Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 A tam jakieś zaświaty, jeszcze nie planuję znikać:p Ten boski facet cięzko pracuje :cool1::eviltong: aby utrzymać te swoje darmozjady i żadnej wdzięczności z ich strony :diabloti: Nie wiem czy pisałem ale Lalka rozkręciła się bardzo :diabloti:wracam bidulka po ciezkim dniu pracy do domu :cool1: wchodzę do pokoju a tam sajgon :angryy: pełno podartych gazet, poduszka i jej środek, a na środku pobojowiska leżą zwłoki małego,białego króliczka,obok jego wnętrzności :roll: mam to wszystko na zdjęciach w telefonie,pokaże wam :evil_lol:.Ja sprzątam a wredota Lalka męczy zwłoki,musiałem biedaka pogrzebać w koszu na śmieci :shake:. A teraz dwa buaki po zabawie w parku piłką, patykami mordują się na środku pokoju :shake: To sobie sprowadziłem szatana do domu :diabloti: Quote
epe Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dobre:evil_lol: Gamba to masz taki mały trening przed ewentualnym założeniem rodziny! Zwłaszcza gdy jest dwóch chłopców:evil_lol: I wtedy dobrze,że żona jest,bo to ona wtedy sprząta,a jak mąż wraca-wszystko jest już ślicznie :lol: Quote
Gamba Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='epe']Dobre:evil_lol: Gamba to masz taki mały trening przed ewentualnym założeniem rodziny! Zwłaszcza gdy jest dwóch chłopców:evil_lol: I wtedy dobrze,że żona jest,bo to ona wtedy sprząta,a jak mąż wraca-wszystko jest już ślicznie :lol:[/quote] Hehe :evil_lol: ja się wystrzegam dzieci jak mogę 0X:eviltong: Ale wiem o czym mówisz :cool1: bo mnie porządek się nie trzyma :shake:,zresztą z naszej czwórki (mam trzy siostry ) to zawsze ja robiłem najwiekszy bałagan i zawsze to ja miałem karę :p a moje siostry musiały po mnie sprzątać ... bo przecież ja miałem karę i nie mogłem się ruszyć z miejsca :evil_lol:. Quote
Koperek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dla króliczka ['], śpij słodko malutki!:-( Oj, [B][SIZE=3][COLOR=red]LALECZKO [/COLOR][/SIZE][/B]darmozjadzie jeden!:mad: Ja wiem, że pańciu twój czasami niedobry jest i jedzonka nie daje, albo jak daje to jakieś niedobre takie:shake:, ale przyznasz, że szkoda by było stracić bezpowrotnie spanie w cieplutkim, mięciutkim łóżeczku, prawda??:cool3: :diabloti: :evil_lol: Quote
Gamba Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Koperek']Dla króliczka ['], śpij słodko malutki!:-( Oj, [B][SIZE=3][COLOR=red]LALECZKO [/COLOR][/SIZE][/B]darmozjadzie jeden!:mad: Ja wiem, że pańciu twój czasami niedobry jest i jedzonka nie daje, albo jak daje to jakieś niedobre takie:shake:, ale przyznasz, że szkoda by było stracić bezpowrotnie spanie w cieplutkim, mięciutkim łóżeczku, prawda??:cool3: :diabloti: :evil_lol:[/quote] I u boku takich dwóch wspaniałych facetów :cool1::evil_lol: Quote
epe Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Skoro Was dwóch,a ona jedna,to musicie jej ustępować i na rękach nosić!:evil_lol: Ona pewnie tak zaczyna myśleć! Quote
Koperek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Słodzisz sobie, oj słodzisz...:roll: Tylko, czy to prawda?? A jeśli nawet prawda, to która to prawda?? Bo wiadomo, że są trzy prawdy!! [I](nie będę wymieniać- wszyscy wiedzą, jakie) [/I]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gamba Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='epe']Skoro Was dwóch,a ona jedna,to musicie jej ustępować i na rękach nosić!:evil_lol: Ona pewnie tak zaczyna myśleć![/quote] Chyba przyznam rację :oops: Lalka ma nas w garści :evil_lol: i chyba rozpusciłem trochę to suczysko :diabloti: no ale, żeby nie było, że tak całkiem to nie pozwalam jej jesć kup na spacerze, ściągac jedzenia ze stołu,szczekać w nocy... i jest jeden plus :evil_lol: Lalusia podobnie jak Kalif zaczyna reagowac no moje polecenie wychowawcze :loveu::cool3: Quote
Gamba Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Koperek']Słodzisz sobie, oj słodzisz...:roll: Tylko, czy to prawda?? A jeśli nawet prawda, to która to prawda?? Bo wiadomo, że są trzy prawdy!! [I](nie będę wymieniać- wszyscy wiedzą, jakie) [/I]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :hmmmm::hmmmm::hmmmm: ja z Brzegu,chyba nie wiem o co chodzi :diabloti: Quote
Koperek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Gamba']:hmmmm::hmmmm::hmmmm: ja z Brzegu,chyba nie wiem o co chodzi :diabloti:[/quote] Hmmm... To może i lepiej! :diabloti: Quote
epe Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Koperek! Jesteś niesprawiedliwa! Każdy z nas powinien wiedzieć ile jest wart! I widocznie Gamba wie i dlatego tak napisał! A,że jest facetem to lubi się pochwalić:evil_lol: Reklama dźwignią handlu! Wszystkie wolne dziewczyny z dogo powinny się dowiedzieć jakiego tam faceta we Wrocławiu macie! Quote
Recommended Posts